KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Şubat 2026 Salı
°C

TÜRKAB'dan çağrı

Türkiye Kardeşlik Birliği; Dünya üzerindeki bütün Müslümanları, zalimlerin zülmü karşısında haykırmaya ve tek vücut olmaya çağırıyoruz.

TÜRKAB`dan çağrı
26 ŞUBAT 2019 SALI 19:16
3
2043
1
AA aa

Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB), Mısır'daki idamların durması için çağrıda bulundu.

Yapılan açıklamada; “Mısır'da darbeci sisi ve hükümetine bağlı düzmece mahkemeler, Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın üyeleri hakkında idam kararları vermeye devam ediyor. Sisi darbesinin olduğu 3 Temmuz 2013 tarihinden beri Mısır'da bu tür hukuksuzlukların ve insan hakkı ihlallerinin ardı arkası kesilmiyor. Bütün bu hukuksuzluklar yaşanırken de maalesef başta Müslümanlar olmak üzere bütün dünya seyirci kalıyor. Sisi'nin kontrolündeki hakim ve savcılar, mahkemede verdiği kararları adil bir şekilde vermemekte, tamamen uydurma suç ve delillerle mahkum ettikleri masum insanlara, yıllarca işkence yapmaktadırlar ve yaptıkları işkenceler neticesinde işlemedikleri suçları itiraf etmeleri istenmekte olup, bunlardan bazıları idam edilmektedir. Bu uygulamalarıyla adete Mısır'ı açık bir cezaevi haline getiren Sisi ve avenesi, bunların hesabını hem bu dünyada hem de ilahi mahkemenin huzurunda verecektir. Mısırlı masum kardeşlerimize yapılan bu zulümler karşısında sessiz kalamayız. Bu yapılanlar azmimizi daha da bilemekte, bizleri İslam'ın hakim olduğu bir dünyanın tesisi için daha çok çalışmak için kamçılamaktadır. Türkiye Kardeşler Birliği mensupları olarak dünyanın hangi coğrafyasında olursa olsun zalime karşı sesimizi daha gür ve yüksek çıkarmayı bir borç biliriz. Dünya üzerindeki bütün Müslümanları, zalimlerin zülmü karşısında haykırmaya ve tek vücut olmaya çağırıyoruz” şeklindeki ifadelere yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40482)
27 Şubat 2019 Çarşamba 12:04
Sayın turkap başkanı necat kızılarslana konuşmasından dolayı teşekur ederim.34839
17.02.2026
02:22
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI grubu sigara fiyatlarına 17 Şubat 2026'dan itibaren geçerli yaklaşık 10 TL zam geldi. Güncel listede en ucuz sigara 100 TL, en pahalısı ise 115 TL oldu.
17.02.2026
01:55
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.02.2026
19:46
Bingöl`de Çaya Yüzde 30 Zam
Bingöl'de Çaya Yüzde 30 Zam
Artan maliyetler nedeniyle Bingöl'de çay fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. 13 TL'lik yeni rayiç sonrası esnaf temsilcileri, düzenlemenin zorunlu olduğunu vurguladı.
16.02.2026
19:25
Bingöl`de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Bingöl'de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Kapsül halinde 88 parça uyuşturucu yutan şüpheliler, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.02.2026
19:24
Hesarek`te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Hesarek'te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Yeşilay ve Narkotik'ten Bingöl Hesarek Kayak Merkezinde farkındalık etkinliği düzenlendi. Karaca; 'Bağımlılıkla mücadelede en güçlü yöntem, sorun ortaya çıkmadan önce önlemektir. Bu nedenle özellikle gençlerimize ve ailelerimize ulaşarak koruyucu ve önleyici çalışmalarımızı anlatıyoruz' dedi.
16.02.2026
19:23
Hesarek`e ziyaretçi akını
Hesarek'e ziyaretçi akını
Bingöl'de kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hesarek Kayak Merkezi, ziyaretçi akınına uğradı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın