KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mart 2026 Salı
°C

Trafikçiler, şoförleri uyardı

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yol kontrolü ve uygulamaları sonucu şoförleri uyardılar.

Trafikçiler, şoförleri uyardı
18 OCAK 2012 ÇARŞAMBA 23:28
0
1675
0
AA aa

Bingöl–Karlıova - Erzurum karayolunun Karlıova - Çat arasında kalan kesiminde karayoluna çığ düşmesi sebebiyle yolun kapanması olayının duyulmasından itibaren Bingöl Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kervansaray kavşağında yol kontrolleri ve uygulamalar yaptı.

Konu ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yapılan uygulama ve denetimlerde; Bingöl-Erzurum yolu Kervansaray Kavşağından Karlıova istikametine Ağır Tonajlı Araçlar (Çekici, Kamyon, Tır vb.) ile Yolcu Otobüslerinin Karlıova-Çat yolunun kapalı olması ve Karlıova İlçesinde bekleyen araç sayısının fazla olması sebebiyle Erzurum yolunu kullanmamaları konusunda bilgilendirmeler yapılmakta, bu tür araçların belirtilen güzergâhta seyir etmemeleri ve yol açılıncaya kadar Bingöl ilinde beklemeleri konusunda sürücüler uyarılmaktadır. Konuyla ilgili olarak çalışmalarımız ve uygulamalarımız aralıksız devam etmektedir. Ayrıca, yine Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince tüm araçlar üzerinde kontroller yapılmakta olup, aracında kar lastiği, patinaj zinciri, takoz ve çekme halatı vb. gerekli malzemeleri bulundurmayan sürücüler uyarılmakta ve eksikliklerini giderinceye kadar belirtilen güzergâhlarda seyir etmelerine izin verilmemektedir. Kış mevsimi süresince ilimizin hava şartları ve yol durumu göz önünde bulundurularak, Bingöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan tüm trafik ekiplerimizce, yol kontrolleri ve uygulamalar aralıksız devam edecektir. Yapılan denetim ve kontrollerde sürücülere ve yol kullanıcılarına gerekli bilgilendirmeler yapılmakta olup, sürücülerin eksikliklerinin giderilmesi konusunda yardımcı olunmaktadır. Halkımızın, kış şartları ile yol durumunu dikkate alarak, araçlarında kar lastiği, patinaj zinciri, çekme halatı, takoz, el feneri, ilk yardım çantası vb. malzemeleri bulundurmaları, trafik ve yol güvenliği açısından yararlı olacaktır” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.03.2026
02:17
Bingöl`de Kur`an Tilâvet Yarışması
Bingöl'de Kur'an Tilâvet Yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen 'Geleneksel Kur'an Tilâvet Yarışması ve II. Kur'an Ziyafeti' programında öğrenciler Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun şekilde okuyarak hünerlerini sergiledi. Program sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
17.03.2026
02:16
Bingöl`de Halepçe Katliamı İçin Anma
Bingöl'de Halepçe Katliamı İçin Anma
Bingöl Demokratik Kurumlar Platformu, Halepçe Katliamı'nın yıl dönümünde Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaparak yaşamını yitirenleri andı ve yaşananların insanlığa karşı işlenmiş bir suç olduğu vurgulayıp adalet çağrısında bulundu.
17.03.2026
02:15
Kava:
Kava: 'Halepçe, İnsanlık Vicdanında Silinmeyen Bir Yaradır'
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, Halepçe Katliamı'nın yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yaşananların insanlık tarihinin en büyük trajedilerinden biri olduğunu belirterek, 'Halepçe'yi unutmadık, unutmayacağız' dedi.
17.03.2026
02:14
Otomobil Duvara Çarptı: 2 Kişi Yaralandı
Otomobil Duvara Çarptı: 2 Kişi Yaralandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sürücünün yayaya çarpmamak için yaptığı manevra sonucu kontrolden çıkan otomobil duvara çarptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
17.03.2026
02:13
Ahırı sel bastı! Mahsur kalan 12 keçi kurtarıldı
Ahırı sel bastı! Mahsur kalan 12 keçi kurtarıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde etkili olan aşırı yağışların ardından bir ahırı sel bastı. Ahırda mahsur kalan 12 keçi, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılarak güvenli alana alındı.
17.03.2026
02:12
Burak Burulday`a Teşekkür Plaketi
Burak Burulday'a Teşekkür Plaketi
Bingöllü iş insanı Serdar Turhan'ın anne ve babası adına yaptırdığı okul ile Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi projelerinde görev alan İnşaat Mühendisi Burak Burulday, projeye sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın