KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Tutuklulara görüş yasağı iddiası!

Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'nde önceki gün 20 tutsağın sürgün edildiği, dün de görüşe giden ailelerin çocukları ile görüştürülmediği belirtildi.

Tutuklulara görüş yasağı iddiası!
12 MART 2013 SALI 09:02
0
2825
0
AA aa

Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki 20 tutuklu, önceki gün Çorum, Çankırı, Amasya, Karaman ve Yozgat'ta bulunan cezaevlerine sürgün edilmişti. Dün de Bingöl Cezaevi'ndeki oğlu Ozan Alpkaya'nın görüşüne giden Haspi Alpkaya, kapalı görüşe gittiklerini ancak oğlu Ozan dahil hiçbir tutuklunun görüşe çıkmadığını söyledi.

Çocuklarının görüşe çıkmaması üzerine cezaevi müdürü ile görüştüklerini aktaran Alpkaya, cezaevi müdürünün "Sürgüne gönderilen arkadaşlarından kaynaklı alınganlıkları var" diyerek, tutukluların kendi iradeleri ile görüşe çıkmadığı yönünde bilgi verdiğini ifade etti. Cezaevinden çıktıktan sonra oğlu Ozan Alpkaya'nın Diyarbakır'da bulunan evlerini aradığını ve cezaevi idaresinin tutsakları görüşe çıkartmadığı şeklinde bilgi verdiğini aktaran Haspi Alpkaya, cezaevinde neler döndüğünü anlamadıklarını dile getirdi. Alpkaya, yetkililerin kendilerine bilgi vermesini istedi.

Ailelerin verdiği bilgi üzerine aranan Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi yetkililerinin, konu ile ilgili bilgi veremeyeceklerini söylediği kaydedildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.01.2026
11:35
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Yetkililer, bölgede buzlanmanın etkili olduğunu belirterek sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
10.01.2026
11:32
Yoğun kar geçit vermedi! Ekipler seferber oldu
Yoğun kar geçit vermedi! Ekipler seferber oldu
Yoğun kar nedeniyle yolda mahsur kalan ambulanslar, hızlı müdahaleyle yeniden hareket ettirildi; ekipler sağlık hizmetlerinin aksamaması için seferber oldu.
10.01.2026
01:04
Bingöl Basın Konseyi`nden Gazeteciler Günü Programı
Bingöl Basın Konseyi'nden Gazeteciler Günü Programı
Kentin hafızasını taşıyan yerel basının zor koşullara rağmen görevini sürdürdüğüne dikkat çekilen programda Başkan Arıkan, Vali Ahmet Hamdi Usta'ya Belediye Meclisi kararıyla 'Fahri Hemşehrilik Beraatı' verileceğini duyurdu.
09.01.2026
23:51
Ormangören:
Ormangören: 'Yerel basın kentin aynasıdır'
Yerel basının imkânsızlıklar içinde dahi kentin gerçeklerini görünür kılmaya devam ettiğini belirterek basın emekçilerine teşekkür eden DEM Parti İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl'de zor koşullarda çalışan gazetecilerin kentin hafızasını taşıyan önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.
09.01.2026
23:38
Bingöl`de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
09.01.2026
13:23
Bingöl`de eğitime ara
Bingöl'de eğitime ara
Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime yarım gün ara verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın