KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mart 2026 Salı
°C

Terörle mücadele sürecek!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, “devlet olarak terörle mücadelemiz, içerde ve dışarda devam edecektir. Nereye saklanırlarsa saklansınlar mücadelemiz sürecek. Kimin arkasına saklanırlarsa saklansınlar güçlü bit şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Terörle mücadele sürecek!
26 MAYIS 2017 CUMA 07:14
0
2233
0
AA aa

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Muş'taki ziyaretinin ardından havayoluyla Bingöl'e geldi. Bingöl Havalimanında Vali Yavuz Selim Köşger, Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Buradan Bingöl Valiliğine geçen Bakan Kaya, Vali Köşger ile bir süre basına kapalı görüşme yaptı. Daha sonra TEOG ve YGS sınavlarında başarılı olan öğrencilerle bir araya gelen Bakan Kaya, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Bakan Kaya, valilik ziyaretinin ardından beraberindekilerle çarşı merkezindeki esnafı ziyaret etti. Esnafa bol kazançlar dileyen Bakan Kaya, vatandaşlar da sohbet etti. Yaşlı bir kadınla Kürtçe konuşan Bakan Kaya, Bingöl kadayıfının da tadına baktı.

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Esnaf ziyaretini tamamlayan Bakan Kaya, Fırat Kalkanı Hareketinde şehit düşen Muhammed Koşan ile Diyarbakır'da şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın ailesini ziyaret etti. Şehit Koşan'ın annesi Fatma ve Babası Abdullah ile bir süre sohbet eden Kaya, devlet olarak şehit ailelerinin yanında olduklarını vurguladı. Şehit Karaman'ın eşi Serap ile de yakından ilgilenen Kaya, şehit oğlu Kadir'i kucağına alarak sevdi.

“TERÖRLE MÜCADELE SÜRECEK”

Şehit ailelerini ziyaret ettikten sonra gazetecilere açıklamada bulunan Kaya, bölgede sürdürülen terör operasyonların devam ettiğini söyledi.

Kaya, “Bölgede yürütülen operasyonlar sırasında Mehmetçiklerimiz maalesef şehit düştü. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Devletimize ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Her zaman şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkıyoruz. Emanet olarak gördüğümüz sahip çıktığımız şehitlerinizin evlatları bizim evlatlarımızdır. Muş ve Bingöl'deki şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Onların bu duruşları bizim için gurur vesilesidir. Şehit ailelerimizin bu duruşu bizim için çok önemli” dedi.

Terörle mücadelenin devam edeceğini vurgulayan Kaya, şunları söyledi: “İnşallah devlet olarak terörle mücadelemiz, içerde ve dışarda devam edecektir. Nereye saklanırlarsa saklansınlar mücadelemiz sürecek. Kimin arkasına saklanırlarsa saklansınlar güçlü bit şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelemizi güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Şehitlerimize tekrardan Allah'tan rahmet diliyorum.”

Basın açıklamasının ardından Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerini ziyaret eden Kaya, buradaki çocuklarla bir araya geldi. Çocukların sorunlarını dinleyen Kaya, daha sonra hava yoluyla Bingöl'den ayrıldı.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.03.2026
02:17
Bingöl`de Kur`an Tilâvet Yarışması
Bingöl'de Kur'an Tilâvet Yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen 'Geleneksel Kur'an Tilâvet Yarışması ve II. Kur'an Ziyafeti' programında öğrenciler Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun şekilde okuyarak hünerlerini sergiledi. Program sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
17.03.2026
02:16
Bingöl`de Halepçe Katliamı İçin Anma
Bingöl'de Halepçe Katliamı İçin Anma
Bingöl Demokratik Kurumlar Platformu, Halepçe Katliamı'nın yıl dönümünde Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaparak yaşamını yitirenleri andı ve yaşananların insanlığa karşı işlenmiş bir suç olduğu vurgulayıp adalet çağrısında bulundu.
17.03.2026
02:15
Kava:
Kava: 'Halepçe, İnsanlık Vicdanında Silinmeyen Bir Yaradır'
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, Halepçe Katliamı'nın yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yaşananların insanlık tarihinin en büyük trajedilerinden biri olduğunu belirterek, 'Halepçe'yi unutmadık, unutmayacağız' dedi.
17.03.2026
02:14
Otomobil Duvara Çarptı: 2 Kişi Yaralandı
Otomobil Duvara Çarptı: 2 Kişi Yaralandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sürücünün yayaya çarpmamak için yaptığı manevra sonucu kontrolden çıkan otomobil duvara çarptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
17.03.2026
02:13
Ahırı sel bastı! Mahsur kalan 12 keçi kurtarıldı
Ahırı sel bastı! Mahsur kalan 12 keçi kurtarıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde etkili olan aşırı yağışların ardından bir ahırı sel bastı. Ahırda mahsur kalan 12 keçi, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılarak güvenli alana alındı.
17.03.2026
02:12
Burak Burulday`a Teşekkür Plaketi
Burak Burulday'a Teşekkür Plaketi
Bingöllü iş insanı Serdar Turhan'ın anne ve babası adına yaptırdığı okul ile Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi projelerinde görev alan İnşaat Mühendisi Burak Burulday, projeye sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın