KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

Toplumun değişim beklentisi genel merkezin dikkatinden kaçmayacaktır

“Aday adaylığı süreci şehrin geleceğinin teminatıdır” diyen AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Beki, bu süreç içerisinde yaşanan gelişmelerin genel merkezin dikkatinden kaçmayacağını vurguladı.

Toplumun değişim beklentisi genel merkezin dikkatinden kaçmayacaktır
19 MAYIS 2007 CUMARTESİ 13:02
0
964
0
AA aa
Aday adaylarının tümünün vatandaşın nabzında atan değişim beklentisinin gerçeğe dönüşeceğine inandıkları için aday olduğunu belirten AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Abdulhakim Beki, Bingöl toplumunu yediden yetmişe değişim beklentisi içine sokan gelişmelerin Genel Merkezin dikkatinden kaçmadığını vurguladı.
AK Parti'de bugün yapılacak temayül yoklaması öncesinde bir takım açıklamalarda bulunan AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Abdulhakim Beki, aday adaylığı sürecini ve toplumun beklentilerini değerlendirdi.
"Aday adaylarının çokluğu kimseyi şaşırtmamalı ve hatta mutlu etmelidir' diyen Beki, sayıların çokluğu seçeneklerin çokluğu anlamına geldiğinin ve bunun tamamen seçmenin ve şehrin faydasına olduğunu söyledi.
Beki; “Aday adaylarının çokluğu şehirde temsil noktasındaki değişim taleplerinin hangi boyutta olduğunu göstermesi açısından da oldukça kayda değer bir gelişmedir. Aday adaylarının tümü vatandaşın nabzında atan değişim beklentisinin gerçeğe dönüşeceğine inandıkları için aday olmuşlardır. Bingöl toplumunu yediden yetmişe değişim beklentisi içine sokan gelişmelerin Genel Merkezin dikkatinden kaçmadığını da biliyorum” dedi.
Listede yer alabilecek aday sayısının 10 katından fazla aday adayı olmasının partiyi zora sokacağına dair düşüncelere katılmadığını aktaran Beki, her aday adayının, sadece 3 kişinin listeye gireceğini bilerek bu yarışa katıldığının altını çizdi.
Beki, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü. “Her aday adayı sadece üç kişinin listeye gireceğini bilerek aday olmuştur ve asıl beklenti kendisinin seçilmesi ile birlikte Bingöl'de değişimin de gerçekleşmesi beklentisidir. Bu iki beklentiden biri gerçekleştiği takdirde aday adayı da amacına ulaşmış demektir. Bu yüzden listelerin açıklanmasından sonra aday adayları arasında önemli bir kırgınlık olmayacağını ve sonuçların hoşgörü ve saygı ile karşılanacağına inanıyorum. Teamül yoklamasının Bingöl'ümüze hayırlar getirmesini diliyorum.” 

Bingöl Kent haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın