KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Trafikçiler, şoförleri uyardı

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yol kontrolü ve uygulamaları sonucu şoförleri uyardılar.

Trafikçiler, şoförleri uyardı
18 OCAK 2012 ÇARŞAMBA 23:28
0
1703
0
AA aa

Bingöl–Karlıova - Erzurum karayolunun Karlıova - Çat arasında kalan kesiminde karayoluna çığ düşmesi sebebiyle yolun kapanması olayının duyulmasından itibaren Bingöl Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kervansaray kavşağında yol kontrolleri ve uygulamalar yaptı.

Konu ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yapılan uygulama ve denetimlerde; Bingöl-Erzurum yolu Kervansaray Kavşağından Karlıova istikametine Ağır Tonajlı Araçlar (Çekici, Kamyon, Tır vb.) ile Yolcu Otobüslerinin Karlıova-Çat yolunun kapalı olması ve Karlıova İlçesinde bekleyen araç sayısının fazla olması sebebiyle Erzurum yolunu kullanmamaları konusunda bilgilendirmeler yapılmakta, bu tür araçların belirtilen güzergâhta seyir etmemeleri ve yol açılıncaya kadar Bingöl ilinde beklemeleri konusunda sürücüler uyarılmaktadır. Konuyla ilgili olarak çalışmalarımız ve uygulamalarımız aralıksız devam etmektedir. Ayrıca, yine Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince tüm araçlar üzerinde kontroller yapılmakta olup, aracında kar lastiği, patinaj zinciri, takoz ve çekme halatı vb. gerekli malzemeleri bulundurmayan sürücüler uyarılmakta ve eksikliklerini giderinceye kadar belirtilen güzergâhlarda seyir etmelerine izin verilmemektedir. Kış mevsimi süresince ilimizin hava şartları ve yol durumu göz önünde bulundurularak, Bingöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan tüm trafik ekiplerimizce, yol kontrolleri ve uygulamalar aralıksız devam edecektir. Yapılan denetim ve kontrollerde sürücülere ve yol kullanıcılarına gerekli bilgilendirmeler yapılmakta olup, sürücülerin eksikliklerinin giderilmesi konusunda yardımcı olunmaktadır. Halkımızın, kış şartları ile yol durumunu dikkate alarak, araçlarında kar lastiği, patinaj zinciri, çekme halatı, takoz, el feneri, ilk yardım çantası vb. malzemeleri bulundurmaları, trafik ve yol güvenliği açısından yararlı olacaktır” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.03.2026
22:25
Bingöl`de Esnaf İçin Dijital Dönem Başladı! Bingöl D Uygulamasında Ücretsiz Kayıtlar Sürüyor
Bingöl'de Esnaf İçin Dijital Dönem Başladı! Bingöl D Uygulamasında Ücretsiz Kayıtlar Sürüyor
Elektrikçi, tesisatçı, servis, kurs, emlak, iş ilanı, kampanya ve benzeri birçok kategori uygulama içinde yer alırken, kullanıcılar aradıkları hizmete kolayca ulaşabiliyor.
31.03.2026
21:54
Bingöl`de Yükümlülere Destek
Bingöl'de Yükümlülere Destek
Bingöl'de denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülerin topluma kazandırılması amacıyla önemli bir iş birliği protokolü imzalanırken, özel sektör desteğiyle giyim yardımı da yapıldı.
31.03.2026
21:40
Trafik Kazalarında Yeni Dönem: Eksper Otomatik Atanacak, Ek Ücret Alınmayacak
Trafik Kazalarında Yeni Dönem: Eksper Otomatik Atanacak, Ek Ücret Alınmayacak
Türkiye genelinde trafik kazalarına ilişkin yeni düzenleme yürürlüğe giriyor. Eksper atamaları artık otomatik yapılacak, vatandaşlardan ek ücret ve komisyon alınmayacak.
31.03.2026
21:23
Bingöl`de su ürünleri av yasağı başlıyor
Bingöl'de su ürünleri av yasağı başlıyor
Bingöl genelindeki tüm iç sularda su ürünleri av yasağı 1 Nisan itibarıyla başlıyor. Yasağa uymayanlar hakkında yasal işlem uygulanacak.
31.03.2026
20:36
Vali Çelik, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi
Vali Çelik, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi
Bingöl'de Vali Cahit Çelik, merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelerek talepleri dinledi. Toplantıda köy yolları ve asfalt plenti kapasitesinin artırılması öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.
31.03.2026
19:09
Karlıova`da 230 TOKİ Konutu İçin Kura Çekildi
Karlıova'da 230 TOKİ Konutu İçin Kura Çekildi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde depremzedeler için inşa edilen 230 TOKİ konutunun kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. Hak sahipleri yeni yuvalarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın