KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

Türk telekom'dan moral gecesi

Yiğitbaş: “Bu tür organizasyonların iş ve aile huzurunu artıracağına inanıyoruz.”

Türk telekom`dan moral gecesi
01 HAZİRAN 2009 PAZARTESİ 10:57
0
1232
0
AA aa
Türk Telekom Bingöl Başmüdürlüğü, kurum personelleri için moral gecesi düzenledi. Bingöl Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Türk Telekom İl Müdürü Mustafa Yiğitbaş, Türk Telekom Müdür Yardımcısı Haluk Korkutata, Genç PTT Müdürü Mustafa Sarıkaya, Türk Telekom çalışanları ve eşleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Matara Tiyatro Grubu seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. ‘Yadigâr Gar' adlı oyunu sahneleyen Matara Tiyatro Grubu, oyunda yaptığı doğaçlamayla Türk Telekom çalışanlarına büyük bir jest yaptı, seyirciler kahkaha dolu bir gece geçirdiler.
Öğrencilerin yaptıkları skeçlerden sonra Türk Telekom çalışanlarının oluşturduğu Folklor ekibinin sergilediği folklor gösterileri de ilgiyle izlendi. Gecede, emekli olan Türk Telekom çalışanlarına şilt verildi.
Türk Telekom çalışanı Hüsamettin Ergül, gecede meslektaşlarına müzik ziyafeti verdi.
Gece sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türk Telekom Başmüdürü Mustafa Yiğitbaş, geceyi, Türk Telekom'un eski ve yeni personellerinin kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlediklerini söyledi.
Çalışanlarının yaptığı işin zorluğuna değinen Yiğitbaş: “Yağmur, çamur demeden çalışan arkadaşlarımızın aileleriyle birlikte moral ve motivasyonunu artırmak istedik. Bu tür organizasyonların iş ve aile huzurunu artıracağına inanıyoruz. Bu vesileyle Türk Telekom'u bu günlere getiren eski ve yeni tüm çalışanları gönülden tebrik ediyorum. Birlikte daha nice yıllar mutlu ve huzurlu yaşamayı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
BingolOnline / Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2025
18:42
Şeyh Ahmet için tedbir çağrısı!
Şeyh Ahmet için tedbir çağrısı!
TOKİ konutlarının yükseldiği Bingöl merkez Şeyh Ahmet mevkiinde yaşanan kazalara dikkat çekilirken, oluşacak trafik yoğunluğu için şimdiden tedbir alınması ve yan yollarla trafik güvenliğinin arttırılması çağrısı yapıldı.
18.08.2025
02:56
Bingöl`de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
18.08.2025
02:55
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepe Köyü'nde İçme Suyu Çilesi: Çeşmeden Çamurlu ve Köpüklü Su Akıyor
18.08.2025
02:54
Üniversiteye ‘Sorumluluk` Çağrısı!
Üniversiteye 'Sorumluluk' Çağrısı!
Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerinde yaşanan boğulma vakası üzerine açıklamada bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Kuyuldar; 'Önlemler, kâğıt üzerinde değil, fiilen ve eksiksiz olarak hayata geçirilmelidir' dedi.
18.08.2025
02:53
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Bingöl'de ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgede zehirlenen 4 vatandaş, askeri helikopterle alınarak hastaneye ulaştırıldı.
18.08.2025
02:52
Bu yöntemle yama olur mu?
Bu yöntemle yama olur mu?
Karlıova İlçesi Bağlıisa grup köy yolunda toprak üzerine zift serpiştirilerek yama çalışması yapıldığını iddia eden DEM Partili Meclis Üyeleri; 'Yapılan bu asfalt çalışması bırakın bir kışı, sonbahar yağmurlarını bile çıkaramaz' dediler.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın