F.Bahçe'de Frankfurt maçının kahramanı Semih Şentürk, VATAN'a konuştu. E.Frankfurt maçında hem eşitliği getiren golü atan, hem de ikinci sarı karttan atılması gerekirken hakemin dalgınlığı üzerine sahada kalması üzerine kendini attıran Semih, karşılaşmayı ve kendisini anlattı. Yıldız futbolcu, ikinci sarı kartı gördüğü pozisyonu şu sözlerle ifade etti:
‘NİYE TEKRAR OLSUN?'“Ben refleksle topa vurdum, hakem kartını çıkardı. İkinci sarı kartı gördüğümü biliyordum ancak kırmızı göstermeyince 'Herhalde ilk kartı bana göstermedi' diye düşündüm. Ama yedek kulübesinin ayağa kalktığını görüp beni uyandırmaya çalıştıklarını anlayınca, aklıma hemen Rize maçı geldi. Hem gol atmışım, hem turu geçmişiz, kural hatasından maç niye tekrar edilsin ki? Hakemin yanına gidip, 'Two yellow'(İki sarı) dedim, hakem şaşırdı. Hatta, anlamadı. Sonra da 'No out' (Dışarıda değilim) deyince nihayetinde bana kırmızı gösterdi.
‘LIGHT SEMİH DİYORLAR'Zico, Deivid'le benim iyi anlaştığımı her zaman söylüyordu. Zaten o yüzden ikimizi beraber oynattı. En son Sivas'la oynadığımız Türkiye Kupası maçında birbirimize gol attırmıştık. Yine aynısını yaptık. Eşim Pınar'ın maç önceleri tahmini her zaman tutar. Yine, 'Bu maçta oynayıp, gol atacaksın' dediğinde ona inanmadım. Çünkü 'Maç kolay geçer, ben oyuna girmem' diye düşünüyordum. Tekrar, 'Bak görürsün' dedi. Maçın bitimiyle birlikte eve geldiğimde imalı bir bakış attı. 'Ben demedim mi sana?' dediğinde cevaben, 'Müneccim misin'yanıtını verdim.
Attığım golden sonra yüzüğümü öpüyorum diye, takım arkadaşlarım adımı ”Light Semih“ taktı. Eşimi çok seviyorum ve ‘Light' demelerine hiç de gocunmuyorum. A.Gücü maçında oyuna giremeyeceğimi de yine eşim bana söylemişti. Benimle ilgili herşeyi tahmin edebiliyor. ”