KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Eylül 2025 Salı
°C

Türkiye'nin bu partiye ihtiyacı var

Eski milletvekili ataoğlu; türkiye'nin böyle bir partiye, bingöl'ün böyle bir partiye ihtiyacı var. demokratik değerleri ve hukukun üstünlüğünü esas alan bir parti olduğu için yer aldım dedi.

Türkiye`nin bu partiye ihtiyacı var
03 EKİM 2017 SALI 01:35
0
3428
0
AA aa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski Milletvekili Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde kurduğu yeni partinin kurucu üyelerini açıklamıştı.

Kurucu üyeler arasında en dikkat çeken isimlerden biri olan 23'üncü Dönem Bingöl AK Parti Milletvekili Kazım Ataoğlu'ydu.  AK Parti eski Milletvekili Kazım Ataoğlu'nun partide yer alma sebebi ise en çok Bingöllüler tarafından merak konusu olmuştu.

Meral Akşenir'in kurduğu yeni partide kurucu üye olma nedenlerini gazetemiz Bingöl Online'ye açıklayan Ataoğlu, kurulan partinin hiçbir partiye benzemediğini, Türkiye'deki her kesimi kucaklayan bir politikaya sahip olduğunu ve Türkiye'nin değişme ihtiyacı olduğundan dolayı seçtiğini söyledi.

25 Ekim'de partinin tüm kurucu üyelerinin ve partinin resmen açıklanacağını hatırlatan Ataoğlu; “Meral hanımın teklifi üzerine görüştük, konuştuk ve partide yer alma kararını aldım.  Daha yeni bir parti kuruyoruz. Hiçbir partinin benzeri olmayacak. Herkesi kucaklayan, sabit bir düşünceyi barındırmayan, tüm kesimlerin ideolojisini içinde barındıran bir parti olduğu içi bu teklife sıcak baktım ve yer aldım” dedi.

“HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ ESAS ALACAK BİR PARTİ OLACAK”

Zaza'sıyla, Kürt'üyle, Türk'üyle herkesin talep ettiği bir tüzüğe sahip olan bir parti olacağını söyleyen Ataoğlu; “Demokratik değerleri ve hukukun üstünlüğünü esas alacak bir parti olacak. Kurulduğu zaman herkeste bunu görmüş olacak. Türkiye'nin bu yapıda bir partiye ihtiyacı olduğu kanaatindeyiz. Zaza'sıyla, Kürt'üyle, Türk'üyle, Alevi'siyle herkesin talebi doğrultusunda hareket edecek bir parti olacak” ifadelerine yer verdi.

“ADAYLARI YUKARIDAN BİRİLERİ BELİRLEMEYECEK”

Partinin Genel ve Yerel seçimlerindeki adaylarının tercihi konusunda net konuşan Ataoğlu; “Parti teşkilatlarımızı kurduktan sonra, gerçekleşecek olan seçimlerde kimin aday olacağına halk karar verecek. Hiçbir şekilde yukarıdan birileri adayları belirlemeyecek. Kimin bu partiye daha çok katkısı olur düşüncesiyle bu adaylar belirlenecek” diye konuştu.

“ŞİMDİLİK AÇIKLAMAK DOĞRU OLMAZ”

"Aday olacak mısınız?" Sorusuna karşılık 2019 Genel seçimlerinde Bingöl Milletvekilliğine aday olup olmayacağının zamanla netleşeceğini vurgulayan Ataoğlu; “ Bunu şimdilik açıklamak doğru değil ama zamanla herşey yoluna oturduğunda bazı şeyler şekillenecek. Bingöl'de veya başka bir ilde bu partiye en çok katkı sunacak kişi aday olacak. Ben veya bir başkası olur fark etmez. Bu partinin, halkın talebi, tabanın talebi neyse o olacak” diye yanıt verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.09.2025
14:21
Bingöl`de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
09.09.2025
14:15
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
İşyerleri, parklar ve daha birçok yerde vatandaşlarla birebir temas kurup dolandırıcılık ve hırsızlık vakalarına karşı uyarılarda bulunan Bingöl polisi, broşür dağıtıp detayları örnekleriyle anlatıyor.
09.09.2025
14:04
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Büyükşehirlerde ilçe nüfusu 30 bini geçmeyenler hariç olmak üzere faaliyette bulunan bazı vergi mükellefleri basit usulden gerçek usule geçiş yapacak. Gerçek Usule Tabi olan mükellefler KDV, gelir vergisi, stopaj vergisi, gelir geçici vergisi öderken, Basit Usule Tabi olan mükellefler yalnızca basit usulde ticari kazançlarının vergisini ödüyor.
08.09.2025
16:27
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Elazığspor ile eşleşti.
08.09.2025
16:11
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, Karaköprü Belediyespor ile pazar günü oynanan ligin ilk maçındaki bilet gelirlerini SMS Hastası Efrayim Gökalp'in hesabına aktardı, dekontu sosyal medya hesabında paylaştı.
08.09.2025
15:42
Seven:
Seven: 'Filistin hepimizin vicdanını sınayan bir imtihandır'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Filistin'de insanlığın gözü önünde sürdürülen açık bir soykırıma şahit oluyoruz. Henüz 6 yaşında, 355 kurşunla hunharca öldürülen küçük Hind'in, günlerce açlıkla mücadele eden Zeynep'in enkaz altında can veren binlerce masum yavrunun feryadı, hepimizin vicdanını sınayan bir imtihan. Bu çığlık, hepimizin sınavı, ahirette verilecek hesabıdır.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın