KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2025 Salı
°C

Trabzon'a komplo mu kuruldu?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şampiyonluk yarışı için temkinli konuşurken, Jaja'nın alemde çekilen fotoğrafları için de 'komplo' iddiasında bulundu.

Trabzon`a komplo mu kuruldu?
06 NİSAN 2011 ÇARŞAMBA 09:30
0
2591
0
AA aa

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu 2 kere son dakikada kaybettiğini söyleyerek, büyük konuşmam diyen Sadri Şener, "Galatasaray, Bursa ve Eskişehir maçlarını geçersek, büyük yol alırız" dedi.

JAJA'NIN FOTOĞRAFLARI BİRİLERİ TARAFINDAN ÇEKTİRİLDİ
Jaja'nın Fenerbahçeli Bilica ile çekilen fotoğraflarına da değinen Şener, "Jaja'nın Bilica tarafından ayartıldığı iddiasını hiçbir şekilde ispat edemem de şunu merak ediyorum. 15 milyon nüfuslu bir şehirde iki araba gidiyor. Önde de fotoğrafları çeken bir gazeteci ya da gazetecilere servis yapan biri gidiyor. 15 milyonun olduğu bir şehirde bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum. Trabzon'da olsa biri görür seni; ama İstanbul'da nasıl olur; anlamıyor. Kim yaptı tartışmasına girmem; ama birileri bunu yaptırdı" şeklinde konuştu.

GALATASARAY HER ZAMAN GALATASARAY'DIR
Haftasonunda oynayacakları Galatasaray maçına da değinen Trabzonspor başkanı, "Galatasaray, her zaman Galatasaray'dır. Aldığı sonuçlarla büyüklüğü ölçülmez. Biz bildiğimiz Galatasaray'la oynayacak şekilde hazırlık yapıyoruz. Bu duygularla TT Arena'ya çıkacağız. Keşke seyirci de olsaydı. Maçın seyircili olmasını tercih ederdim" ifadelerini kullandı.

BASINA GÖNDERME
Şampiyonluk yolunda rakipleri gibi basın desteğine sahip olmadıklarını dile getiren Şener, "Biz rakiplerimizin gibi basında üstün bir desteğe sahip değiliz; olmamız da mümkün değil. Bazı spor yazarları, yazar gibi değil. Taraftar gibi... Bu şampiyonluk yarışına da etki ediyor. Basın dünyada her şeyi etkiler. Son 7 haftayı da etkiler" dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın