KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Nisan 2026 Salı
°C

Ttnet, ayda 18 tl'ye internetsiz ev bırakmayacak

TTNET, Türkiye'nin kalkınmada öncelikli 50 ilinde satışa sunduğu Nete Davett Paketi ile ayda 18 TL'ye temel internet hizmeti sunuyor.

Ttnet, ayda 18 tl`ye internetsiz ev bırakmayacak
25 KASIM 2009 ÇARŞAMBA 08:05
0
1689
0
AA aa
Türkiye'nin internet servis sağlayıcısı TTNET, bilgi toplumuna dönüşümü hızlandıracak ve internet erişimini daha geniş kitlelere ulaştıracak bir projeye imza atıyor. Kalkınmada öncelikli olarak belirlenen 50 ilde uygulanmaya başlanan Nete Davett Paketi ile binlerce aile uygun fiyatla temel internet hizmetinden faydalanabiliyor. Söz konusu illerden yapılan aboneliklerde tüm vergiler dahil aylık 18 TL karşılığında 512 Kbps hızında ve 512 MB kotalı Nete Davett Paketi ile internete erişilebiliyor.
TTNET Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Onuk, Nete Davett Paketi ile ilgili olarak "Türkiye'de internet penetrasyonu yüzde 30'lar seviyesinde. Türkiye'nin bilgi toplumuna dönüşmesinde internetin büyük rol oynadığını biliyoruz. Bugüne kadar sunduğumuz farklı katma değerli ürün ve servislerle bu dönüşümü desteklerken bugün Nete Davett paketi ile internetle hiç tanışmamış hanelere bu imkanı vermekten büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.
Nete Davett Paketini satın almak isteyenlerin 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri, Türk Telekom Ofisleri, Türk Telekom Bayileri, PTT, üzerinden ya da 6606'ya kısa mesaj göndererek başvuru yapabilecekler. Ayrıca Kalkınmada öncelikli illerde TTNET Nete Davett Paketi ile internete erişmek isteyenler aylık 1 TL ek ücret ile kablolu, 2 TL ek ücret ile kablosuz modem sahibi de olabilecekler.
Nete Davett Paketi'nin sunulacağı kalkınmada öncelikli 50 il ise şöyle sıralandı: "Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin, Bartın, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kilis, Kırıkkale, Kırşehir, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak."
 
Mehmet Ali YILDIRIM
Bingöl Online Haber servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.04.2026
00:23
Bingöl Devlet Hastanesi`ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne kazandırılan yeni nesil endoskopi ve kolonoskopi cihazı hizmete alındı. İkinci cihazla birlikte tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kapasitenin artırılması hedefleniyor.
07.04.2026
00:22
Sumud Filosu`nda İki Bingöllü İsim
Sumud Filosu'nda İki Bingöllü İsim
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak Özgürlük ve Sumud Filosu'nda Bingöllü sendikacılar Nevzat Öylek ve Yunus Kava da yer alacak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, filonun Gazze'nin özgürlüğü ve insani yardımlar için büyük önem taşıdığını söyledi.
07.04.2026
00:21
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Bingöl'de motosiklet kazasında yaralanan 24 yaşındaki Furkan Görgülü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
07.04.2026
00:20
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 8 Nisan Çarşamba akşamından 12 Nisan Pazar sabahına kadar zirai don beklendiğini duyurdu. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli don riskine karşı üreticileri tedbirli olmaya çağırdı.
07.04.2026
00:19
Bingöl`de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 2026 yılı kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kurumlar arası eşgüdüm vurgusu öne çıktı. Vali Cahit Çelik, tıkanan noktalarda hızlı karar ve sahada uyumlu çalışma çağrısı yaptı.
07.04.2026
00:18
Bingöl`den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Bingöl'den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Üsteğmen Murat Algül, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın