KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Toki başvuruları devam ediyor

Bingöl Belediyesi tarafından uygulanacak ‘Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamında, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortaklaşa İnönü Mahallesinde yapılacak olan 576 konut için Ziraat Bankası aracılığıyla başlatılan başvurular devam ediyor.

Toki başvuruları devam ediyor
18 TEMMUZ 2011 PAZARTESİ 08:39
0
3225
1
AA aa

Bingöl Belediyesi tarafından uygulanacak ‘Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortaklaşa İnönü Mahallesinde yapılacak olan 576 konut için Ziraat Bankası aracılığıyla başlatılan müracaatlar uzatıldı. 16 Mayıs- 30 Haziran 2011 tarihleri arasında belirlenen başvuru esnasında, 576 konut için 132 başvuru yapılmıştı.

Bingöl Belediyesi, Bingöl merkez İnönü Mahallesi'nde TOKİ aracılığıyla yapacağı bin 440 konutun, 864'nün hak sahiplerine, geriye kalan 576 konutu da 10 bin TL başvuru bedeli karşılığında, Ziraat Bankası aracılığıyla satışa çıkarıldığını duyurulmuştu. 30 Haziran'da sona eren talep başvurusuna, 576 konuta 132 kişinin başvurması nedeniyle TOKİ Başkanlığı, bu süreyi 29 Ağustos'a uzattı.
İNDİRİM YOK, TAKSİT SAYISI ARTIRILDI
Yapılacak konutların 120–168 ve 190 metrekare şeklinde 3 ayrı bloklardan oluşup ve tüm bloklar 12 katlı olup 48 daireyi kapsadığı ve konutların 156 bin ile 248 bin TL arasında değişen rakamlarla satışı yapılacağı daha önceden açıklanmıştı. 156 bin ile 248 bin TL arasında olan konut fiyatlarını sabit tutan TOKİ, taksit sayılarını artırıp ortalama taksit tutarını 780 TL ile bin 240 TL arasında belirledi.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ramazan Aktekin (@Misafir_5698)
19 Temmuz 2011 Salı 22:43
Bu fiyata Bingöl,de ancak 150 kisi cikacaktir.Bundan fazlasinida beklemeyin.Bingöl gibi fakir kentte
issizlikten bunalmis bir kent göc veren bir sehirden kalkip bu fahis fiyatlarla konut satacaginizi zannediyorsaniz yaniliyorsunuz.Istanbol,un en lüks semtlerinde bile bu fiyatlarda daire bulamazsiniz.Inanmayanlara tokinin illerde satilan dairelerin taksitlendirmelerine bakin ve fiyatlari karsilastiriniz.Bakalim hangi ili Bingöl,le karsilastirirsiniz.Bu gün sanayi kentlerinde bile bu fiyatlar yok.Allah akil fikir versin.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl`de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın