KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Tümsiad 6.gik toplantısı yapıldı

TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği) 6.GİK toplantısı geniş katılım ile Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi.

Tümsiad 6.gik toplantısı yapıldı
01 MART 2012 PERŞEMBE 19:45
0
3197
0
AA aa

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Genel İstişare Kurulu toplantılarının bu yıl altıncısı Ankara Kızılcahamam'da düzenlendi.

Toplantıya Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, AKP Bingöl Milletvekili Eşref Taş, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Bülent Uğur Ecevit, birçok milletvekili, rektörler, dekanlar ve üst düzey bürokratlar katıldı.

Ayrıca TÜMSİAD Bingöl'den Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Cahit Dündar, İbrahim Burak Bektaş, Nahit Saçık, Veysel Acar, Ümit Çeçen, Bilal Ayrancı, Özcan Aydın, Hüseyin Tütünen, Muzaffer Beyoğlu ve İl Genel Sekreteri Ergin Günerigök ve diğer üyeler de katıldı.

Türkiye'de bulunan 52 Şube yöneticilerinin yanı sıra, Almanya, Fransa, Avusturya, Belçika, Hollanda, Danimarka, İsviçre, İran, Makedonya ve Somali'den TÜMSİAD yöneticileri, üyeleri ve misafirler de toplantıya katıldı.

3 gün süren toplantıların en geniş katılımın olduğu açılış protokol programına yoğun ilgi vardı. 2000' den fazla katılımın olduğu açılış programına, bakanlar, milletvekilleri, rektörler ve akademisyenler de ilgi gösterdi. Toplantıda Türkiye ve Dünya ekonomisinin geldiği yer ve TÜMSİAD'ın ekonomideki önemine vurgu yapıldı.

TÜMSİAD yöneticilerinin tanışıp kaynaşma fırsatı bulduğu GİK toplantıları aynı zamanda yıl boyunca yapılan bütün çalışma ve faaliyetlerin gözden geçirilmesi, tartışılması, eksiklik ve aksaklıkların ortaya çıkarılması ve yeni planlamalar yapılması açısından da büyük önem taşıyor.

YILIN BAŞARILI İŞADAMLARINA PLAKET VERİLDİ

Genel İstişare Kurulu Toplantılarının son gününde plaket töreni düzenlendi. Plaket töreninde sponsor firmalara, en başarılı TÜMSİAD şubesine, yılın başarılı işadamlarına, başkanlara ve yöneticilere plaketler takdim edildi.

Plaket töreninde TÜMSİAD Bingöl Şubesi üyelerinden Medi Group Özel Bingöl Hastanesi, Demir İnşaat, Karivan AŞ. Binpınar Su ve İşgören Otomotiv'e plaketleri takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın