KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Mayıs 2025 Perşembe
°C

Transferler tamam, hedef galibiyet

İkinci yarının ilk iki maçında yeni transferlerden yoksun sahaya çıkan ve sadece bir puan alabilen temsilcimiz 12 Bingölspor, galibiyet almak için İstanbul deplasmanına gidiyor.

Transferler tamam, hedef galibiyet
01 ŞUBAT 2018 PERŞEMBE 22:24
4
1893
0
AA aa

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz 12 Bingölspor, sezonun ikinci yarısında oynanan mücadelelerde Çatalcaspor'a 2-0 mağlup olmuş ve kendi evinde Ofspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Bu mücadelelere yeni transferlerinden yoksun çıkan yeşil beyazlı ekip, yeni transferlerin lisansları transfer sezonunun bitmesine saatler kala çıkarıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Bingölsporumuz, daha önce prensipte anlaştığı Harun, Tunahan, Hami ve Kaleci Muhlis can ile beraber Anadolu Bağcılardan Santrafor Zeynel Alkan ve Kayseri Erciyes'ten sol bek Talha Çoban ile resmi olarak anlaşmaya varıp transfer sezonunu kapatmıştır “denildi.

Pazar günü deplasmanda Bayrampaşaspor'a konuk olacak temsilcimizde hedef bu sefer galibiyet. İstanbul'da yaşayan tüm vatandaşları maça davet eden Onursal Başkan Reşat Yılmaz, “Bildiğiniz üzere sezonun ikinci yarısına umduğumuz gibi bir başlangıç yapamadık. Taraftarlarımızı üzdük. Buna rağmen taraftarlarımız bize olan desteklerini zerre azaltmadılar. Tam tersine artarak devam eden bir destekle karşıladık. Kendilerine teşekkür ederek başlamak istedim konuşmama. Büyük Bingölspor ailesinin onurlu ve şerefli taraftarlarına teşekkür ediyorum. Yoğun bir süreç yaşadık arkadaşlarımızla birlikte. Devre arasında bazı arkadaşlarla yollarımız ayırdık. Yeni transferlerimiz oldu fakat lisanslarda sıkıntılar yaşadık. Haftalardır İstanbul'da bu işlerle uğraşan arkadaşlarımız var. Nihayetinde transfer sezonunun bitmesine saatler kala 6 yeni transferimizi resmen açıkladık. Nasip olursa Bayrampaşa deplasmanında forma giyebilecekler. Bizim bu saatten sonra daha fazla kenetlenmemiz ve her maçı galip bitirmek için mücadele etmemiz gerekiyor. Bingölspor'un bu ligde içerde ve dışarda yenemeyeceği takım yok. Güçlü bir ekibimiz var. Gücünü taraftardan alan, yönetimiyle, hocasıyla, oyuncusuyla, taraftarıyla bir aile olmayı başarmış bu takım inanıyorum ki bu şehrin yüzünü güldürecektir. İstanbul'da olan hemşerilerimizi de destek için tribünlere davet ediyorum. Bu maçla bir çıkış yakalamak istiyoruz. Taraftarlarımızla omuz omuza bu maçı kazanacağız diye umuyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın