KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Şubat 2026 Perşembe
°C

Tüik'ten bingöl taksi'ye teşekkür belgesi

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı, verdiği ucuz ve kaliteli hizmetlerden ötürü Bingöl Taksi'yi, teşekkür belgesi ile onurlandırdı

Tüik`ten bingöl taksi`ye teşekkür belgesi
22 MAYIS 2008 PERŞEMBE 10:22
0
1515
0
AA aa
Bingöl'de ‘3 YTL ile şehir içi taşımacılık' hizmetini başlatarak taksicilik sektörünü yeniden canlandıran Bingöl Taksi'ye, ödül verilmeye devam ediyor.
Yaptıkları yenilik, kampanya, ucuz ve kaliteli hizmetlerin yanında spor ve eğitim alanında sundukları katkılarıyla sürekli gündemde olan Bingöl Taksi'ye, bu kez TÜİK tarafından teşekkür belgesi verildi.
Aldıkları teşekkür belgesinin, verdiklerin hizmetlerin kalitesinin bir göstergesi olduğunu belirten Bingöl Taksi Durağı Yetkilileri Nebi Artuk ve Muzaffer Gözkaman, bu belgeyi almalarının, çalışma azimlerini arttırdığı ve daha fazla yenilikler gerçekleştirmeye teşvik sağladığını vurguladılar.
Devam etmekte olan kampanyanın yanı sıra 15 Haziran'da yapacaklar değişimlerle halka en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerinin altını çizen Artuk ve Gözkaman: “2 yıl içerisinde ikinci teşekkür belgesini aldık. Bu da bizler için onur vericidir. Bu belgeler, yaptığımız hizmetlerin kaliteli olduğun açık göstergeleridir. Bizler, bu şevk ve azimle Bingöl halkına en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dediler.
Yoksul ailelere yardım ve sportif etkinliklere sundukları katkıların, eğitim alanında da yaygınlaşacağını dile getiren Artuk ve Gözkaman: “İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenecek olan Okulöncesi Eğitim Şenlikleri'nde Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerini 14 aracımızla şenlik alanına ücretsiz taşıyacağız. Bundan böyle eğitim alanındaki faaliyetleri desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştular.
 



BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.02.2026
18:38
Bingöl DHA`da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Bingöl DHA'da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Gazetecilikte 20 yıllık mesleki bilgi birikimi ve saha tecrübesiyle tanınan Ahmet Sayılır, Demirören Haber Ajansı (DHA) Bingöl Temsilcisi olarak görevine başladı. Aziz Önal ve Ahmet Sayılır, bu görevi birlikte yürütecekler.
11.02.2026
17:02
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Vali Cahit Çelik, 112 Acil Çağrı Hizmetlerinin vatandaşların can ve mal güvenliği açısından hayati önem taşıdığını vurgulayarak, hizmetlerin etkin, koordineli ve kesintisiz şekilde yürütülmesinin önemine dikkat çekti.
11.02.2026
16:47
Bingöl`deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Bingöl'deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Soruyu yanıtlayan DSİ 94 Şube Müdürlüğü yetkilileri, günlük otomatik ölçüm sonuçlarını paylaşarak gelecek yaz için öngörülerini aktardılar. İşte barajlardaki son durum…
11.02.2026
15:36
Bingöl`de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Bingöl'de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Okul Sporları ve Kulüpler arası il yarışmalarında dereceye girenler grup yarışmasında Bingöl'ü temsil edecekler. Bayram: 'Gelin, kültürümüzün renklerini birlikte yaşayalım, gençlerimizin emeğine ve heyecanına birlikte tanıklık edelim.'
11.02.2026
15:09
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
Bingöl'ü yaklaşık 7 yıldır sosyal sorumluluk alanında gönüllülük esasıyla temsil eden Genç İçin Bir Saat Derneği, yaşadığı maddi zorluklar ve verilen destek sözlerinin tutulmaması nedeniyle dernek ofisini kapatma kararı aldı. Dernek yönetimi, faaliyetlerin sona ermediğini ancak artık kira yükü olmadan konteyner alanında sürdürüleceğini duyurdu.
11.02.2026
14:45
Bingöl`de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaklaşık 40 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilerken, eğitime 1 gün ara verildi. Bingöl-Muş kara yolunda ise tipi nedeniyle mahsur kalan yaklaşık 80 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın