KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

Türkeş için mevlit okutulacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Nizamettin Alas, MHP kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş2in ölüm yıldönümü nedeniyle mevlit okutulacağını söyledi.

Türkeş için mevlit okutulacak
04 NİSAN 2017 SALI 04:21
0
1406
0
AA aa

 

MHP kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in ölümünün 20'inci yılı nedeniyle Bingöl'de mevlit okutulacağını aktaran MHP Bingöl İl Başkanı Nizamettin Alas, mevlidin ikindi namazında Hacılar Camii'nde verileceğini söyledi.

Alas, “ 80 yıllık ömrünü vatanına, devletine ve milletine adayan Türk dünyasının başbuğu partimizin genel kurucu başkanı ülkü camiasının fakir babası merhum Alparslan Türkeş'in ebediyete intikalinin 20'inci yıl dönümü dolayısıyla 4 Nisan Salı Günü ikindi namazına müteakip Merkez hacılar camii mevlidi şerif okutulacaktır.  Ülkü ocaklarının kurulmasını sağlayan, bizzat kendi verdiği seminer ve konferanslarla bir nesil yetiştiren büyük dava adamı Alparslan Türkeş, hayatı büyük zorluklar ve çileler ile geçtiği halde hayatının hiçbir döneminde yılgınlık göstermemiştir” ifadelerini kullandı.

Alas, Hacılar Camii'nde verilecek mevlit programına tüm vatandaşları beklediğini de aktardı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2025
02:56
Bingöl`de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
18.08.2025
02:55
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepe Köyü'nde İçme Suyu Çilesi: Çeşmeden Çamurlu ve Köpüklü Su Akıyor
18.08.2025
02:54
Üniversiteye ‘Sorumluluk` Çağrısı!
Üniversiteye 'Sorumluluk' Çağrısı!
Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerinde yaşanan boğulma vakası üzerine açıklamada bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Kuyuldar; 'Önlemler, kâğıt üzerinde değil, fiilen ve eksiksiz olarak hayata geçirilmelidir' dedi.
18.08.2025
02:53
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Bingöl'de ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgede zehirlenen 4 vatandaş, askeri helikopterle alınarak hastaneye ulaştırıldı.
18.08.2025
02:52
Bu yöntemle yama olur mu?
Bu yöntemle yama olur mu?
Karlıova İlçesi Bağlıisa grup köy yolunda toprak üzerine zift serpiştirilerek yama çalışması yapıldığını iddia eden DEM Partili Meclis Üyeleri; 'Yapılan bu asfalt çalışması bırakın bir kışı, sonbahar yağmurlarını bile çıkaramaz' dediler.
18.08.2025
02:50
Dünya Dinlerine
Dünya Dinlerine 'Kuraklığa Karşı Tek Ses Olma' Çağrısı!
Almanya'daki camilere mektup bıraktıklarını, Diyanet İşleri Başkanlığı, Vatikan ve diğer din merkezlerine de mektup göndereceklerini belirten Hungo bungo Hareketi Başkanı Bilal Salcı, gelecek kuşaklara savaşsız, açlık olmayan, yoksulluğun, hastalıkların ve göçün bittiği bir yeni dünya bırakılabileceğinin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın