KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mart 2026 Pazartesi
°C

Tümsiad'dan depremzede çocuklara sıcak yardım

TÜMSİAD Bingöl şubesi, düzenlemiş olduğu yardım kampanyası çerçevesinde, 7-15 yaş gurubundaki toplam 700 çocuğa kışlık kaban gönderdi.

Tümsiad`dan depremzede çocuklara sıcak yardım
27 EKİM 2011 PERŞEMBE 20:45
0
2309
0
AA aa

23 Ekim Pazar günü saat 13.41'de meydana gelen ve 534 kişinin hayatını kaybettiği 1352 kişinin de yaralandığı deprem sonrasında Van ve ilçelerine Bingöl'den yardımlar gitmeye devam ediyor.

TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin Pazartesi günü başlattığı yardım kampanyasına Bingöllü iş adamlarından destekler gelmeye devam ediyor. Yardımlar çerçevesinde depremzede çocuklara kışlık kaban gönderildi.

Kabanlar, yardım toplama merkezi olan Kızılay Aşevi'ne teslim edildi. Yardımların teslim edildiği esnada Vali Mustafa Hakan Güvençer de bulundu.

Yardımları teslim alan Vali Güvençer, Bingöl'deki bu yardımlaşma ve dayanışma duygusundan dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek, “Şu ana kadar 15 kamyon ve 2 tır olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunduk ve yardımlarımız da aralıksız devam edecektir. Havaların soğuduğu ve kar yağışının başladığı bu günlerde TÜMSİAD'ın 700 çocuğumuza kışlık kaban tedarik etmeleri çok güzel oldu. Şu an oradaki en büyük sorunlar çadır, battaniye ve kışlık kaban tarzı giyeceklerdi bizler de teslim aldığımız bu kabanları Erciş bölgesindeki çocuklarımıza vermek üzere teslim almış bulunuyoruz. Şu an bu bölgede 700 adet kışlık kaban bulmak maalesef para ile bile mümkün değildir. O yüzden bu yardım yerinde ve çok anlamlı olmuştur. TÜMSİAD Yönetim Kurulu'nu bu çalışmalarından dolayı tebrik ederim '' dedi

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, ise şunları söyledi:

“ Van'da yaşanan deprem felaketinden hemen sonra sayın valimizin başkanlığında düzenlenen toplantıya davet edildik ve yardımlar konusunda görüşlerimizi bildirdik. Sayın Valimiz M.Hakan Güvençer, TÜMSİAD olarak bizlerden depremzede çocuklara kışlık kaban tedarik etmemiz için ricada bulundular ve bizler de yönetim olarak acilen toplanıp neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Aslında bizler yönetim kurulu olarak deprem bölgesine gitme kararı almıştık. Ancak valimizin şimdi oraya gitmektense bu arada iyi bir çalışmanın daha doğru olur fikrinden yola çıkarak gitme kararımızı askıya aldık. İstanbul'daki tekstil fabrikaları ile iletişime geçerek kız ve erkek çocukları için toplamda 700 adet kışlık kaban sipariş ettik ve siparişlerimiz dün itibariyle elimize geçti. Bizlerde havaların soğuması ve kar yağışının başlamasından dolayı hiç vakit kaybetmeden gelen kışlık kabanları sayın valimize teslim ettik. Bu anlamda yardım kampanyamıza her türlü desteği veren başta yönetim kurulu ve üyelerimiz olmak üzere ilimiz iş adamlarına sonsuz teşekkür ederim.”

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.03.2026
03:11
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
Diyarbekirspor deplasmanında 3-1 mağlup olan 12 Bingölspor, ligde son 5 haftada galibiyet alamadı. Liderliğini sürdüren sarı-yeşilli ekipte Kulüp Başkanı Engin Özturan, mağlubiyetin ardından özür dileyerek sorumluluğu üstlendi ve şampiyonluk hedefinin değişmediğini vurguladı.
16.03.2026
03:10
'KİĞI–SANCAK–BİNGÖL YOLU ARTIK ERTELENEMEZ'
'Biz lüks veya ayrıcalık istemiyoruz; sadece eşit hizmet istiyoruz' diyen Cici; 'Bu yol, bölge halkının hayat hakkıdır. Yolun yapılmasıyla ilçemizin ekonomisi gelişecek, ticaret canlanacak, sağlık ve eğitim hizmetlerine erişim kolaylaşacaktır. Kiğı–Sancak–Bingöl yolu artık ertelenemez. Yetkililer bir an önce bu projeyi hayata geçirmelidir!'
16.03.2026
03:08
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Birlik ve Gelişim Derneği tarafından düzenlenen iftar programında gençler ve davetliler aynı sofrada buluştu. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dikkat çekti.
16.03.2026
03:06
Karlıova`da kar yeniden bastırdı
Karlıova'da kar yeniden bastırdı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde aylardır aralıklarla devam eden kar yağışı yeniden etkisini gösterdi. İlçede esnaf kar temizlemek için kürekle çalışırken, bazı araçlar yolda ilerlemekte zorlandı.
16.03.2026
03:04
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye Sürecini Kararlılıkla Yürütüyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli programlar kapsamında geldiği Bingöl'de vatandaşlarla iftar programında buluştu. Yılmaz, Türkiye'nin hem bölgesel barış için çaba gösterdiğini hem de iç cepheyi güçlendirmeye yönelik adımlar attığını söyledi.
16.03.2026
03:00
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Bingöllü İş İnsanı Serdar Turhan tarafından babası adına yapılan okulun açılışı ile kendi adına inşa ettireceği Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin temeli törenle atıldı. Buradaki konuşmasında eğitimin toplumların varlığını sürdürebilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, nitelikli insan gücünün güçlü bir ülkenin temel unsuru olduğunu söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın