KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Tuğ ve anık'tan ak parti'ye destek

Eski Bingöl Milletvekili ve Genç Belediye Başkanı Abdurrahman Anık ve Eski Bingöl Belediye Başkanı Bedri Tuğ, Ak Parti'ye desteklerini bir kez daha ortaya koydular.

Tuğ ve anık`tan ak parti`ye destek
14 MAYIS 2011 CUMARTESİ 00:15
0
3546
3
AA aa

Devlet Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz başkanlığında Ak Parti İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıya eski Milletvekili Anık, eski Belediye Başkanı Tuğ, Ak Parti Milletvekili Adayı Şahin Bingöl, İl Başkanı Cevdet Çalbay ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan eski Belediye Başkanı Bedri Tuğ, bir seçmen olarak, Bingöl halkının başkasının iradesi altında yaşamasına izin vermeyeceklerini belirterek, ''Tabi karar merci halkındır. Halkın iradesine saygı duyuyorum. 12 Haziran seçimleri şimdiden ilimiz için hayırlı olsun'' dedi.
Daha sonra söz alan eski Milletvekili Abdurrahman Anık, Bingöl'ün muhafazakâr bir il olduğunu, buna göre de kendine has değerlerini bulunduğunu belirterek, ''Bu değerleri her zaman korumak, siyasetçilerin ve bizim görevimizdir. 2002 ve 2007 seçimlerinde çok seviyeli siyaset yapıldı. Bu açıdan 1960'ların mantığı silindi. Atık insanlar bir birileriyle hizmet yarışında bulunuyorlar'' dedi. 12 Haziran seçimlerinin Bingöl'ün şanına yakışır bir şekilde geçeceğine inandığını anlatan Anık, Ak Parti'nin yine 3-0 yapacağını söyledi.
Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'da, Anık ve Tuğ'un desteğinden güç aldıklarını ifade ederek, ''İki siyasetçi, 2 kanaat önderi, toplumumuzun iki önemli insanı ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum'' dedi.
Ak Parti iktidarında yapılan hizmetlere kısaca değinen Bakan Yılmaz, eskiden ''bir fakültemiz olsun başka bir şey istemiyoruz'' diyorlardı, şimdi ise Bingöl Üniversitesi'ne bağlı 5 fakülte olduğunu hatırlattı.
Bingöl koşuyor, kimse çelme takmasın
Bingöl'ün her alanda bir ivme kazandığını anlatan Bakan Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Bingöl'ün yakaladığı güzel bir ivme var. Bingöl ak parti döneminde önemli hizmetler aldı. Bunlar yapıldı diye her şey bitti anlamına gelmiyor. Bingöl koşmaya başladı. Buna çelme takılmaması lazım. Bingöl koşuyorsa, kimse buna çelme takmasın. Kendi bireysel menfaati veya bir kesimin menfaati için Bingöl'e kimsenin çelme takmasına hakkı yoktur. Hem bu hizmetler, hem de huzur ve güven ortamı anlamında Bingöl önümüzdeki dönemde konumunu pekiştirecek, kamudan ve özel sektörden daha çok yatırımlar görecek. İstihdamı da böylece çözeceğiz.''
Ak Parti'nin yaptığı hizmetleri görmezden gelenleri insafa davet eden Bakan Yılmaz, ''Herkes eleştiriyor. Eleştirmek, yıkmak kolaydır. Her türlü eleştiriye de açığız. Bazılarına şunu sormak lazım siz bu Bingöl'e ne yaptınız? Ak Parti bunu, şunu yaptım diyor, siz de bir çeşme gösterin ‘deyin ki bakın bu çeşmeyi de biz Bingöl'e yaptık' bir küçük hizmet, eser gösterin. Bu memlekete hiçbir eseri olmayanlar kalkmış Ak Parti'yi eleştiriyor. Millet bunu görüyor, çünkü millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Lafla sloganla bu memlekete bir şey kazandırılmadığını herkes biliyor'' şeklinde konuştu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
sncr (@Misafir_4506)
16 Mayıs 2011 Pazartesi 09:20
akpartının turkıye ve bolgemizde yaptıklarını gormemek için kör olmak lazım. hiçbir şey getirmese bile insana insanca muamele edıyor. 5 kilo şeker almak için askerden izin alıyorduk .
muhammed (@Misafir_4499)
15 Mayıs 2011 Pazar 01:14
hak geldi batıl zail oldu... başörtüsü meselesi namusumuzdur deyip bu halkı kandırıp 9 yıldır çözmeyen, zinayı meşru hale getirip kamera karşısında arınç ın gözlerimizn , içine baka baka sanki biz millet yapmışcasına yasalaşması kötü oldu diyen AKP ve diğer 60 parti mi yoksa SAADET emi oy vermeliyiz... Mü'min delikten bir kez geçer. evet hakkı güçlü kılmak için bu sefer hep beraber saadet diyelim...
evrimmmm (@Misafir_4489)
14 Mayıs 2011 Cumartesi 13:17
eğer sev abın ve günahın ne olduğunu biliyorsanız, halkı kandırmazsınız.. 2 dönemdir 3-0 oldu da noooldu? bingöl bir ilin kazası görünümünde,,,,, bizim oylarımızla bizi sömürünlere hakkımızı helal etmiyoruz...
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın