KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
16 °C Çoğunlukla açık

Tügen: 'Devlet ve millet hizmetinden asla geri durmayacağım'

AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen; 'Şikayetle kaderine küsenlerden değil, her şeyden aziz insan kalbini kırmayan, yormayan, incitmeyen, kul hakkına girmeyen, her zaman içinizde, aranızda, her zaman yanınızda bir evladınız olacağım'

Tügen: `Devlet ve millet hizmetinden asla geri durmayacağım`
15 MART 2023 ÇARŞAMBA 22:46
63
4422
0
AA aa

Bir süredir adı gündemde olan Mehmet Tügen, bugün AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na giderek 14 Mayıs 2023 gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Bingöl'den Aday Adaylığı müracaatını yaptı. Başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar'a takdim eden Tügen, parti üyelerine de hitaben bir konuşma da yaptı.

“SÖZÜMDÜR, MEMLEKET İÇİN ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIM”

“Garibe destek, yoksula kol kanat, yanana gölge, devlete, millete, bayrağa , vatana hizmete nefer , Solhan'ıma , Bingöl'üme , Türkiye'me yakışır bir millet evladı olma yoluna Merhaba!” sözleriyle konuşmasına başlayan Tügen, milletvekilliğini bir gelir kapısı görmediğine atıfta bulunarak kalabalığa söz verdi; “Sözümdür, yeminimdir, bilsin cümle dost, yaren, hemşehrim, Beyt-ül mala el uzatmayacağım. Devlet ve millet hizmetinden, tereddütle asla geri durmayacağım. Tüm yaşamım boyunca olduğu gibi, kimseye hakaret etmeyecek, kimsenin izzet-i nefsini, onurunu incitmeyeceğim. Hemşehrilerimin her birinin gönlünü, kalbini, sözünü, fikrini dinleyecek, her birimizin ortak derdi olan cümle derde, derman olmak için cana gayret, soluksuz koşturacağım.  Hemşehri hakkını, garip hakkını, yetim hakkını, şehit hakkını, millet hakkını daima kendimden aziz bilip, hakkı hak sahibine teslim etmek için alın terimle, fikrimle, yüreğimle çalışacağım, savaşacağım. Memleket nöbeti tutmaya talip olan yüreğim atıp, nefes alıp verdikçe beni yetiştiren ülkemin, memleketimin, Bingöl'ümün, hemşehrilerimin, Bingöllünün göğsünü kabartmak, bahtını yükseltmek için var gücümle sadece elimden gelen kadarını değil, elimden gelsin gelmesin, gayretimin en fazlasını ortaya koyacağıma, koymaya çalışacağıma söz veriyorum.”

“HER ZAMAN YANINIZDA BİR EVLADINIZ OLACAĞIM”

Memleketin gençleri ve çocukları için kaliteli bir eğitim, doğru bir gelecek, güzel bir yuva kurabilmeleri için gerekli azim ve gayretin kendisine ışık ve bir yol haritası olacağını vurgulayan Tügen; “Büyüklerimizin, gönül çınarlarımızın, analarımızın, atalarımızın duası, bereketi, hayırlı ve şen sözleri, adaletli kalpleri, karanlık gecede kutup yıldızımız olacak. Şikayetle kaderine küsenlerden değil, her şeyden aziz insan kalbini kırmayan, yormayan, incitmeyen, kul hakkına girmeyen, her zaman içinizde, aranızda, her zaman yanınızda bir evladınız olacağım. 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde, AK Parti'den Aday Adayıyım. Kalbi desteklerinizi her birinizden arz eder, demokratik kurallar içinde adaylık ya da seçim döneminde, her biri Bingöl'e hizmet etmek için yola çıkan tüm adayları da samimiyetle tebrik eder, bu kutlu hizmet yarışında, her birine başarılar dilerim. Kader, gayrete aşıktır. Niyet hayır, akıbetimizi hayr ede Hüda. Tüm hemşehrilerimize, kalbi sevgi, selam ve dualarımla” diye konuştu.

 

 

18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın