KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Tümsiad'dan ortopedik engelliler derneği'ne ziyaret

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı Alimoğlu: “Engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak için büyük uğraş veren kardeş derneğimizi ziyaret etmekten onur duyduk”

Tümsiad`dan ortopedik engelliler derneği`ne ziyaret
01 ŞUBAT 2014 CUMARTESİ 06:10
0
2139
0
AA aa

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Başkan Yardımcısı Yakup Karagöz, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Burak Bektaş, Ahmet Cahit Dündar ve İl Genel Sekreteri Ergin Günerigök, Ortopedik Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette TÜMSİAD heyetini Ortopedik Engelliler Dernek Başkanı İdris Canlı ve dernek üyeleri karşıladı.

Dernek hakkında bilgi veren Canlı: “Öncelikle kıymetli zamanınızı ayırıp bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Derneğimiz, 2010 yılında kurulmuştur. Kuruluşumuzdan bu yana engelli kardeşlerimize hizmet veriyoruz. Bugüne kadar 400 adet tekerlekli sandalye, 20 adet akülü araba dağıtımı, 10 bin aileye elbise yardımı, 2 bin 500 aileye gıda yardımı, 15 engelli kardeşimize protez kol ve ayak yapımı, 300 engelli kardeşimizin diş yapımı, kışlık bot ve mont yardımı yaptık. Ayrıca 10 bin TL'lik BİM hediye çeki dağıttık. Dernek başkanı olarak her zaman engelli kardeşlerimizin hizmetkârıyım. Her şey engelli kardeşlerimiz içindir. Böyle bir dernek çatısı altında olmaktan gurur duyuyoruz. TÜMSİAD yönetimine ve üyelerine de daha önce yapmış oldukları yardımlardan ötürü teşekkür ediyorum. Yapmış olduğunuz çalışmalar ve faaliyetler bizlere esin kaynağı olmaktadır” dedi.

Ortopedik Engelliler Derneği faaliyetlerinin örnek nitelikte olduğunu belirten TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu: “Bizleri hayata pozitif bakan gülüşlerinizle karşıladığınız için TÜMSİAD ailesi olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması kapsamında yapmış olduğunuz çalışmalar, Türkiye genelinde örnek bir çalışmadır. Ağırlıklı olarak genç kardeşlerimizi böyle bir arada görmek bizleri mutlu ediyor. Sizleri gönülden tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de daha güzel çalışmaların olmasını temenni ediyoruz. Bizler de gençlerimize yönelik Türkiye genelinde faaliyet gösteren Genç TÜMSİAD yapılanmasını yakın zamanda inşallah Bingöl'de de kuracağız. Genç TÜMSİAD ile gençlerimizin iş dünyasında girişimci ve girişimci adayı olarak daha aktif çalışmalar içerisinde olmalarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

TÜMSİAD heyeti, gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü Dernek Başkanı İdris Canlı ve üyelere teşekkür ederek ayrıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın