KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2025 Pazar
°C

Trafikte yeni düzenlemeler yapılacak

Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Bingöl’ün huzur ortamına dikkat çeken Taştekin, şehrin trafik sorunu hakkındaki sorulara da yanıt verdi.

Trafikte yeni düzenlemeler yapılacak
03 AĞUSTOS 2013 CUMARTESİ 02:43
0
2453
1
AA aa

Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, Bingöl'deki basın mensuplarıyla Polisevinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar sonrası Bingöl'deki polisiye çalışmalardan bahseden Taştekin, basının toplumsal etkisine ve sorumluluğunun önemine değinirken, Emniyet teşkilatıyla basın mensuplarının aynı alanlarda çalıştıklarını söyledi.

Doğu ve Güneydoğu illeri arasında toplumsal olayların en az yaşandığı birinci ilin Bingöl olduğunu ifade eden Taştekin, Türkiye'de suçlarla mücadelede ise ilin ilk 10'da yer aldığını söyledi.

“TEK YÖN VE PARK YASAKLARI DEĞERLENDİRİLİYOR”

Kentteki trafik sorununa da değinen Taştekin, “Bingöl'deki trafik düzensizliği için çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Valimiz Başkanlığında toplanan İl Trafik Komisyonu, bazı düzenlemelerle ilgili yoğun bir çalışma içerisinde. Şuan gündemimizde üç madde var. Bunlardan ilki, Genç Caddesi, Kültür Kavşağı, Hastane Caddesi ve Özel İdare Kavşağı üzerinde tek şeride müsaade etmek kaydıyla park yasağı uygulamak. İkincisi, Hacı Hıdır Cami ile Havaalanı istikameti yolunda tek şerit park izni vermek, üçüncüsü ise mevcut durumla devam ederek park yasağı getirmek. Gündemdeki maddeler değerlendirildikten sonra çıkan sonuca göre, 18 Ağustos'a kadar sürücüleri bilgilendireceğiz. Burada temel hedef, halka, şoför esnafı ve son olarak uzman görüşü alınarak en doğru kararın verilmesidir. Yüzde 100 memnuniyet imkânsız olabilir ama çoğunluğun kararının uzman görüşü ekseninde uygulanması temel arzumuzdur. Sonraki aşamalarda trafikteki sorunu düzene oturtmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Emin bilek (@Misafir_14812)
03 Ağustos 2013 Cumartesi 14:21
Huzurlu bir kent olduğunu söylediğiniz Bingöl'e Emniyet Müdürlüğü olarak katkılarınızı yeterli buluyor musunuz? Kaldırıma park eden kaç araca ceza kestiniz? Yayaların ve sürücülerin kurallara uymasını ne kadar önemsediniz? Araçlar için yanan trafik ışıklarının yayalar için yanmadığından haberinzi var mı? Cumhuriyet caddesinin günün her saatinde tıkandığını biliyor musunuz? Bir araç mezarlığına dönüşen ilde Belediyeyle birlikte otoparklar yapmaya yönelik herhangi bir girişiminiz oldumu? otopark yapımını teşvik ediyor musunuz?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın