KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Şubat 2026 Perşembe
°C

Transfer rüzgarı

Fenerbahçe, ocak ayında hareketli günler yaşayacak. Ayrılmak isteyen Roberto Carlos'un yanısıra, Deivid'in gönderilmesi de gündemde. Güiza, Semih ve Uğur da huzursuz.

Transfer rüzgarı
08 KASIM 2009 PAZAR 08:36
0
1352
0
AA aa
Kadroyu takviye etmek isteyen yöneticilerin Hamit Altıntop ile görüşmeleri yoğunlaştırdıkları, Luis Fabiano ve Sercan için harekete geçecekleri öğrenildi.

Hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi'nde zirvede bulunan Fenerbahçe'de, buna rağmen devre arası operasyon gündemde. Bazı futbolcularla yollar ayrılırken, kadro yeni isimlerle takviye edilecek. İlk yolcu, Brezilya basınına her konuşmasında devre arasında ayrılacağını söyleyen Roberto Carlos. Brezilyalı oyuncunun ayrılmaya kararlı olduğunu gören yöneticiler, kendisini tutmaya çalışmanın anlamsız olduğunu düşünürken sadece şu anda bunun takımı olumsuz etkilememesi için uğraş veriyor. Ayağı kırıldıktan sonra bir türlü eski formuna kavuşamayan Deivid de topun ağzında. İlk yarının sonuna kadar ortaya koyacağı performans, Sambacı'nın kaderini belirleyecek. Sezona iyi başlamasına karşın bir türlü arkasını getiremeyen ve taraftarın büyük tepkisini çeken; isteksiz tavırlarıyla tepki toplayan Güiza'nın, iyi bir teklif gelmesi halinde gönderilmesi düşünülüyor. Kadroya giremediği için rahatsız olan Uğur Boral ve yedeklikten bıkan Semih'in huzursuzluğu da yöneticileri düşündürüyor.

İlk sırada Hamit var
Sarı-Lacivertliler'in kadroya katmayı düşündüğü ilk ismin Hamit Altıntop olduğu öğrenildi. Bayern Münih'te huzursuz olan gurbetçi futbolcuyu ne olursa olsun transfer etmek isteyen yöneticilerin, kendisiyle görüşmeleri sıklaştırdığı belirlendi. Fenerbahçe'nin gündemindeki bir başka isimse Sevilla'nın golcüsü Luis Fabiano. İspanyol ekibinden ayrılmak isteyen Brezilyalı yıldızın transferi için şimdiden harekete geçildiği kaydedildi. Fenerbahçeli yöneticiler, Başkan Aziz Yıldırım'ın ısrarla istediği Sercan'ın transferi için Bursaspor'un kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor.       

HT
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.02.2026
14:58
YKS 2026 başvuruları başlıyor
YKS 2026 başvuruları başlıyor
Üniversite hayali kuran milyonlarca adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. 20-21 Haziran'da yapılacak YKS'de başvurular 06 Şubat 2026 Cuma günü başlıyor. Adaylar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini yapabilecek.
04.02.2026
15:41
Dinç: Dillere Düşmanlık Fıtrata ve Allah`ın Taksimatına Düşmanlıktır
Dinç: Dillere Düşmanlık Fıtrata ve Allah'ın Taksimatına Düşmanlıktır
HÜDA PAR'ın Bingöl'de düzenlediği 'Anadilimi Seçiyorum' panelinde konuşan Mersin Milletvekili Faruk Dinç, dil çeşitliliğinin ilahi bir nimet olduğunu belirterek, dillere yönelik düşmanlığın fıtrata ve Allah'ın taksimatına karşı çıkmak anlamına geldiğini söyledi.
04.02.2026
15:06
Bingöl Devlet Hastanesi`nde İlk Kez Hematoloji Uzmanı Göreve Başladı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde İlk Kez Hematoloji Uzmanı Göreve Başladı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne yapılan atamayla Hematoloji Uzmanı Uzm. Dr. Osman Can Öztürk hasta kabulüne başladı. Atama ile birlikte kentte hematoloji alanında ilk kez hizmet verilmeye başlandı.
04.02.2026
14:56
Bingöl Umut Kervanı Umut Olmaya Devam Ediyor
Bingöl Umut Kervanı Umut Olmaya Devam Ediyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
04.02.2026
14:39
Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi geliyor
Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi geliyor
Pilot uygulama olarak belirli illerde başlatılması planlanan sistemle, ekonomik olarak dezavantajlı hanelere gelir desteği sağlanması hedefleniyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; '2026'da birkaç ilimizde, 2027'de ise tüm ülkeye yaymayı planlıyoruz' dedi.
04.02.2026
13:04
Vatandaş erken seçim istiyor mu?
Vatandaş erken seçim istiyor mu?
Türkiye'de ekonomik gelişmeler ve siyasi gündemdeki hareketlilik, kamuoyu araştırmalarında erken seçim talebine yönelik dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu. İşte anketlere yansıyan sonuçlar;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın