KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Eylül 2025 Cuma
°C

Türk spor tarihi böyle transfer görmedi!

Süper Lig'e yükselebilmek için play-off maçlarında mücadele edecek olan İzmir ekibi Altay, Türk spor tarihinde daha önce görülmemiş bir anlaşmayla Güvenç Kurtar'ı takımın başına getirdi.

Türk spor tarihi böyle transfer görmedi!
11 MAYIS 2010 SALI 08:42
0
1497
0
AA aa

Tecrübeli teknik direktör, sadece Bank Asya 1. Lig play-off'unda oynanacak 3 maç için geçerli olan anlaşmaya göre, takımı Süper Lig'e çıkarmayı başarırsa 300 bin lira kazanacak, başaramazsa tek kuruş bile alamayacak.

BANK Asya 1. Lig takımlarından Altay, Türkiye'nin en deneyimli teknik direktörleri arasında yer alan Güvenç Kurtar ile çok ilginç bir anlaşma yaptı. Sadece 3 maçlığına geçerli olan anlaşmaya göre Kurtar, İzmir ekibi Süper Lig'e çıkarmayı başarırsa 300 bin lira gibi rekor bir ücret alacak, başaramazsa tek kuruş bile alamayacak.

BANK Asya 1. Lig'de önceki gün sona eren 2009-2010 sezonunu 4. sırada tamamlayan Altay, 17, 20 ve 23 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da yapılacak play-off maçlarında mücadele edecek.

Tek devreli lig usulüne göre yapılacak karşılaşmalara Altay'ın yanı sıra, Adanaspor, Karşıyaka ve Konyaspor katılacak. Her takımın birbirleriyle birer kez karşılaşacağı organizasyon sonunda en fazla puan toplayan takım, Kardemir Karabükspor ve Bucaspor'un ardından Süper Lig'e yükselen 3. ekip olacak.

Normal sezonu teknik direktör Zafer Bilgetay ile tamamlayan Altay'ın başkanı Niyazi Konuşmaz, takımın geçmiş senelerde Bank Asya 1. Lig play-off'larında yaşadığı hüsranları göz önüne alarak, tecrübeli bir çalıştırıcı ile anlaşma kararı aldı.

3 maçlığına el sıkıştı

Kurtar ile 3 maçlığına el sıkışan Konuşmaz, takımın Süper Lig'e çıkması halinde Kurtar'a 300 bin lira ödeyecek, aksi taktirde herhangi bir ödeme yapmayacak.

Daum yılda 6.4 milyon lira alıyor

GÜVENÇ Kurtar'ın 3 maçlığına 300 bin lira karşılığında anlaşma yaptığı ülkemizde en yüksek ücreti alan teknik direktör Christoph Daum. Alman çalıştırıcı Fenerbahçe'den yılda net 3 milyon 300 bin Euro (6 milyon 435 bin lira) alıyor. Daum'u, yıllık 3 milyon Euro (5 milyon 850 lira) ile Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard izlerken, Beşiktaş'ın hocası Mustafa Denizli ise 3 milyon lira kazanıyor. Daum, ayrıca Fenerbahçe'yi lig şampiyonu yaptığı taktirde 1 milyon Euro (1 milyon 950 bin lira) prim alacak. (Hürriyet)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın