KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2024 Salı
°C

Tümsiad'la işadamlarının zihninde değişim oldu

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin Bingöl'de kurulmasından büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, &';TÜMSİAD ile birlikte işadamlarının zihninde büyük bir değişim oldu” dedi.

Tümsiad`la işadamlarının zihninde değişim oldu
23 MAYIS 2011 PAZARTESİ 08:56
0
2132
0
AA aa

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şubesi'nin açılışı yapıldı. Pazar günü saat 13.30'da Kültür Merkezi'nde gerçekleşen açılış programına Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Serdar Atalay, TÜMSİAD Şube Başkanları, kamu kurum müdürleri ve işadamları katıldı.

Program esnasında TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, TÜMSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı M. Emin Birliktir, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Serdar Atalay ve Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmalarda TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin hayırlı olunması temennisinde bulunuldu.
Yoğun bir ilginin olduğu görüldüğü programın açılış konuşmasını yapan TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, yaptıkları çalışmaları anlattı.
Alimoğlu: “Ürdün'de 1 milyon 100 bin dolarlık bir iş sözleşmesini yaptık”
Derneklerinin Bingöl için hayırlar getirmesini dileyen TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı Alimoğlu, amaçlarının işadamlarını bir araya getirmek olduğunu söyleyerek, “Bu amacı başardığımızı düşünüyorum. İşadamlarımızda bu amaç doğrultusunda bizlere yardımcı oldular. Yaptığımız işin ilimiz için ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için zorluklar şevkimizi kırmadı ve bu doğrultuda bir şeyler yapmaya çalıştık. TÜMSİAD sayesinde yaptığımız çalışmalarda eksikliklerimizi giderdik. Yurt dışı gezilerimiz oldu. Yurtdışı gezilerle birlikte ufkumuz genişledi. En son gittiğimiz Ürdün'de 1 milyon 100 bin dolarlık bir iş sözleşmesini yaptık. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecek. Derneğimizin kuruluşundan bu yana her zaman bizlere destek veren başta Devlet Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Sert: “Doğu illeri bizler için çok önemli”
Doğu illerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, “Bizim esas çalışmamız buradadır. Riske rağmen buralarda çalışmalar yaptık. Hamdolsun yaptığımız çalışmalar esnasında dürüst ve çalışkan arkadaşlarımızla tanıştık. Doğu illerinde yaptığımız başarılar hep arttı. Aklımızla ve fikirlerimizle başarılı olmak zorundayız. Biz iş dünyası olarak elimizi taşın altına koyduk. Bu ülkenin önünü hızla açmamız gerekiyor. Türkiye konum itibari ile çok önemli avantajlar yakaladı. Bu avantajları işadamlarımız değerlendirmesi gerekir” diye konuştu.
 
Bakan Yılmaz: “TÜMSİAD'ın Bingöl'de şube açmasından büyük bir mutluluk duydum”
TÜMSİAD Bingöl Şubesi'nin açılmasından büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, “Bingöl'ün gelişmesine önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum. TÜMSİAD ile birlikte işadamlarının zihninde büyük bir değişim oldu. TÜMSİAD'ın Bingöl'de şube kurmasından büyük bir mutluluk duydum. Bingöl'ün kalkınmasında önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum. TÜMSİAD'ın Bingöl'e hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Türkiye'de 2001 yılından buyana çok değişimler olduğunu belirten Bakan Yılmaz, “Herşeyden önce Türkiye'ye siyasi istikrar geldi. Siyasi istikrarla Türkiye atılım yaptı. Siyasi istikrar ile birlikte makro istikrar geldi. Bu istikrarları Türkiye sağladı. Türkiye'de enflasyon sorun olmaktan çıktı. Bununla birlikte birçok enstrümanlarla birlikte işadamlarımızın yanında olduk” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert ve TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu;Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'a katkılarından dolayı bir plaket takdim ettiler.
Plaket takdiminin ardından Kültür Merkezi'ndeki açılış programı sona erdi. Programa katılanlar daha sonra ise Kültür Caddesi üzerinde bulunan şube binasına geçtiler. Burada Bakan Yılmaz ve beraberindekiler şube binasının açılış kurdelesi kestiler. Daha sonra Bakan Yılmaz ve beraberindekiler şube binasını gezdiler.
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.05.2024
13:26
Bingöl`de sebze fidesi satışları başladı
Bingöl'de sebze fidesi satışları başladı
Bingöl'de 2024 yılı yaz dönemi için hazırlıklarını tamamlayan fide üreticileri, satışlara başladılar. Fide alacak yetiştiricilerin dikkat etmesi gereken hususlara dikkat çeken fide üreticisi Murat Alınak; 'Üreticinin tohum seçimi kadar, alınan fidenin ekim yapılacak alana uyumu da bir o kadar önemlidir' dedi.
07.05.2024
13:25
Bingöl Üniversitesi ve İTÜ arasında iş birliği protokolü
Bingöl Üniversitesi ve İTÜ arasında iş birliği protokolü
Bingöl Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında iş birliği protokolüne imza atıldı. Protokol çerçevesinde, Bingöl Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri İstanbul Teknik Üniversitesinin imkanlarından yararlanabilecek.
07.05.2024
13:23
Bu iki çiçeği koparmanın cezası yarım milyon lira
Bu iki çiçeği koparmanın cezası yarım milyon lira
Endemik tür olan ve halk arasında 'ağlayan gelin' diye bilinen 'ters lale' ile 'baskilensis' koparanlara 488 bin 630 lira idari para cezası uygulanacak.
07.05.2024
13:23
Kaymakam Güzel:
Kaymakam Güzel: 'Kapımız esnafımıza her zaman açık'
Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçedeki esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi.
07.05.2024
13:22
Keçiye özendi, mahsur kaldı!
Keçiye özendi, mahsur kaldı!
Bingöl'de Çapakçur Köprüsü altındaki istinat duvarında mahsur kalan koyunu itfaiye ekipleri kurtardı.
07.05.2024
10:08
Öğretmen atamalarında rakam belli oldu
Öğretmen atamalarında rakam belli oldu
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Bakan Tekin, en fazla atama yapılacak branşın ise sınıf öğretmenliği bölümü olduğunu söyledi. Öğretmen atamaları için başvuru süreci 20 Mayıs'ta başlayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın