KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Eylül 2025 Pazar
°C

Tümsiad'dan depremzede çocuklara sıcak yardım

TÜMSİAD Bingöl şubesi, düzenlemiş olduğu yardım kampanyası çerçevesinde, 7-15 yaş gurubundaki toplam 700 çocuğa kışlık kaban gönderdi.

Tümsiad`dan depremzede çocuklara sıcak yardım
27 EKİM 2011 PERŞEMBE 20:45
0
2125
0
AA aa

23 Ekim Pazar günü saat 13.41'de meydana gelen ve 534 kişinin hayatını kaybettiği 1352 kişinin de yaralandığı deprem sonrasında Van ve ilçelerine Bingöl'den yardımlar gitmeye devam ediyor.

TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin Pazartesi günü başlattığı yardım kampanyasına Bingöllü iş adamlarından destekler gelmeye devam ediyor. Yardımlar çerçevesinde depremzede çocuklara kışlık kaban gönderildi.

Kabanlar, yardım toplama merkezi olan Kızılay Aşevi'ne teslim edildi. Yardımların teslim edildiği esnada Vali Mustafa Hakan Güvençer de bulundu.

Yardımları teslim alan Vali Güvençer, Bingöl'deki bu yardımlaşma ve dayanışma duygusundan dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek, “Şu ana kadar 15 kamyon ve 2 tır olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunduk ve yardımlarımız da aralıksız devam edecektir. Havaların soğuduğu ve kar yağışının başladığı bu günlerde TÜMSİAD'ın 700 çocuğumuza kışlık kaban tedarik etmeleri çok güzel oldu. Şu an oradaki en büyük sorunlar çadır, battaniye ve kışlık kaban tarzı giyeceklerdi bizler de teslim aldığımız bu kabanları Erciş bölgesindeki çocuklarımıza vermek üzere teslim almış bulunuyoruz. Şu an bu bölgede 700 adet kışlık kaban bulmak maalesef para ile bile mümkün değildir. O yüzden bu yardım yerinde ve çok anlamlı olmuştur. TÜMSİAD Yönetim Kurulu'nu bu çalışmalarından dolayı tebrik ederim '' dedi

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, ise şunları söyledi:

“ Van'da yaşanan deprem felaketinden hemen sonra sayın valimizin başkanlığında düzenlenen toplantıya davet edildik ve yardımlar konusunda görüşlerimizi bildirdik. Sayın Valimiz M.Hakan Güvençer, TÜMSİAD olarak bizlerden depremzede çocuklara kışlık kaban tedarik etmemiz için ricada bulundular ve bizler de yönetim olarak acilen toplanıp neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Aslında bizler yönetim kurulu olarak deprem bölgesine gitme kararı almıştık. Ancak valimizin şimdi oraya gitmektense bu arada iyi bir çalışmanın daha doğru olur fikrinden yola çıkarak gitme kararımızı askıya aldık. İstanbul'daki tekstil fabrikaları ile iletişime geçerek kız ve erkek çocukları için toplamda 700 adet kışlık kaban sipariş ettik ve siparişlerimiz dün itibariyle elimize geçti. Bizlerde havaların soğuması ve kar yağışının başlamasından dolayı hiç vakit kaybetmeden gelen kışlık kabanları sayın valimize teslim ettik. Bu anlamda yardım kampanyamıza her türlü desteği veren başta yönetim kurulu ve üyelerimiz olmak üzere ilimiz iş adamlarına sonsuz teşekkür ederim.”

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.09.2025
19:23
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü bir kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı.
13.09.2025
19:12
12 Dev Adam`ın Final Heyecanı Bingöl`de Dev Ekranda Yaşanacak
12 Dev Adam'ın Final Heyecanı Bingöl'de Dev Ekranda Yaşanacak
A Milli Erkek Basketbol Takımımız, büyük bir başarıya imza atarak finale yükseldi. Tüm Türkiye'yi sevince boğan bu gurur tablosu, Bingöl'de de coşkuyla yaşanacak.
13.09.2025
18:50
Sağlık Bakanı duyurdu:
Sağlık Bakanı duyurdu: '17 bin sağlık çalışanı daha alınacak'
Atama bekleyenlere müjde! Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu atamalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
13.09.2025
18:33
Hükümetten gelir arttırıcı yeni yol arayışı
Hükümetten gelir arttırıcı yeni yol arayışı
Son dönemde konuşulan vergilere ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, genel vergi oranlarına ilişkin bir değişikliğe olumlu bakmadıklarını, vergi artışı yapmadan gelirleri artırmanın yollarını arayacaklarını söyledi.
13.09.2025
18:02
Bingöl DEM Parti`den İHD ziyareti
Bingöl DEM Parti'den İHD ziyareti
Ormangören; 'Hep birlikte adalet ve barış mücadelesini sürdüreceğimiz bir alanda sorumluluğumuzun bilincinde olup, hukukun askıya alındığı bu süreçte dayanışma duygusuyla sessizlerin sesi olmaya devam edeceğiz' dedi.
13.09.2025
17:40
12 Bingölspor Ağrı`dan da lider döndü
12 Bingölspor Ağrı'dan da lider döndü
12 Bingölspor, ligin ikinci maçında deplasmanda konuk olduğu Ağrı 1970 Spor karşısında 1-2'lik skorla kazandı. Tek farkla 3 puanı hanesine yazdıran yeşil beyazlı ekip, liderliğini sürdürdü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın