KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Tuğba'ya milyon ytl verdim, beni bırakmaz.

Akmerkez rezidansta silahların konuştuğu çatışmanın ayrıntıları..

Tuğba`ya milyon ytl verdim, beni bırakmaz.
08 AĞUSTOS 2007 ÇARŞAMBA 08:48
0
1335
0
AA aa
Tuğba Özay'ın eski sevgilisi Akın Büyükoğlu, kendisini ayrılmaya ikna etmek için gelen kişilere "Ona 4 milyon YTL verdim, beni bırakamaz" dedi. Bunun üzerine silahların konuştuğu öğrenildi..

Akmerkez Rezidans'ın 9. katında, Tuğba Özay'ın kendisini bırakmak istemeyen sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için Yaşar Öz'ün sağ kolu Abdülcabbar Kibaroğlu'ndan yardım istemesi üzerine çıkan çatışmanın ayrıntıları ortaya çıktı. Olay iddiaya göre şöyle gelişti: Manken Tuğba Özay'ın ayrılmak istediği evli sevgilisi Akın Büyükoğlu'nun 'hayır' cevabı üzerine, kendisine yardım etmesi için Yaşar Öz'ün sağ kolu Abdülcabbar Kibaroğlu'na başvurdu. Özay'ın yardım isteği üzerine, Kibaroğlu, eski emniyet müdürü Mustafa Güler'in de aralarında bulunduğu 6 kişi ile birlikte işadamı Atilla Domaniç'in Akmerkez 9. katta bulunan rezidansına gitti. Abdülcabbar Kibaroğlu, daha sonra Büyükoğlu'nu arayarak, "Tuğba'dan ayrılacaksın" dedi. Aldığı telefon üzerine çılgına dönen Büyükoğlu, "Ben Tuğba yüzünden karımdan ayrılmak üzereyim. Ona 4 milyon YTL para verdim. Beni bırakamaz diyerek" yüz yüze görüşmek için Atilla Domaniç'in residansına gitti.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ
Kibaroğlu ve eski emniyet müdürü Mustafa Güler silahlarını teşhir ederek Akın Büyükoğlu'ndan Tuğba Özay'dan ayrılmasını istedi. Bunun üzerine bir anda kargaşa yaşandı. Çıkan kargaşada olaylardan habersiz Atilla Domaniç'i ziyarete gelen Levent Ortaç silahıyla ateş açtı. Ortaç'ın silahından çıkan kurşun, eski emniyet müdürü Mustafa Güler'i kaşından hafif sıyırarak Abdülcabbar Kibaroğlu'nun bacağına isabet etti.

"TELEFON AÇ DEDİM"
Öte yandan Tuğba Özay, uğruna Akçıkan silahlı çatışma için bir açıklama yaptı. Ünlü manken, Kibaroğlu'dan yardım istediğini kabul edip, şöyle konuştu: "Akın Bey'den ayrılmaya karar verdim ama o kabul etmedi. İkna edemeyince yakın bir dostumdan rica ettim. 'Lütfen bir akrabam gibi o insanı arayarak, ayrılma talebim konusunda ciddi olduğuma ikna eder misin' dedim. Yüz yüze değil, telefonla konuşmasını istemiştim."

SABAH

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın