KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2024 Pazar
°C

Timsah düşüşte!

Bursaspor, geçen sezon kazandığı şampiyonluğun ardından bu sezona da çok iyi başlangıç yapmasına karşın, son 6 haftada adeta ''tel tel'' dökülüyor.

Timsah düşüşte!
17 KASIM 2010 ÇARŞAMBA 13:13
0
1770
0
AA aa

2009-2010 sezonunda elde ettiği şampiyonlukla ''devrim'' denilebilecek nitelikte başarı elde eden, bu sezona da yine ''şampiyonluk'' parolasıyla başlayan yeşil-beyazlı takım, ligin 6. haftasından itibaren inişe geçti.

Bursaspor, ilk maçta sahasında Konyaspor'u 1-0 yenerek sezona 3 puanla başlarken, daha sonra güçlü rakibi Galatasaray'ı deplasmanda 2-0, ardından da yine deplasmanda Sivasspor'u aynı skorla yendi.

Üçüncü hafta Eskişehirspor'u evinde 2-1'lik skorla geçen Bursapor, olaylar nedeniyle tatil edilen Gaziantepspor maçında da TFF'nin kararı sonrası 3-0 hükmet galip sayıldı. Yeşil-beyazlı takım, sahasında Bucaspor karşısında 1-0'lık skorla aldığı galibiyetin ardından ''duraklama'' dönemine girdi.

Önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda golsüz berabere kalan Bursaspor, daha sonra konuk ettiği Kardemir Karabükspor ile de 2-2 berabere kalarak 2 haftada 4 puan yitirmiş oldu.

Ankaragücü'nü deplasmanda 5-1 gibi farklı bir skorla yenen Bursaspor'un çıkışa geçeceği düşünülüyordu, ancak beklenen olmadı. Fenerbahçe ile sahasında 1-1 berabere kalan ''Timsahlar'', Medical Park Antalyaspor deplasmanında 2-0 yenik durumdan durumu 2-2'ye getirdi, ancak galibiyete ulaşamadı.

Bursaspor, ''çıkışın başlangıcı'' olarak gördüğü Trabzonspor maçında ise bir anlamda hezimete uğradı. Rakibinin 5. ve 16. dakikalarda Jaja ile bulduğu gollere karşılık veremeyen yeşil-beyazlı takım, hem sahadan puansız ayrıldı hem de ''yenilmezlik'' unvanını bu maçta bırakmış oldu.

Ligin ilk 6 haftasında elde ettiği 6 galibiyetle 18 puan kazanmayı bilen Bursaspor, sonraki 6 haftada ise 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak sadece 7 puan toplayabildi.

Bursaspor'un sezon başından bu yana oynadığı maçlar ve elde ettiği sonuçlar şöyle:

Bursaspor-Konyaspor......................: 1-0
Galatasaray-Bursaspor....................: 0-2
Sivasspor-Bursaspor........................: 0-2
Bursaspor-Eskişehirspor...................: 2-1
Gaziantepspor-Bursaspor.................: 0-3 (hükmen)
Bursaspor-Bucaspor.........................: 1-0
İstanbul BŞB-Bursaspor...................: 0-0
Bursaspor-Kardemir Karabükspor....: 2-2
Ankaragücü-Bursaspor....................: 1-5
Bursaspor-Fenerbahçe....................: 1-1
Medical Park Antalyaspor-Bursaspor: 2-2
Bursaspor-Trabzonspor...................: 0-2


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
04.05.2024
14:16
'İslam Dünyası İmtihanı Maalesef Kaybetti'
Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor. İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.
04.05.2024
14:15
'Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz'
Bingöl Üniversitesi'nce düzenlenen 'Tarihe Yolculuk' panelinde konuşan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma; 'Nüfusunun üçte birinin Müslüman olduğu dünyada her gün Müslümanlar ölüyor! Bugün bu hale gelmemizin sebebi okumuyoruz, araştırmıyoruz, arşivleri incelemiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz. Biz tarihi doğru okumazsak, tarihi iyi öğrenmezsek bunlara yaşamaya mahkûm kalacağız.'
04.05.2024
14:13
Vali Usta:
Vali Usta: 'Huzura bozanlara göz açtırmayacağız'
2024 Mart-Nisan dönemi asayiş raporunu açıklayan ve işlenen suçlar ile uygulanan yaptırımların detaylarını aktaran Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ümüz, asayiş bakımından ülkemizin en güvenli şehirleri arasında yer almaktadır. Bu, siz değerli hemşehrilerimizin bizlere verdiği destek ve güvenlerinin sonucudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz genelinde alacağımız tedbirlerle suç işleyenlere, halkımızın huzurunu ve sükûnunu bozanlara göz açtırmayacağız inşallah' dedi.
04.05.2024
14:11
Bingöl`ün `Kayıp şehir` Pargasur şelalesi
Bingöl'ün 'Kayıp şehir' Pargasur şelalesi
Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile 'kayıp şehir' olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.
03.05.2024
18:21
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan 'Orman Benim' kampanyası çerçevesinde Bingöl'de öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın