KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2026 Cuma
°C

Tümsiad'dan depremzede çocuklara sıcak yardım

TÜMSİAD Bingöl şubesi, düzenlemiş olduğu yardım kampanyası çerçevesinde, 7-15 yaş gurubundaki toplam 700 çocuğa kışlık kaban gönderdi.

Tümsiad`dan depremzede çocuklara sıcak yardım
27 EKİM 2011 PERŞEMBE 20:45
0
2358
0
AA aa

23 Ekim Pazar günü saat 13.41'de meydana gelen ve 534 kişinin hayatını kaybettiği 1352 kişinin de yaralandığı deprem sonrasında Van ve ilçelerine Bingöl'den yardımlar gitmeye devam ediyor.

TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin Pazartesi günü başlattığı yardım kampanyasına Bingöllü iş adamlarından destekler gelmeye devam ediyor. Yardımlar çerçevesinde depremzede çocuklara kışlık kaban gönderildi.

Kabanlar, yardım toplama merkezi olan Kızılay Aşevi'ne teslim edildi. Yardımların teslim edildiği esnada Vali Mustafa Hakan Güvençer de bulundu.

Yardımları teslim alan Vali Güvençer, Bingöl'deki bu yardımlaşma ve dayanışma duygusundan dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek, “Şu ana kadar 15 kamyon ve 2 tır olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunduk ve yardımlarımız da aralıksız devam edecektir. Havaların soğuduğu ve kar yağışının başladığı bu günlerde TÜMSİAD'ın 700 çocuğumuza kışlık kaban tedarik etmeleri çok güzel oldu. Şu an oradaki en büyük sorunlar çadır, battaniye ve kışlık kaban tarzı giyeceklerdi bizler de teslim aldığımız bu kabanları Erciş bölgesindeki çocuklarımıza vermek üzere teslim almış bulunuyoruz. Şu an bu bölgede 700 adet kışlık kaban bulmak maalesef para ile bile mümkün değildir. O yüzden bu yardım yerinde ve çok anlamlı olmuştur. TÜMSİAD Yönetim Kurulu'nu bu çalışmalarından dolayı tebrik ederim '' dedi

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, ise şunları söyledi:

“ Van'da yaşanan deprem felaketinden hemen sonra sayın valimizin başkanlığında düzenlenen toplantıya davet edildik ve yardımlar konusunda görüşlerimizi bildirdik. Sayın Valimiz M.Hakan Güvençer, TÜMSİAD olarak bizlerden depremzede çocuklara kışlık kaban tedarik etmemiz için ricada bulundular ve bizler de yönetim olarak acilen toplanıp neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Aslında bizler yönetim kurulu olarak deprem bölgesine gitme kararı almıştık. Ancak valimizin şimdi oraya gitmektense bu arada iyi bir çalışmanın daha doğru olur fikrinden yola çıkarak gitme kararımızı askıya aldık. İstanbul'daki tekstil fabrikaları ile iletişime geçerek kız ve erkek çocukları için toplamda 700 adet kışlık kaban sipariş ettik ve siparişlerimiz dün itibariyle elimize geçti. Bizlerde havaların soğuması ve kar yağışının başlamasından dolayı hiç vakit kaybetmeden gelen kışlık kabanları sayın valimize teslim ettik. Bu anlamda yardım kampanyamıza her türlü desteği veren başta yönetim kurulu ve üyelerimiz olmak üzere ilimiz iş adamlarına sonsuz teşekkür ederim.”

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın