KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Nisan 2026 Salı
°C

TYP kapsamında 149 kişi istihdam edilecek

Bingöl'de Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 149 kişi, 6 ay çeşitli kurumlarda istihdam edilecek.

TYP kapsamında 149 kişi istihdam edilecek
13 EYLÜL 2021 PAZARTESİ 11:50
0
2419
1
AA aa

Bingöl Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 137, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde 7 ve İl Müftülüğü bünyesinde ise 5 kişi geçici olarak istihdam edilecek.

İŞKUR İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “İŞKUR ile İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 137,  Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne 7, İl Müftülüğüne ise 5 kişi olmak üzere toplam 149 kişiye yönelik olarak düzenlenecek olan Toplum Yararına Programlar (TYP) için katılımcı başvuruları 13.09.2021 – 17.09.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular COVİD-19 nedeniyle İl Müdürlüğünden alınmayacak olup İŞKUR e-şube ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacaktır. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü Programları 11 Ekim 2021 tarihinde başlayacak, 06 Nisan 2022 tarihinde sona erecektir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Programı 11 Ekim 2021 tarihinde başlayacak, 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecektir” denildi.

İl ve ilçede istihdam edilecek kurumlar ise şu şekilde:

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü: 95

Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: 10

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: 10

Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Karlıova:10 –

Yedisu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: 2

Kiğı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: 3

Yayladere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: 2

Adaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: 5

Bingöl İl Müftülüğü: 5

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü: 7 (Bingöl Merkez: 5 – Solhan:2)

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85455)
14 Eylül 2021 Salı 13:17
Bu oranı neden fazla tutmuyorsunuz. İşin yok bu saatten sonra siyasileri devreye sok
07.04.2026
00:23
Bingöl Devlet Hastanesi`ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne kazandırılan yeni nesil endoskopi ve kolonoskopi cihazı hizmete alındı. İkinci cihazla birlikte tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kapasitenin artırılması hedefleniyor.
07.04.2026
00:22
Sumud Filosu`nda İki Bingöllü İsim
Sumud Filosu'nda İki Bingöllü İsim
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak Özgürlük ve Sumud Filosu'nda Bingöllü sendikacılar Nevzat Öylek ve Yunus Kava da yer alacak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, filonun Gazze'nin özgürlüğü ve insani yardımlar için büyük önem taşıdığını söyledi.
07.04.2026
00:21
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Bingöl'de motosiklet kazasında yaralanan 24 yaşındaki Furkan Görgülü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
07.04.2026
00:20
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 8 Nisan Çarşamba akşamından 12 Nisan Pazar sabahına kadar zirai don beklendiğini duyurdu. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli don riskine karşı üreticileri tedbirli olmaya çağırdı.
07.04.2026
00:19
Bingöl`de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 2026 yılı kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kurumlar arası eşgüdüm vurgusu öne çıktı. Vali Cahit Çelik, tıkanan noktalarda hızlı karar ve sahada uyumlu çalışma çağrısı yaptı.
07.04.2026
00:18
Bingöl`den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Bingöl'den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Üsteğmen Murat Algül, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın