KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Ağustos 2026 Salı
°C

U-19 türkiye şampiyonası'na bingöl de katılacak

U-19 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarına Bingöl’ün de katılacağı bildirildi.

U-19 türkiye şampiyonası`na bingöl de katılacak
01 MAYIS 2012 SALI 23:38
0
1974
0
AA aa

Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada 2011–2012 sezonu U-19 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarının 3-6 Mayıs 2012 tarihleri yapılacağını ve bu müsabakalara Bingöl'ü temsilen Belediye Bingölspor'un katılacağını belirtti. 

73 ilde 136 takımın katılımıyla oynanmaya başlanılacak olan müsabakanın Bingöl grup merkezinin de dâhil olduğu toplam 24 grup merkezinde oynanılacağını belirten ASKF Başkanı Alimoğlu, “4-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında Bingöl de oynanacak grup merkezine Tedaş Spor  (Ağrı), Yeni Iğdır Spor( Iğdır), Has Köy Spor ( Muş), Yeni Şehir Belediyesi Spor (Diyarbakır) takımlarının takılacağı müsabakalar Aşağıçarşı ve Sentetik – 1 Sahasında aynı saatlerde oynanacaktır. Müsabakalar ilk iki gün saat 15.00 ‘da takımların dönüşü göz önüne alınarak son gün müsabakalarının saat 12.00'de oynanması planlanmıştır. Müsabakalarla ilgili teknik toplantı Perşembe günü saat 16.00'da Bingöl ASKF Merkezinde kulüplerinin ve taban birlikleri temsilcilerinin katılımı ile yapılacaktır. U-19 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarında Bingöl İlini Belediye Bingöl Spor Diyarbakır Grup merkezinde temsil edecektir. Gruplara katılacak takımlara TFF Tarafından 1.000.00.-TL katkı payı verilecektir” dedi. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.08.2026
19:35
Prof. Dr. Bahri Çakabay`ın
Prof. Dr. Bahri Çakabay'ın 'Askı Sütürleri' kitabı çıktı
Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Bahri Çakabay, ilk romanı Askı Sütürleri ile ameliyathane koridorlarından insan ruhunun derinliklerine uzanan, hafıza, dostluk ve yaşam üzerine kurulu çok katmanlı bir anlatıya imza attı.
04.08.2026
19:34
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Bingöl'de yayıncılık yapan Tuncay Özdemir, Bingöl Devlet Hastanesi'nde geçireceği ameliyat öncesinde yaşanan bir diyalog nedeniyle ameliyatı yaptırmaktan vazgeçtiğini belirterek İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu.
04.08.2026
19:33
Apiturizm İçin İş Birliği Masaya Yatırıldı
Apiturizm İçin İş Birliği Masaya Yatırıldı
Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancamanak, beraberindeki heyetle Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret ederek yürütülen projeler ile Apiturizm Projesi kapsamında hayata geçirilebilecek iş birliklerini değerlendirdi.
04.08.2026
19:33
Bingöl`de Nadir Görülen Bal Porsuğu Ölü Bulundu
Bingöl'de Nadir Görülen Bal Porsuğu Ölü Bulundu
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
04.08.2026
19:31
CHP`li Meclis Üyeleri:
CHP'li Meclis Üyeleri: 'Bingöl'de Yatırımlar Durma Noktasına Geldi'
CHP Bingöl İl Genel Meclis Üyeleri Burhan Becerikli, Akif Açıkyer ve Kemal Adıbelli, kırsal altyapı, ulaşım ve kamu hizmetlerine ilişkin yaptıkları ortak açıklamada, kent genelinde yatırımların yetersiz kaldığını savunarak İl Özel İdaresi'nin araç parkının güçlendirilmesi ve köylere yönelik hizmetlerin hızlandırılması çağrısında bulundu.
04.08.2026
19:30
Kızılay`dan Bingöllülere Kan Bağışı Çağrısı
Kızılay'dan Bingöllülere Kan Bağışı Çağrısı
Türk Kızılay'ın Kan Bağış Tırı, Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde 11 Ağustos'a kadar vatandaşlardan bağış kabul edecek. Yetkililer, azalan kan stoklarının güçlendirilmesi için gönüllü bağışçıların desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın