KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ocak 2026 Pazar
°C

Terör saldırısına kınama

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı, 2 polisin şehit, 4’ü polis, 14’ü sivil 18 kişinin yaralandığı terör saldırısını kınadı.

Terör saldırısına kınama
23 EKİM 2016 PAZAR 21:41
0
1905
0
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanlığı, yazılı basın açıklamasıyla PKK terör örgütünün Genç ilçesinde gerçekleştirdiği terör saldırısını kınadı.

Saldırıda çevrede bulunan ev ve işyerlerinin zarar gördüğünü ifade edilen açıklamada, “ “Milletimizin birlik ve beraberliğine, canına kasteden bu hain terör saldırısını şiddetle lanetliyorum. Gençli hemşerilerim hiçbir dönemde bu hainlere destek vermemiş ve bunlara boyun eğmemiştir. Teröre karşı dik duran ve bu hainlere boyun eğmeyen Gençli hemşerilerime de geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum” denildi.

“Türkiye devleti ve milleti olarak aziz vatanımızı ve ay yıldızlı bayrağımızı, kanımızın son damlasına kadar, canımızı vererek sonsuza kadar savunmaya devam edeceğiz.” denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bizleri ve milletimizi korkuyla sindiremeyecekler. Terör örgütü karşısında milletimiz diz çökmeyecektir. Milletimiz terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin de hep yanında ve arkasında olacaktır. Bizler, terörle mücadelede bir an bile yılmayacağız, kutlu yolumuzdan asla geri dönmeyeceğiz. Terör saldırılarından hep birlikte zaferle çıkacağız ve Türkiye'nin müreffeh ve aydınlık geleceğini milletimizle omuz omuza inşa edeceğiz. Kaynağı ve hedefi ne olursa olsun her türlü terörü lanetliyoruz.  Hiçbir terör örgütü ve çete, asil milletimizi korkuyla sindiremeyecek, kardeşi kardeşe düşürmeyi başaramayacaktır. Bu topraklarda barış ve kardeşlikten değil de kin ve nefretten beslenenleri lanetliyoruz.  Hain saldırıda Şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.01.2026
00:07
Bingöl`de TOKİ sosyal konutların kurası çekildi
Bingöl'de TOKİ sosyal konutların kurası çekildi
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bingöl'de yapılacak olan 2 bin 59 konutun kurası çekildi. İşte kura sonuçları;
11.01.2026
00:06
Bingöl esnafı yeni başkanını seçti
Bingöl esnafı yeni başkanını seçti
Sonuçların hayırlara vesile olması dileğinde bulunan ve uzun yıllar başkanlık göreviyle Bingöl esnafına hizmet eden Yılmaz Çapak'a teşekkür eden Bingöl Esnaf Sanatkârlar Odası'nın Yeni Başkanı Zülküf Alpay; 'Üstlendiğimiz sorumluluğun ve omuzladığımız yükün ağırlığının farkındayız' dedi.
11.01.2026
00:05
AK Gençlik Süper Kupa Heyecanını Birlikte Yaşadı
AK Gençlik Süper Kupa Heyecanını Birlikte Yaşadı
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, salona yoğun ilgi gösteren gençlere ve etkinliği onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür etti.
11.01.2026
00:02
Bingöl İtfaiyesi 2025`te 500`e Yakın Olaya Müdahale Etti
Bingöl İtfaiyesi 2025'te 500'e Yakın Olaya Müdahale Etti
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2025 yılı faaliyet raporunu açıkladı. Kent genelinde yıl boyunca 405 yangın, 46 trafik kazası ve 15 intihar vakasına müdahale eden ekipler; 40 vatandaşı ve 128 hayvanı kurtardı, 4 bin 300 kişiye de eğitim verdi.
10.01.2026
13:22
Bingöl`de 161 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 161 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde 161 köy yolu ulaşıma kapanırken, ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor.
10.01.2026
11:35
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Yetkililer, bölgede buzlanmanın etkili olduğunu belirterek sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın