KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

Tügen'den temayül mesajı: 'Teşekkürler BİNGÖL'

Bugün gerçekleştirilen AK Parti temayül yoklaması sonrası bir mesaj yayımlayan AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen, yoğun teveccühün mutlu ettiğini belirtip tüm delegelere teşekkür etti ve sonucun hayırlı olmasını diledi.

Tügen`den temayül mesajı: `Teşekkürler BİNGÖL`
25 MART 2023 CUMARTESİ 23:06
30
2618
0
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 14 Mayıs 2023 günü yapılacak Milletvekili Genel Seçimi öncesi Bingöl'de temayül yoklamasını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen ve ilk kez elektronik oylamayla gerçekleştirilen temayül yoklaması sonrası bir mesaj yayımlayan AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti paylaşıp desteklerinden ötürü tüm delegelere teşekkür etti.

Demokratik bir yarış olduğunu ve oylama sürecinin büyük bir olgunlukla gerçekleştirildiğini belirten Tügen; “Demokrasi şöleni havasında gerçekleştirilen temayül yoklamasına katılarak oy kullanan, tercihlerini şahsımdan yana kullanan veya kullanmayan tüm il, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, teşkilat başkan ve yönetimlerine, meclis üyelerimize ve delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, büyük bir olgunluk ve centilmenlik örneğiyle partimize yakışır bir heyecanın yaşatılmasına katkıda bulunan aday adaylarımızı da tebrik ediyor, sürecin hayırla tamamlanması temennimi en kalbi duygularımla paylaşıyorum. Ortaya çıkan tablo, partimizin gücü, kamuoyundaki yüksek karşılığı ve seçimde elde edeceği üstün başarının bir göstergesi niteliğindeydi. Bu hepimiz için onur ve gurur vericidir. Bundan sonraki süreçte ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için tüm enerjimizi ve sinerjimizi sahada etkin kılarak çalışacak, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin sandıktan en yüksek oyla çıkması için var gücümüzü ortaya oyacağız. Bir kez daha delegelerimize teşekkür ediyor, selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın