KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Aralık 2025 Cuma
°C

Toplantılarımız, çözüm odaklı devam edecektir

Vali Ekinci; 'Yegâne hedefimiz, vatandaşımızın ilin Valisi ile doğrudan diyalog kurarak kendisini ifade etmesidir. İnşallah vatandaş memnuniyetini merkeze alan bu toplantılarımız sonuç ve çözüm odaklı olmak üzere devam edecektir.'

Toplantılarımız, çözüm odaklı devam edecektir
02 TEMMUZ 2019 SALI 20:51
1
1698
1
AA aa

Vali Kadir Ekinci, ‘Vatandaşla Buluşma/Halk Toplantıları' kapsamında vatandaşları makamında ağırladı.

Vatandaşların istek ve taleplerini kamu kurumlarının ilgili mercilerine doğrudan iletilmesini sağlamak, sorunlara hızlı çözümler bulmak ve vatandaşların devletle bağını daha da güçlendirmek adına düzenli olarak yapılan buluşmada Vali Ekinci vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını dinledi.

Valilik makamında yapılan toplantıda Vali Ekinci şunları söyledi:

 “Vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini, refah seviyesini ve yaşam standartlarının iyileştirilmesini önemsiyoruz. Bu vesileyle rutin olarak Halk Toplantıları kapsamında vatandaşımız ile bir araya geliyoruz. Her türlü problemi en kısa zamanda çözme gayreti içindeyiz. Ancak bazı konular zamana yayılmak suretiyle çözülebilir. Yegâne hedefimiz, vatandaşımızın ilin Valisi ile doğrudan diyalog kurarak kendisini ifade etmesidir. İnşallah vatandaş memnuniyetini merkeze alan bu toplantılarımız sonuç ve çözüm odaklı olmak üzere devam edecektir. Çünkü vatandaşımızın sorunlarına çare üretmek, devleti temsil eden bizler açısından hem bir görev hem de büyük bir mutluluk kaynağıdır.”

Toplantı Vali Ekinci'nin vatandaşların sorunlarının imkânlar doğrultusunda ve en kısa sürede çözüme kavuşturulması için ilgili kurum amirlerine gereken talimatları vermesinin ardından sonra erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_46351)
04 Temmuz 2019 Perşembe 08:19
Çok güzel bir faaliyet, takdire şayan, Sn. Valim teşekkür ederiz
12.12.2025
05:48
İstanbul`da `Bingöl` rüzgârı başladı
İstanbul'da 'Bingöl' rüzgârı başladı
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
12.12.2025
05:46
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
TGRT Haber canlı yayınında Bingöl Üniversitesi'nin yeni nesil vizyonunu anlatan ve uluslararası arenada güçlü bir aktör olma hedefini paylaşan Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, İstanbul'daki Bingöl Tanıtım Günleri'ne tüm halkı davet etti.
12.12.2025
05:44
Hülakü, Bakan Memişoğlu`ndan yanıt istedi
Hülakü, Bakan Memişoğlu'ndan yanıt istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Devlet Hastanesi'nde hasta bir bebeğe konulan teşhis ve uygulanan tedaviye ilişkin Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.
12.12.2025
05:42
'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması Başladı
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu sponsorluğunda hayata geçirilen 'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması, gençleri Bingöl'ün doğal ve kültürel güzelliklerini kendi bakış açılarıyla yeniden keşfetmeye davet ediyor.
12.12.2025
05:40
Bingöl`ün Vergi Yargısı Değişiyor
Bingöl'ün Vergi Yargısı Değişiyor
Coğrafi yakınlık ve iş yükü kriterleri doğrultusunda Bingöl'ün vergi davalarının adresi değişti. HSK'nın yeni düzenlemesiyle Bingöl, Erzurum Vergi Mahkemesi'nin görev alanından çıkarılarak Diyarbakır yargı çevresine dahil edildi. Düzenleme 2 Ocak 2026'da yürürlüğe girecek.
12.12.2025
05:39
Yedisu fayında
Yedisu fayında 'biriken enerji' uyarısı: 6 il etkilenebilir
Geçtiğimiz günlerde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen 4,2'lik depremle ilgili Doç. Dr. Alper Polat, depremin Yedisu fayına oldukça yakın bir bölgede yaşandığına ve büyük risk oluştuğuna dikkat çekerek, 'Bu fay kırıldığı takdirde yaklaşık 6 ilimizin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın