KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Temmuz 2026 Salı
°C

TOGG Bingöl'deki İlk Sahibine Teslim Edildi

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Bingöl'deki ilk sahibi iş adamı Ahmet Kalkan'a teslim edildi.

TOGG Bingöl`deki İlk Sahibine Teslim Edildi
19 MAYIS 2023 CUMA 17:58
40
8841
6
AA aa

Hem görselliği hem de teknik özellikleri ile dikkat çeken Türkiye'nin yerli ve milli doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı TOGG T10X için kura çekimleri yapılmıştı. Kuranın ardından Oltu rengi TOGG, iş adamı Ahmet Kalkan'a teslim edildi.

KALKAN: "YOL TUTUŞU, KONFORU VE TEKNİK DONANIMI ÜST DÜZEY"  

Diyarbakır'da aracını 06 ATZ 06 plakası ile teslim alan Kalkan geldiği Genç ilçesinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu'nu da ziyaret eden Kalkan, Kaymakam Kaptanoğlu ile birlikte ilçe turu attı.

Araç ile ilgili görüşleri alınan iş adamı Kalkan: “TOGG her yönüyle tam bir teknoloji harikası. Aracımı Diyarbakır'da bulunan teslimat noktasından teslim alarak Bingöl'e getirdim. Gerek yol tutuşu, gerek konforu, gerek teknik donanımı üst düzeyde bir araç.  Türkiye'nin daha ilk girişiminde böyle üst düzey bir araç üretmesi bize büyük bir gurur veriyor. Çekilişte ilk sıralarda yer aldım. TOGG'u Bingöl'e getiren ilk kişi olmak benim içim ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Aracın yapımında emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve TOGG yönetimine, mühendisinden, işçisine kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Son olarak diyorum ki; Devrim arabasını engellediler ama devrimi TOGG yaptı” dedi.

Kaynak: Gencinsesi

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102121)
22 Mayıs 2023 Pazartesi 14:11
ne diyelim, fotograflarda poz verip haber üretmek bit marifet
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102111)
21 Mayıs 2023 Pazar 19:31
İstersen altın olsun alın teri döken emekçi almadıktan sonra neye yarar..!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102101)
20 Mayıs 2023 Cumartesi 12:42
bazen gelişmişlik olarak sunduğumuz şey görmemişlik geri kalmışlığın traji komik görüntüsü oluyor. bir alman vatandaşının audiyi alıp sonrda o ilin valisini gezdirdiğini.. inanın muhalif değilim ilerde almayıda düşünüyorum ama bu sahnelerin her biri çok komik. elektrikli ve insansız otomobilin kralı tesla ve yanılmıyorumsa internetten tüm projeleride paylaşımda. dünya bisiklete dönerken araba icat etmek marifet değil artık alışın..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102097)
20 Mayıs 2023 Cumartesi 09:32
acaba tok neden hep zengilere cıkkıyor? oysa orta kesımde baş vuru yapmış ama her nedense hep zengine cıkıyor?? bu zenginlerin boğazı nasıl acaba ?farklı bir sindirim sisteminemi sahipler?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102094)
19 Mayıs 2023 Cuma 23:06
Şansta,kurada zenginlerden yana ah yalan dünya
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
13.07.2026
13:33
Muhtar Dinler;
Muhtar Dinler; 'Mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemeli'
Bingöl'ün Solhan ilçesi Kale Köyü Muhtarı Selim Dinler, ÇED sürecinde sunulmak üzere hazırladığı dilekçede, Yukarı Kaleköy Barajı ve HES Yardımcı Kaynak GES Projesi'ne köy halkı adına itiraz ettiklerini açıkladı. Dinler, önceki projelerden kaynaklanan mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemesini istedi.
13.07.2026
13:19
Başsavcı Akın görevine başladı
Başsavcı Akın görevine başladı
HSK'nın 2026 Yaz Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Uğur Akın, bugün itibarıyla görevine başladı. Akın'ın göreve başlamasıyla Bingöl Adliyesi'nde yeni dönem resmen başladı.
13.07.2026
13:08
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde ve silah da ele geçirildi.
13.07.2026
01:50
Bingöl`e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yapılacak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) binası için yapım ihalesi gerçekleştirilecek.
13.07.2026
01:49
Bingöl`deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl'deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bağlı tesislerde yangın güvenliğinin güçlendirilmesi amacıyla yangın alarm sistemlerinin bakım, onarım ve kurulum işi için ihaleye çıkıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın