KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2026 Cuma
°C

'Tüm esnaf ve vatandaşlarımızın yanındayız'

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar: 'Dertleriyle baş başa bırakılmış tüm esnaf ve vatandaşlarımızın yanındayız. Yani bu şehrin her yerindeyiz ya siz neredesiniz?'

`Tüm esnaf ve vatandaşlarımızın yanındayız`
26 EYLÜL 2021 PAZAR 22:03
9
2274
1
AA aa

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, Genç ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Genç ilçesine bağlı Servi bölgesini ziyaret eden Kovalar, biz hep sahadayız diyerek yaptığı açıklamada, “Biz hep sahalardayız! Nerde mi? Kirasını ve faturasını ödeyememiş bakkalımızın, tezgahında sebzesi çürümüş manavımızın, dükkanı su basmış sanayicimizin ve dertleriyle baş başa bırakılmış tüm esnaf ve vatandaşlarımızın yanındayız. Yani bu şehrin her yerindeyiz, Ya siz neredesiniz?” dedi.

Servi bölgesine yaptığı ziyaretle ilgili de izlenimlerini paylaşan DEVA Partisi İl Başkanı Kovalar, “Genç/Servi'de vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bir şarkının dizelerindeki gibi sürekli tekrarlanan ve her defasında yüzlerine vurulan bir yol hikayesini dinledik. Evet, orda bir yol var! Ama o yol hikayesinde köy halkının değil, o köy halkını aldatan siyasi karakterler var!” ifadelerine yer verdi.

DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı Ayhan Ercan Sav ise twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Servi bölgesi ziyareti esnasında Kovalar ve bir vatandaş arasında geçen diyaloğu paylaştı. Sav'ın kendi twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Servili vatandaş: ‘Keşke o yol yapılmasaydı'

Mikail Kovalar: ‘Neden?'

Servili vatandaş: ‘Ne hizmet istesek, hemen ‘size yol yaptık' diye sürekli yüzümüze vuruluyor. 3 yıldır okul bile yapılmıyor. Çocuklarımız her gün 40 km taşımalı eğitime mahkum edildiler.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85797)
27 Eylül 2021 Pazartesi 09:18
Sakın ha memleketi uçurmayasınız
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın