KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2026 Cuma
°C

Tümsiad bingöl şubesi, ilk adımı attı

TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin dış ticaretin gelişmesine yönelik yapmış olduğu çalışmalar, sonuç vermeye başladı. TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin 14-19 Mayıs tarihlerinde Ürdün'e yapmış olduğu ticari gezide yapılan antlaşmalar doğrultusunda, ilk adımlar atılarak şirketler arası antlaşmalar sağlandı.

Tümsiad bingöl şubesi, ilk adımı attı
01 AĞUSTOS 2011 PAZARTESİ 00:38
0
2682
0
AA aa

 

Yakın bir zamanda kurulmasına rağmen iş dünyasına hızlı bir giriş yapan TÜMSİAD Bingöl Şubesi, çalışmalarına ve girişimlerine tüm hızıyla devam ediyor. TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin girişimleri ilk meyvelerini vermeye de başladı. 14-19 Mayıs tarihleri arasında Ürdün'de düzenlenen geziye katılan TÜMSİAD Bingöl Şubesi, burada yapmış olduğu antlaşmalar doğrultusunda, ilk adımları atarak şirketler arasında antlaşma yapılmasını sağladı. 
TÜMSİAD Bingöl Şubesi Başkanı İbrahim Alimoğlu tarafından yapılan açıklamada; “Bundan iki buçuk ay önce yedi kişilik bir heyetle Ürdün devletinin davetlisi olarak bu ülkeye gittik. Kaldığımız beş günlük süre içerisinde, iş görüşmeleri yaptık ve bu görüşmeler sonrasında, bu ülkeyle ticari ilişkilerimizin geliştirilmesi açısından ilk anlaşmaları yaptık. Ülkemize geri döndüğümüzde, numuneleri göndererek beklemeye başladık ve gecen hafta Ürdün'den gelen ilk heyeti ağırladık. Kendileriyle tüm konularda mutabakat sağlandıktan sonra Tears Of Roses Foundation For İmport And Export Şirket Yetkilisi Ahmet Alsakaf ile imzalar atılarak anlaşmalar sağlandı.” denildi.
Suriye'de yaşanan iç kargaşadan dolayı, Ürdün ile kullanılan uluslararası limanların risk altında olmasından ötürü gecikmeler yaşadık diyen Alimoğlu; “Ancak her şeye rağmen bizler bu hafta yaptığımız ilk anlaşmalar sonrasında, ilk ürünlerimizi yolladık. Ve böylelikle TÜMSİAD Bingöl Şubesi olarak yapmış olduğumuz ilk iş gezisinden başarılı bir sonuç çıkararak, Ürdün ile ticari ilişkilere başlamış olduk. Bundan dolayı çok memnun olduk ve bu tür faaliyetlerimize hiç ara vermeden devam edeceğiz. Bununla birlikte bu hafta Filistin'den gelen yeni firmalar ile ticari anlaşmaları yaptık. Önümüzdeki günlerde bu şirketlerin talep ettikleri ürünleri göndermeye başlayarak, Filistin devleti ile ticari ilişkilere başlamış olacağız.” dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.08.2026
03:03
Genç`te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Genç'te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 600 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden ikisinin çocuk yaşta olduğu öğrenildi.
28.08.2026
03:00
Bingöl STK`ları tek çatı için harekete geçti
Bingöl STK'ları tek çatı için harekete geçti
İstanbul'da faaliyet gösteren yaklaşık 15 Bingöl STK'sının temsilcileri Genç'te bir araya geldi. Eylül sonunda yapılması planlanan geniş katılımlı toplantıda, federasyonların tek çatı altında birleştirilmesi masaya yatırılacak. Uzlaşı sağlanamaması halinde ise ortak hareketi sağlayacak alternatif bir yapılanma modeli değerlendirilecek.
28.08.2026
02:59
Bingöl`ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Bingöl'ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeni Asfalt Plenti'nin açılışında yaptığı açıklamada, saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip tesisle Bingöl'ün yol hizmetlerinde önemli bir kapasite artışı sağlanacağını söyledi. Yılmaz, 'Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge' vizyonunun da yatırım ikliminin önündeki engelleri kaldıracağını belirtti.
28.08.2026
02:58
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bingöl'e 222 yeni derslik kazandıracağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl genelinde eğitim yatırımlarının sürdüğünü belirterek, devam eden 18 yatırımın 16'sının okul olduğunu açıkladı. Yılmaz, tamamlanacak okullarla kente 222 yeni derslik kazandırılacağını söyledi.
28.08.2026
02:51
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Yeni düzenlemeyle vergi ve SGK prim borcu bulunan esnaf da belirli şartlarla Hazine destekli kredi kullanabilecek. Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, düzenlemeyi 'esnafımızın finansmana erişiminin önündeki önemli bir engelin kaldırılması' olarak değerlendirdi.
28.08.2026
02:49
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis`ten seçilebilir
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis'ten seçilebilir
AK Parti içinde hazırlanan bir raporda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tamamen değiştirilmeden yeniden düzenlenmesine yönelik dikkat çeken öneriler gündeme geldi. Taslakta bakanların milletvekilleri arasından seçilmesi, bazı yürütme yetkilerinin Bakanlar Kurulu'na aktarılması ve bakan yardımcılığı makamının yerine müsteşarlık sisteminin getirilmesi öneriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın