KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Trafikçiler, şoförleri uyardı

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yol kontrolü ve uygulamaları sonucu şoförleri uyardılar.

Trafikçiler, şoförleri uyardı
18 OCAK 2012 ÇARŞAMBA 23:28
0
1622
0
AA aa

Bingöl–Karlıova - Erzurum karayolunun Karlıova - Çat arasında kalan kesiminde karayoluna çığ düşmesi sebebiyle yolun kapanması olayının duyulmasından itibaren Bingöl Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kervansaray kavşağında yol kontrolleri ve uygulamalar yaptı.

Konu ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yapılan uygulama ve denetimlerde; Bingöl-Erzurum yolu Kervansaray Kavşağından Karlıova istikametine Ağır Tonajlı Araçlar (Çekici, Kamyon, Tır vb.) ile Yolcu Otobüslerinin Karlıova-Çat yolunun kapalı olması ve Karlıova İlçesinde bekleyen araç sayısının fazla olması sebebiyle Erzurum yolunu kullanmamaları konusunda bilgilendirmeler yapılmakta, bu tür araçların belirtilen güzergâhta seyir etmemeleri ve yol açılıncaya kadar Bingöl ilinde beklemeleri konusunda sürücüler uyarılmaktadır. Konuyla ilgili olarak çalışmalarımız ve uygulamalarımız aralıksız devam etmektedir. Ayrıca, yine Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince tüm araçlar üzerinde kontroller yapılmakta olup, aracında kar lastiği, patinaj zinciri, takoz ve çekme halatı vb. gerekli malzemeleri bulundurmayan sürücüler uyarılmakta ve eksikliklerini giderinceye kadar belirtilen güzergâhlarda seyir etmelerine izin verilmemektedir. Kış mevsimi süresince ilimizin hava şartları ve yol durumu göz önünde bulundurularak, Bingöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan tüm trafik ekiplerimizce, yol kontrolleri ve uygulamalar aralıksız devam edecektir. Yapılan denetim ve kontrollerde sürücülere ve yol kullanıcılarına gerekli bilgilendirmeler yapılmakta olup, sürücülerin eksikliklerinin giderilmesi konusunda yardımcı olunmaktadır. Halkımızın, kış şartları ile yol durumunu dikkate alarak, araçlarında kar lastiği, patinaj zinciri, çekme halatı, takoz, el feneri, ilk yardım çantası vb. malzemeleri bulundurmaları, trafik ve yol güvenliği açısından yararlı olacaktır” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia;
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek`te talihsiz kaza!
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.01.2026
01:22
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
AK Parti tarafından hazırlanan 25 maddelik öğrenci affı düzenlemesinde sona gelindi. Yapılan çalışmaya göre af kapsamını sınırlı tutulacak. Düzenlemeden yalnızca lisans öğrencileri faydalanacak. Eğitimine ara veren kişiler, mazeretlerini resmi belgeyle ispatlamak zorunda olacak.
26.01.2026
01:11
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Lider 12Bingölspor, Malatya Yeşilyurt deplasmanında hem sakatlıkla hem kırmızı kartla boğuştu ama üstün oyunuyla 1-0 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
26.01.2026
01:11
Bingöl`de 163 kişiye iş fırsatı
Bingöl'de 163 kişiye iş fırsatı
Müftülük ve Kültür-Turizm'e alınacak katılımcılar, noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular bugün başlıyor.
26.01.2026
01:09
Bingöl`de İl Özel İdaresi Ekibine Dahreli Saldırı
Bingöl'de İl Özel İdaresi Ekibine Dahreli Saldırı
Saldırı sonrası iş makinesinin kullanılamaz hale geldiği, bu nedenle bölgede yol açma çalışmalarının durduğu öğrenildi. Yaşananlara tepki gösteren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Üçgül; 'Şimdi iş makinesi arızalı, yollar kapalı.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın