KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ağustos 2025 Salı
°C

Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni teklif geldi

Türkiye'de corona virüs vaka sayısının artması ile birlikte seyahat kısıtlamaları da arttı. Hal böyle olunca istasyonlardaki akaryakıt satışları da büyük şehirlerde yaklaşık yüzde 70, kırsalda ise yaklaşık yüzde 90 düşüş gösterdi. Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol Ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası Başkanı Ferruh Temel Zülfikar nöbetçi akaryakıt uygulaması için başvuruda bulundu.

Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni teklif geldi
10 NİSAN 2020 CUMA 08:50
1
1795
0
AA aa

TABGİS Başkanı Zülfikar yaptığı açıklamada, "Türkiye 13 bin akaryakıt istasyonu var. Gece çok az araç oluyor. Bu nedenle gece yarısı bazı istasyonlarımızın kapanması yönünde bir teklif yaptık.Nöbetçi akaryakıt uygulamasına geçilmesini istedik." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de corona virüs nedeniyle trafiğe çıkan araç sayısında hızlı bir düşüş yaşandı. Hal böyle olunca Akaryakıt istasyonlarına uğrayan araç sayısı azaldı. Buna göre akaryakıt istasyonları çalışma saatlerinde değişikliğe gitmek istiyor. Daha önce 24 saat hizmet veren istasyonların nöbetçi istasyon uygulamasına geçmesi gündemde.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol Ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası Başkanı Ferruh Temel Zülfikar şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'deki akaryakıt istasyonları olarak 24 saat çalışıyoruz. Çalışma saatindeki değişikliğimizi gerekli kuurmlara ilettik.

Türkiye'de trafiğe çıkan araç sayısı çok fazla azaldı. Taksiler tek-çift plaka uygulamasına gitti. Hiç araba olmayan bir ortamda akaryakıt istasyonlarının 24 saat çalışması tamamen maliyet.

Şöyle bir öneride bulunduk. Nöbetçi istasyon uygulaması olmasını istiyoruz. Biz bunu çok rahat çözebiliriz. Her semte bir veya iki istasyon açık tutulacak. Bu uygulamayı işletmelerde istiyor.

31 ilin ulaşımı kapandı. Ulaşımın kapalı olduğu dönemde şehirler arası istasyonların açık olması mantıksız. Gece zaten trafik yok denecek kadar az. Bu dönemde müsrif olmamamız lazım. Bu dönemde işçi çıkarımı gibi durumda söz konusu olmayacak tüm işçilerimizle çalışacağız. Şu anda bazı işçilerimizi ücretli izne gönderiyoruz.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.08.2025
13:34
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi tarafından, Bingöl Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle, Özel Bingöl Hastanesi'nin ana sponsorluğunda 'Çocuk Şenliği' düzenleniyor.
26.08.2025
13:25
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
2025 YKS sonuçlarına göre Bingöl Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne yerleşen Genç eski Belediye Başkanı Ariç, azmiyle gençlere örnek oldu.
26.08.2025
12:38
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Beraberindeki heyetle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Çekiciler'i ziyaret eden Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik; 'Bingöl'ü, Doğu Anadolu Bölgesi'nin önemli bir inovasyon ve teknoloji merkezi haline getirmek en öncelikli hedeflerimiz arasında' dedi. Genel Müdür Yardımcısı Çekiciler ise 'Tüm destekleri vermeye hazırız' dedi.
26.08.2025
12:00
Zorunlu Trafik Sigortası`nda önemli değişiklik
Zorunlu Trafik Sigortası'nda önemli değişiklik
Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni düzenleme hayata geçiyor. Zorunlu trafik sigortasında sigorta yenileme, yeni sigorta yapma ve hasar sonrası basamak işlemleriyle ilgili kurallar yeniden belirlendi. Uygulama, 1 Ocak 2026 itibarıyla başlayacak.
26.08.2025
11:45
Bingöl`de 7 yıl cezası bulunan firari yakalandı
Bingöl'de 7 yıl cezası bulunan firari yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve cezaevine yasaklı eşya sokma suçlarından 7 yıl 2 ay hapis cezası bulunan ve 4 yıldır firari olan şahıs, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.
26.08.2025
11:44
12Bingölspor kupada ilk sınavına çıkıyor
12Bingölspor kupada ilk sınavına çıkıyor
Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu müsabakasının ilk maçını 2 Eylül'de 2. Lig ekiplerinden Mardin 1969 Spor'la oynayacak olan 12Bingölspor, zorlu maçı kazanarak moral bulmak istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın