KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Şubat 2026 Pazar
°C

Türkiye'nin geleceği için evet

Milletvekilleri “Referandum Oylamasında Türkiye Şampiyonu Olmak İstiyoruz. Halkımızın ‘Evet' oylarını bekliyoruz”

Türkiye`nin geleceği için evet
20 EKİM 2007 CUMARTESİ 10:23
0
1447
0
AA aa
Yarın yapılacak olan Referandum oylaması öncesi bir toplantı düzenleyen AK parti Bingöl Milletvekilleri, bu seçimde de Türkiye şampiyonu olmak istediklerini açıkladılar.
AK Parti Bingöl Milletvekilleri Cevdet Yılmaz, Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, dün AK Parti toplantı salonunda parti teşkilatıyla bir araya gelerek bir basın toplantısı düzenledi. Yarın yapılacak olan ‘Referandum' oylaması için katılımın ve ‘Evet' oyunun kullanımını sağlamak amacıyla Bingöl'e geldiklerini belirten milletvekilleri, herkesin üzerine düşeni yapmasını istediler.
Basın toplantısında ilk sözü alan Milletvekili Ataoğlu, Referandum konusunda Bingöl'e gelişlerinin biraz gecikmeli olduğunu belirti. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi istenildiğini aktaran Ataoğlu: “22 Temmuz seçimlerinde, halk, kullandığı oyla ne istediğini açıkça belirtmiştir. Cumhurbaşkanı seçilmesi konusunda CHP zihniyetine göre mahkemelere gitmek gerekiyor. Geçmişten bugüne kadar Türkiye'de yapılan Cumhurbaşkanı seçimleri hep krizlere neden olmuştur. Bu nedenle bundan sonra yeni krizlerin oluşmaması için en köklü çözümün Cumhurbaşkanını halkın seçmesi olacaktır. Halk kimi seçerse eyvallah, halk kimi seçerse kimsenin itirazı olmaz. Bu oylamayla halkın iradesi ortaya çıkacaktır. Güzel bir seçim olacaktır. Bu nedenle ‘Referandum'a katılımı fazla sağlamak ve Evet oyunu kullandırmak için buradayız” dedi.
İkinci konuşmacı olarak söz alan Milletvekili Cevdet Yılmaz ise, referandumun Türkiye'nin geleceği için büyük taşıdığına değinerek, herkesin bu oylamaya katılması gerektiğini ifade etti.
‘Neyi oylayacağımızı hepimiz çok iyi biliyoruz' diyen Yılmaz: “Abdullah Gül'ü Cumhurbaşkanı olarak seçtiğimiz için halk arasında bir rahatlama oldu. Referandum, ülkemizin geleceği adına çok önemli bir oylama olacak. 7 yıl veya 10 yıl sonra yeni krizlerin oluşmaması için yüksek bir katılımla ‘EVET' dememiz lazım. 22 Temmuz Seçiminde olduğu gibi bu oylamada da Bingöl'ün birinci olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.
Son olarak söz alan Milletvekili Yusuf Coşkun ise, Bingöl'ün her zaman her konuda birinci olduğunu, bu oylamada da Türkiye Şampiyonu olmasını umut ettiğini belirtti.
Coşkun: “Teşkilat olarak, Bingöl'de hizmet alanında, seçimlerde ve oylamalarda hep birinci olduk. Bu referandum oylamasında da en yüksek katılımla ve ‘Evet diyerek' Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz. Cumhurbaşkanlık seçimlerinin artık krizlere neden olmasını istemiyoruz. En son Sayın Gül'ün seçiminde de bir takım tartışmalar yaşandı. Yeni krizler yaşanmasın diye Cumhurbaşkanını halk seçsin diyoruz. Şuan da CHP ve diğer bazı partiler katılımı engellemek ve ‘Evet' oyunu kullandırmamak için karalama kampanyalarını başlatmış. Benim sizlerden isteğim, bu referandumda da en yüksek katılımı sağlayarak önde şampiyon olmak” açıklamasını yaptı.
 



BingolOnline / Bingöl Kent Haber



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.02.2026
15:36
12Bingölspor`dan Sahada Net Mesaj: 7 Gollü Yanıt, 12 Puanlık Fark
12Bingölspor'dan Sahada Net Mesaj: 7 Gollü Yanıt, 12 Puanlık Fark
Seyircisiz oynama cezasına rağmen kenetlenen şehir, sahada terinin son damlasına kadar savaşan bir takım ve dev ekrandan yükselen tezahüratlar… 12 Bingölspor, 7-1'lik tarihi galibiyetle hem zirveyi sağlamlaştırdı hem de sahada en güçlü cevabı verdi.
15.02.2026
02:29
Bingöl`de alkollü gençler ortalığı birbirine kattı!
Bingöl'de alkollü gençler ortalığı birbirine kattı!
Bingöl'de polisin dur ihtarına uymayarak kaçan bir otomobil, kovalamaca sırasında park halindeki ve seyir halindeki araçlara çarptı. Yaşları 18'den küçük, ehliyetsiz ve alkollü oldukları belirlenen iki genç polis tarafından yakalandı
15.02.2026
02:28
Borcuna en sadık il Bingöl oldu
Borcuna en sadık il Bingöl oldu
Konut kredilerinde son dönemde meydana gelen düşük dikkat çekerken, borcuna en sadık olan iller sıralaması belli oldu. Verilere göre borcuna en sadık il Bingöl oldu.
15.02.2026
02:25
Kadın buluşmasında sorunlarını paylaştılar
Kadın buluşmasında sorunlarını paylaştılar
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin yürüttüğü 'Mahalle Buluşmaları' programı kapsamında üçüncü toplantı Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kadınların talep ve önerileri yerinde dinlendi, çözüm yolları ortak akılla ele alındı. Raporlar, ilgili makamlara sunulacak.
15.02.2026
02:21
Bingöl`de Halk Oyunları Coşkusu! İl Birincileri Belli Oldu
Bingöl'de Halk Oyunları Coşkusu! İl Birincileri Belli Oldu
Bingöl'de düzenlenen Okul Sporları ve Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında dereceye giren ekipler, grup müsabakalarında Bingöl'ü temsil edecek.
15.02.2026
02:20
Satılık Konut İlanlarında Yeni Dönem!
Satılık Konut İlanlarında Yeni Dönem!
Ticaret Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS), 15 Şubat itibarıyla satılık taşınmaz ilanları için de zorunlu hale geliyor. Yetkisiz emlakçılık ve sahte ilan dönemi sona eriyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın