KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mart 2026 Salı
°C

'Toplumumuz, halkımız kanaatkârdır'

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş: 'kış mevsiminin gelmesiyle, iş potansiyelinden dolayı biraz hareketlilik vardı. Esnafımız kanaatkârdır elhamdülillah. Toplumumuz, halkımız kanaatkârdır.'

`Toplumumuz, halkımız kanaatkârdır`
03 ARALIK 2019 SALI 16:47
7
1918
3
AA aa

BİNGÖL-HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş ve İl teşkilatı, merkez Simani mahallesinde bulunan Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Sanayi esnafının ilgi gösterdiği HÜDA PAR Bingöl il Teşkilatı adına açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Açıkbaş, halkın her kesimi tarafından HÜDA PAR'a olan teveccühünün her geçen gün artığını söyledi.

Açıkbaş; “HÜDA PAR Bingöl teşkilatı olarak Sanayi esnafını ziyaret ettik. Esnafımızın hal hatırını sorduk. Kısmen bazı sektörlerde işler normaldi.  Genel anlamda bir durgunluk gözlemlenirken, kış mevsiminin gelmesiyle, iş potansiyelinden dolayı biraz hareketlilik vardı. Esnafımız kanaatkârdır elhamdülillah. Toplumumuz, halkımız kanaatkârdır. Rabbim de onlara hayırlı işler nasip etsin” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53208)
04 Aralık 2019 Çarşamba 07:51
İnsanların hal hatırını sormak ve ziyaret etmek için illaki bir parti başkanı olmak gerekmiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53206)
04 Aralık 2019 Çarşamba 07:45
zaten hep toplumlar kanaatkar oluyorlar nedense. Mesela hiç böyle bir laf işitmedim müslüman toplumlarda: Liderleri parasız, yatsız, katsız ama kanaatkar.
İyi maddi imkanlar içinde yaşayanların bu cümleleri ne kadar da utanç verici oysa. ben haya ediyorum okuyunca. Hz. Muhammed (s.a.v) böyle bir dinin öncüsü değildi. Kendi toplumuyla beraber ya açtı ya da toktu. Kendine lider diyenler bir daha desin, bir daha desin yüz kere desin...
10.03.2026
06:55
Bingöl Belediyesi Gazze`de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi Gazze'de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için 10 gün boyunca her gün Bin kişilik iftar yemeği verecek. Karar, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm partilerin ortak oyuyla kabul edildi.
10.03.2026
06:53
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Bingöl Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliklerini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Protokolle ortak araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
10.03.2026
06:51
Bingöl`de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
10.03.2026
06:49
Bingöl`de odunluk yangını panik yarattı
Bingöl'de odunluk yangını panik yarattı
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında odunlukta maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
09.03.2026
02:40
12Bingölspor`da alarm! Puan farkı 7`ye düştü
12Bingölspor'da alarm! Puan farkı 7'ye düştü
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sahasında Erciyes 38 FK ile 1-1 berabere kalan Bingöl temsilcisinde galibiyet hasreti üç maça çıkarken, lider ile en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 7'ye kadar geriledi. Yeşil beyazlı ekibin önündeki kritik karşılaşmalarda hata yapma lüksü yok!
09.03.2026
02:38
İran`da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da Uzmanlar Meclisi, ABD-İsrail'in 28 Şubat'taki hava saldırısında öldürülen Ali Hamaney'in ardından liderlik makamına oğlu Mücteba Hamaney'in 'ezici oy çoğunluğuyla' seçildiğini duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın