KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Nisan 2026 Perşembe
°C

Trafikçiler, şoförleri uyardı

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yol kontrolü ve uygulamaları sonucu şoförleri uyardılar.

Trafikçiler, şoförleri uyardı
18 OCAK 2012 ÇARŞAMBA 23:28
0
1705
0
AA aa

Bingöl–Karlıova - Erzurum karayolunun Karlıova - Çat arasında kalan kesiminde karayoluna çığ düşmesi sebebiyle yolun kapanması olayının duyulmasından itibaren Bingöl Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kervansaray kavşağında yol kontrolleri ve uygulamalar yaptı.

Konu ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yapılan uygulama ve denetimlerde; Bingöl-Erzurum yolu Kervansaray Kavşağından Karlıova istikametine Ağır Tonajlı Araçlar (Çekici, Kamyon, Tır vb.) ile Yolcu Otobüslerinin Karlıova-Çat yolunun kapalı olması ve Karlıova İlçesinde bekleyen araç sayısının fazla olması sebebiyle Erzurum yolunu kullanmamaları konusunda bilgilendirmeler yapılmakta, bu tür araçların belirtilen güzergâhta seyir etmemeleri ve yol açılıncaya kadar Bingöl ilinde beklemeleri konusunda sürücüler uyarılmaktadır. Konuyla ilgili olarak çalışmalarımız ve uygulamalarımız aralıksız devam etmektedir. Ayrıca, yine Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince tüm araçlar üzerinde kontroller yapılmakta olup, aracında kar lastiği, patinaj zinciri, takoz ve çekme halatı vb. gerekli malzemeleri bulundurmayan sürücüler uyarılmakta ve eksikliklerini giderinceye kadar belirtilen güzergâhlarda seyir etmelerine izin verilmemektedir. Kış mevsimi süresince ilimizin hava şartları ve yol durumu göz önünde bulundurularak, Bingöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan tüm trafik ekiplerimizce, yol kontrolleri ve uygulamalar aralıksız devam edecektir. Yapılan denetim ve kontrollerde sürücülere ve yol kullanıcılarına gerekli bilgilendirmeler yapılmakta olup, sürücülerin eksikliklerinin giderilmesi konusunda yardımcı olunmaktadır. Halkımızın, kış şartları ile yol durumunu dikkate alarak, araçlarında kar lastiği, patinaj zinciri, çekme halatı, takoz, el feneri, ilk yardım çantası vb. malzemeleri bulundurmaları, trafik ve yol güvenliği açısından yararlı olacaktır” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.04.2026
04:00
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile BTK'nın ortak çalışması sonucu yürürlüğe giren yeni düzenleme ile SMS ve yapay zekâ destekli dolandırıcılıklara karşı kapsamlı tedbirler devreye alındı. Yeni düzenleme ile URL içeren yurt dışı mesajlar engellenirken, izinsiz arama ve pazarlama faaliyetlerine de sınırlama getirildi.
02.04.2026
03:46
Bingöl`de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin çalışması sonucu, çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
02.04.2026
03:45
Bingöl`de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de polis ekiplerinin kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde 818 kişi sorgulanırken, 1 şahsın üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Dilencilik yapan 2 kişi hakkında da işlem yapıldı.
02.04.2026
01:23
Bingöl`de
Bingöl'de 'Akıllı Şehir' Çalıştayı Düzenlenecek
Bingöl'ün geleceğini dijitalleşme ve sürdürülebilirlik ekseninde şekillendirmek amacıyla 'Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı' gerçekleştirilecek. Çalıştaya ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman isimlerin yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı temsilcileri de katılım sağlayacak.
02.04.2026
00:51
Bingöl Üniversitesi`nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen çalıştayda, toprak analizlerinin tarımsal verimliliğe etkisi ve doğru gübreleme yöntemleri üreticilere anlatıldı.
02.04.2026
00:33
ATAKDER Bingöl`de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
ATAKDER Bingöl'de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği (ATAKDER) yöneticileri, Yedisu Fayı'nın oluşturduğu risklere dikkat çekmek amacıyla Bingöl'de temaslarda bulundu. Kentte eğitim ve acil eylem planlarının hayata geçirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın