KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Kasım 2026 Perşembe

Trafikçiler, şoförleri uyardı

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yol kontrolü ve uygulamaları sonucu şoförleri uyardılar.

Trafikçiler, şoförleri uyardı
18 OCAK 2012 ÇARŞAMBA 23:28
0
1951
0
AA aa

Bingöl–Karlıova - Erzurum karayolunun Karlıova - Çat arasında kalan kesiminde karayoluna çığ düşmesi sebebiyle yolun kapanması olayının duyulmasından itibaren Bingöl Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kervansaray kavşağında yol kontrolleri ve uygulamalar yaptı.

Konu ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yapılan uygulama ve denetimlerde; Bingöl-Erzurum yolu Kervansaray Kavşağından Karlıova istikametine Ağır Tonajlı Araçlar (Çekici, Kamyon, Tır vb.) ile Yolcu Otobüslerinin Karlıova-Çat yolunun kapalı olması ve Karlıova İlçesinde bekleyen araç sayısının fazla olması sebebiyle Erzurum yolunu kullanmamaları konusunda bilgilendirmeler yapılmakta, bu tür araçların belirtilen güzergâhta seyir etmemeleri ve yol açılıncaya kadar Bingöl ilinde beklemeleri konusunda sürücüler uyarılmaktadır. Konuyla ilgili olarak çalışmalarımız ve uygulamalarımız aralıksız devam etmektedir. Ayrıca, yine Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince tüm araçlar üzerinde kontroller yapılmakta olup, aracında kar lastiği, patinaj zinciri, takoz ve çekme halatı vb. gerekli malzemeleri bulundurmayan sürücüler uyarılmakta ve eksikliklerini giderinceye kadar belirtilen güzergâhlarda seyir etmelerine izin verilmemektedir. Kış mevsimi süresince ilimizin hava şartları ve yol durumu göz önünde bulundurularak, Bingöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan tüm trafik ekiplerimizce, yol kontrolleri ve uygulamalar aralıksız devam edecektir. Yapılan denetim ve kontrollerde sürücülere ve yol kullanıcılarına gerekli bilgilendirmeler yapılmakta olup, sürücülerin eksikliklerinin giderilmesi konusunda yardımcı olunmaktadır. Halkımızın, kış şartları ile yol durumunu dikkate alarak, araçlarında kar lastiği, patinaj zinciri, çekme halatı, takoz, el feneri, ilk yardım çantası vb. malzemeleri bulundurmaları, trafik ve yol güvenliği açısından yararlı olacaktır” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.11.2026
18:06
Bingöl`de feci kaza: 2`i ağır 4 yaralı
Bingöl'de feci kaza: 2'i ağır 4 yaralı
Kervansaray Köyü mevkiinde meydana gelen kazada yabancı plakalı suv araç, sürücü kursu aracına çarptı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
05.11.2026
17:29
Almanya`dan Türk iş insanlarına vize kolaylığı hazırlığı!
Almanya'dan Türk iş insanlarına vize kolaylığı hazırlığı!
Almanya, Türk iş insanlarının vize işlemlerini kolaylaştırmak için yeni düzenlemeler üzerinde çalışıyor. Başvuru süreçlerinin sadeleştirilmesi ve hızlandırılması planlanırken, Türkiye'de yeni bir dış temsilcilik açılması seçeneği de değerlendiriliyor.
05.11.2026
17:15
Yeni Hal Kanunu geliyor: Üreticiye vergi muafiyeti ve destek!
Yeni Hal Kanunu geliyor: Üreticiye vergi muafiyeti ve destek!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yeni Hal Kanunu taslağının ayrıntılarını açıkladı. Düzenlemeyle üretici birlikleri ve kooperatiflerin pazarlardaki payının artırılması, vergi ve rüsum muafiyetleri sağlanması, kendi halini kurmak isteyen üretici örgütlerine bedelsiz Hazine arazisi tahsis edilmesi planlanıyor.
05.11.2026
17:04
Meteoroloji`den Bingöl`e kuvvetli yağış uyarısı!
Meteoroloji'den Bingöl'e kuvvetli yağış uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 16 il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. 6 Kasım Cuma sabahından itibaren etkili olması beklenen yağışların sel, su baskını ve heyelan riskini beraberinde getirebileceği belirtilerek vatandaşlardan tedbirli olmaları istendi.
05.11.2026
16:50
Vali Çelik ve Eşi Nermin Çelik`ten Şehit Ailelerine Ziyaret
Vali Çelik ve Eşi Nermin Çelik'ten Şehit Ailelerine Ziyaret
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, BİŞHAK yönetimiyle birlikte Karlıova ve merkeze bağlı Elmalı köyünde şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde şehitlerin aileleriyle yakından ilgilenilerek hâl ve hatırları soruldu.
05.11.2026
16:34
Bingöl Umut Kervanı 205 aileye yardım eli uzattı
Bingöl Umut Kervanı 205 aileye yardım eli uzattı
Bingöl Umut Kervanı, 2026 yılı Ekim ayında kentteki 205 aileye toplam 564 bin 979 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Dernek, yurt dışı ve Gazze'ye ise 809 bin 150 TL nakdi yardımda bulundu. Ekim ayındaki toplam yardım miktarı 1 milyon 374 bin 129 TL'ye ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın