KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ekim 2026 Pazar

Trafik karmaşası...

Gelişi güzel park edilen araçlar ve yanmayan ışıklar, trafik karmaşasına yol açıyor

Trafik karmaşası...
20 EYLÜL 2006 ÇARŞAMBA 15:02
0
1317
0
AA aa
Araç sayısının günden güne arttığı Bingöl'de gelişi güzel park eden araçlar, yanmayan trafik ışıkları, yetersiz trafik levhaları ve bunların üzerine sürücü hataları da eklenince, trafik karmaşası devam ediyor. Park edilmemesi gereken yerlere çift taraflı yapılan parklar, vatandaşların rahat yürüyebilmesi için yapılan kaldırımlara park eden araçlar, trafik kurallarına uymayan sürücüler ve yayalar, karmaşanın artmasına neden oluyor.
Özellikle Dörtyol merkezde bile trafik ışıklarının yanmasına büyük tepki gösteren araç sürücüleri, ışıkların yanmamasının kazalara davetiye çıkardığını iddia ettiler. Önceki gün Ekinyolu köyünde meydana gelen kazaya dikkat çekerek,
köy çıkışında trafik ışıklarının ve herhangi bir uyarı levhasının bulunmadığını söyledi. Kaza sonucu Elazığ'a kaldırılan bir kişinin öldüğü iddia edildi.
Kazaların eksilmediği Bingöl'de geçtiğimiz günlerde trafik ışıklarının yanmayan Düzağaç kavşağında meydana gelen feci kazada 4 kişi ağır yaralanmıştı. Ayrıca yine geçtiğimiz günlerde PTT kavşağında da kazalar meydana gelmişti.
Trafik ışıklarının olmadığı kavşaklarda birbirlerini bekleyen sürücüler, "Bir şehrin merkezinde nasıl ışıklar yanmaz, illaki ölümlü kazalar mı bekliyorlar? Yetkililer bir an önce gerekeni yapsınlar" görüşlerine yer verdiler.
Şoförlerle birlikte vatandaşlar da, Bingöl genelinde trafik ışıklarının düzenli yanmadığını yanan ışıklarında gündüz fark edilmediğini belirttiler. Gazete olarak, Düzağaç'ta yaptığımız araştırmada birçok trafik ışığının yanmadığını, yanan ışıkların da fark edilemediğini gördük. Vatandaşlar yetkililerin konuya karşı duyarlı olmasını ve ölümlü ve yaralanmalı kazalar olmadan, bir an önce harekete geçmelerini istediler.

Bingöl gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.10.2026
21:07
Bingöl`de korkunç kaza!
Bingöl'de korkunç kaza!
Bingöl-Diyarbakır kara yolunda sondaj kamyonu ile beton mikserinin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
09.10.2026
16:14
Bingöl`ün yeni hastanesinde otopark endişesi!
Bingöl'ün yeni hastanesinde otopark endişesi!
500 yataklı Bingöl Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışı yaklaşırken otopark sorunu gündeme geldi. Mevcut kapalı otoparkın artacak yoğunluğu karşılayıp karşılamayacağı tartışılırken, mevcut hastane ile yeni bina arasındaki alanın da Nükleer Tıp Merkezi için kullanılmasıyla ciddi bir otopark yükünün oluşacağı vurgulanıyor.
09.10.2026
14:27
Bingöl Üniversitesi öğrencileri Kiğı`nın tarihi yapılarını inceliyor
Bingöl Üniversitesi öğrencileri Kiğı'nın tarihi yapılarını inceliyor
Bingöl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Kiğı ilçesindeki tarihi yapıları ve geleneksel evleri inceleyerek ilçenin geleceğine yönelik tasarım ve proje çalışmaları için saha araştırması yaptı.
09.10.2026
14:08
12Bingölspor`a Süper Lig`den rakip çıktı!
12Bingölspor'a Süper Lig'den rakip çıktı!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda 12Bingölspor, Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor ile eşleşti. Bingöl temsilcisi, tek maç üzerinden oynanacak mücadelede tur atlamak için sahaya çıkacak.
09.10.2026
13:34
Bingöl`de 9 köy ve mezraya sıcak asfalt
Bingöl'de 9 köy ve mezraya sıcak asfalt
Yumaklı'dan Gümüşlü'ye uzanan grup yolunda BSK çalışmaları sürüyor. İl Genel Meclis Üyeleri Emre Bulşu ve Abdullah Butaku, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Bulşu, çalışmaların kırsal ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getireceğini belirtti.
09.10.2026
13:33
Bingöl`de iki ayrı kaza: 3 kişi yaralandı
Bingöl'de iki ayrı kaza: 3 kişi yaralandı
Bingöl'de Gündoğdu Kavşağı ve Ekinyolu mevkiinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın