KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Tgmp'ye gürler atandı

Aralarında Bingöl’ün de bulunduğu 6 ilden sorumlu TGMP Erzincan Bölge ve İç Denetim Müdürlüğü görevine İbrahim Gürler,atandı.

Tgmp`ye gürler atandı
19 ŞUBAT 2013 SALI 08:42
0
2041
0
AA aa

Türkiye'de 10 yıldır uygulanan Mikro Kredi Projesi kapsamında oluşan 13 bölge müdürlüğünden biri, Türkiye Grameen Mikrofinans Programı İcra Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda Erzincan'da açılacak.

TGMP Erzincan Mikrofinans Bölge ve İç Denetim Müdürlüğü adı altında kurulan bölge müdürlüğüne, Samsun Şube Müdürü İbrahim Gürler atandı.

Mikrokredi Erzincan Bölge Müdürü İbrahim Gürler, atama ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ülke genelinde Valilikler, Belediyeler, STK ve Özel Bağışçılar ile yapılan protokol çerçevesinde, TİSVA tarafından yürütülen mikrokredi projesi, dar gelirli kadınların kendi kendilerine gelir getirici faaliyette bulunmasına imkan sağlayan, teminat ve kefalet istemeden 5 bayanın bir araya gelerek oluşturdukları gruplara verilen, küçük bir sermayeyle iş kurması esasına dayanıyor. Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) Başkanı ve 22.dönem Milletvekili Prof. Dr. Aziz Akgül'ün kendi cebinden sağladığı ilk sermayenin kullanılmasıyla, 18 Temmuz 2003'te 6 kişiye 500'er lira verilmesiyle başlayan mikrokredi programı, şu anda 63 ilde, 94 şubede uygulandığını ve hızla büyüdü” dedi.

İbrahim Gürler, mikrokredi projesi kapsamında bulunan 13 bölge müdürlüğünden birinin Erzincan'da açıldığını ve bölgenin Erzincan ile birlikte Erzurum, Ağrı, Bingöl, Bitlis ve Muş illerinde bulunan mikrokredi şubelerinden sorumlu olacağını söyledi.

TGMP Erzincan Mikrofinans Bölge ve İç Denetim Müdürü İbrahim Gürler, 22 Şubat 2013 Cuma günü yeni görev yerinde başlayacak. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
26.08.2025
13:34
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi tarafından, Bingöl Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle, Özel Bingöl Hastanesi'nin ana sponsorluğunda 'Çocuk Şenliği' düzenleniyor.
26.08.2025
13:25
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
2025 YKS sonuçlarına göre Bingöl Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne yerleşen Genç eski Belediye Başkanı Ariç, azmiyle gençlere örnek oldu.
26.08.2025
12:38
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Beraberindeki heyetle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Çekiciler'i ziyaret eden Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik; 'Bingöl'ü, Doğu Anadolu Bölgesi'nin önemli bir inovasyon ve teknoloji merkezi haline getirmek en öncelikli hedeflerimiz arasında' dedi. Genel Müdür Yardımcısı Çekiciler ise 'Tüm destekleri vermeye hazırız' dedi.
26.08.2025
12:00
Zorunlu Trafik Sigortası`nda önemli değişiklik
Zorunlu Trafik Sigortası'nda önemli değişiklik
Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni düzenleme hayata geçiyor. Zorunlu trafik sigortasında sigorta yenileme, yeni sigorta yapma ve hasar sonrası basamak işlemleriyle ilgili kurallar yeniden belirlendi. Uygulama, 1 Ocak 2026 itibarıyla başlayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın