KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Teröre lanet okundu!

İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırıları, Bingöl’de düzenlenen kitlesel basın açıklamasıyla protesto edildi. Dev Türk Bayraklarının açıldığı alanda, PKK ve işbirlikçilerine lanet okundu.

Teröre lanet okundu!
13 ARALIK 2016 SALI 07:47
0
1844
0
AA aa

Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği, İstanbul'da 36'sı polis, 44 kişinin şehit olduğu terör saldırılarına tepki göstermek amacıyla Dörtyol Saat Kulesi önünde kitlesel basın açıklaması düzenledi.

Türk Bayraklarının açıldığı basın açıklamasına destek veren yüzlerce vatandaş ve sivil toplum kuruluşları, terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attı.

Basın metnini okuyan BİŞHAK Başkanı Naim Tan, saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyerek, terör örgütü PKK ve işbirlikçilerini kınadı.

“BAYRAĞIMIZI ASLA İNDİRMEYECEĞİZ”

Tan, Bu olayı yapanlara bundan sonra terör örgütü demeyelim, dememeliyiz. Bu terör örgütleri sadece taşeron örgütlerdir. Bunlar birilerinin ellerini yakmamak için kullandığı maşadan ibarettir. Bu olayın arkasında bize dost görünüp düşmanlık yapan bizi her daim arkadan vuran ABD, İsrail, Almanya, Belçika, Fransa, İngiltere, Avusturya, Lüksemburg, Yunanistan kısacası bütün haçlı zihniyetidir.  Sizlere asla boyun eğmeyeceğiz. Ülkemizi asla böldürtmeyeceğiz. Ezanımızı asla susturtmayacağız. Bayrağımızı asla indirmeyeceğiz. Bunlar eski Türkiye'yi hayal ediyorlar. Önlerinde düğme kapatan başbakanları cumhurbaşkanlarını istiyorlar. Devir değişti. Allah'a çok şükürler olsun ki artık size boyun eğmeyen Size düğme kapatmayan başbakanlarımız cumhurbaşkanlarımız var.

“GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR”

Türkiye güçlendikçe terör örgütü destekçisi ülkelerin kurdurduğunu söyleyen Tan, şunları söyledi: “Bizler güçlendikçe ayaklarımızdaki prangalardan kurtuldukça bunlar kuduruyorlar. Daha çok saldırıyorlar. Gelin dün olduğu gibi bugünde yarında bunların anladığı dilden konuşalım. Bunlara hak ettiği cevapları verelim. Gün birlik günüdür, gün kardeşlik günüdür, gün aynı bayrak altında birleşme günüdür. Bizler bir oldukça, beraber oldukça bunların bu planlarını bozmuş olacağız. Bunlar bizi Türk, Kürt, Zaza, Alevi, Sunni, Çerkez olarak bölmeye parçalamaya çalışıyorlar. Bizler biriz beraberiz ve kardeşiz. Hiçbir güç bizi ayırmayacaktır.”

HDP'YE TEPKİ

AK Parti, CHP ve MHP'nin imzaladığı ortak bildiriye imza atmayan HDP'yi eleştiren Tan, Bakın dün mecliste bu terör örgütlerine karşı imzalanan bildiriye sözde temsilcimiz olan HDP imza atmayarak, teröre bir kez daha destek vermiştir. Bu HDP asla bizi temsil edemez. Bu HDP'liler asla Kürt ve Zaza değiller. Bunlar Kürtlerin ve Zazaların düşmanıdırlar.” dedi.

Terörle daha azimli ve kararlı bir şekilde mücadele edilmesi gerektiği vurgulayan Tan, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele sürmelidir. Teröre destek veren kim olursa olsun cezasını bulmalıdır. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarındaki kravatlı teröristler bir an önce temizlenmelidir. Teröre hak ettiği dilden muamele etmeliyiz. Kim bu ülkenin ekmeğini yiyor ve bu ülkeye ihanet ediyorsa Allah onları hem bu dünyada hem öbür dünyada kahretsin.” şeklinde konuştu.

Program, yapılan duayla son buldu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl`de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın