KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Nisan 2026 Perşembe
°C

Tümsiad bingöl şubesi, ilk adımı attı

TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin dış ticaretin gelişmesine yönelik yapmış olduğu çalışmalar, sonuç vermeye başladı. TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin 14-19 Mayıs tarihlerinde Ürdün'e yapmış olduğu ticari gezide yapılan antlaşmalar doğrultusunda, ilk adımlar atılarak şirketler arası antlaşmalar sağlandı.

Tümsiad bingöl şubesi, ilk adımı attı
01 AĞUSTOS 2011 PAZARTESİ 00:38
0
2436
0
AA aa

 

Yakın bir zamanda kurulmasına rağmen iş dünyasına hızlı bir giriş yapan TÜMSİAD Bingöl Şubesi, çalışmalarına ve girişimlerine tüm hızıyla devam ediyor. TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin girişimleri ilk meyvelerini vermeye de başladı. 14-19 Mayıs tarihleri arasında Ürdün'de düzenlenen geziye katılan TÜMSİAD Bingöl Şubesi, burada yapmış olduğu antlaşmalar doğrultusunda, ilk adımları atarak şirketler arasında antlaşma yapılmasını sağladı. 
TÜMSİAD Bingöl Şubesi Başkanı İbrahim Alimoğlu tarafından yapılan açıklamada; “Bundan iki buçuk ay önce yedi kişilik bir heyetle Ürdün devletinin davetlisi olarak bu ülkeye gittik. Kaldığımız beş günlük süre içerisinde, iş görüşmeleri yaptık ve bu görüşmeler sonrasında, bu ülkeyle ticari ilişkilerimizin geliştirilmesi açısından ilk anlaşmaları yaptık. Ülkemize geri döndüğümüzde, numuneleri göndererek beklemeye başladık ve gecen hafta Ürdün'den gelen ilk heyeti ağırladık. Kendileriyle tüm konularda mutabakat sağlandıktan sonra Tears Of Roses Foundation For İmport And Export Şirket Yetkilisi Ahmet Alsakaf ile imzalar atılarak anlaşmalar sağlandı.” denildi.
Suriye'de yaşanan iç kargaşadan dolayı, Ürdün ile kullanılan uluslararası limanların risk altında olmasından ötürü gecikmeler yaşadık diyen Alimoğlu; “Ancak her şeye rağmen bizler bu hafta yaptığımız ilk anlaşmalar sonrasında, ilk ürünlerimizi yolladık. Ve böylelikle TÜMSİAD Bingöl Şubesi olarak yapmış olduğumuz ilk iş gezisinden başarılı bir sonuç çıkararak, Ürdün ile ticari ilişkilere başlamış olduk. Bundan dolayı çok memnun olduk ve bu tür faaliyetlerimize hiç ara vermeden devam edeceğiz. Bununla birlikte bu hafta Filistin'den gelen yeni firmalar ile ticari anlaşmaları yaptık. Önümüzdeki günlerde bu şirketlerin talep ettikleri ürünleri göndermeye başlayarak, Filistin devleti ile ticari ilişkilere başlamış olacağız.” dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.04.2026
04:00
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile BTK'nın ortak çalışması sonucu yürürlüğe giren yeni düzenleme ile SMS ve yapay zekâ destekli dolandırıcılıklara karşı kapsamlı tedbirler devreye alındı. Yeni düzenleme ile URL içeren yurt dışı mesajlar engellenirken, izinsiz arama ve pazarlama faaliyetlerine de sınırlama getirildi.
02.04.2026
03:46
Bingöl`de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin çalışması sonucu, çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
02.04.2026
03:45
Bingöl`de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de polis ekiplerinin kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde 818 kişi sorgulanırken, 1 şahsın üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Dilencilik yapan 2 kişi hakkında da işlem yapıldı.
02.04.2026
01:23
Bingöl`de
Bingöl'de 'Akıllı Şehir' Çalıştayı Düzenlenecek
Bingöl'ün geleceğini dijitalleşme ve sürdürülebilirlik ekseninde şekillendirmek amacıyla 'Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı' gerçekleştirilecek. Çalıştaya ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman isimlerin yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı temsilcileri de katılım sağlayacak.
02.04.2026
00:51
Bingöl Üniversitesi`nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen çalıştayda, toprak analizlerinin tarımsal verimliliğe etkisi ve doğru gübreleme yöntemleri üreticilere anlatıldı.
02.04.2026
00:33
ATAKDER Bingöl`de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
ATAKDER Bingöl'de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği (ATAKDER) yöneticileri, Yedisu Fayı'nın oluşturduğu risklere dikkat çekmek amacıyla Bingöl'de temaslarda bulundu. Kentte eğitim ve acil eylem planlarının hayata geçirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın