KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Ücretli öğretmenlik başvuruları başladı

2017-2018 eğitim-öğretim yılı ders ücreti karşılığı olan ücretli öğretmenlik başvurusunun başlanıldığı bildirildi.

Ücretli öğretmenlik başvuruları başladı
23 AĞUSTOS 2017 ÇARŞAMBA 00:44
0
2338
0
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde, ücretli öğretmenlik başvuruları hakkında duyuru yapıldı.

Merkez ilçede, 2017-2018 öğretim yılı süresince öğretmen sayısının yetersiz olması halinde ihtiyaç bulunan veyahut oluşacak branşlara ücretli öğretmenlerin eğitim kuramlarında görevlendirileceği ifade edilen duyuruda, başvuruların 17 Ağustos – 4 Eylül 2017 tarihleri arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün https://bingol.meb.gov.trinternet adresi üzerinden alınacağı kaydedildi.

Duyuruda, “Yanlış beyanda bulunanların görevlendirilmeleri iptal edilecek ve yanlış beyanda bulunduğu için kişiye bir daha görev verilmeyecektir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek olup; internet üzerinden başvuran adayların görevlendirilmesi tamamlandıktan sonra, ihtiyaç oluşması halinde yeniden müracaat alınacaktır” denildi.

Ders ücreti karşılığı öğretmen görevlendirmelerinde KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacağı vurgulanılan duyuruda, “FETÖ/PDY veya devletin milli güvenliğini tehdit eden diğer örgütlere mensubiyeti, iltisakı veya bağlantısı, güvenlik soruşturması sonucunda tespit edilenlere görev verilmeyecek, verilse dahi iptal edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Duyuruda, ders ücreti karşılığı öğretmen görevlendirme başvuruları sonucunda görevlendirilmesi yapılanlardan şu belgelerin isteneceği ifade edildi:

 “Nüfus cüzdanı fotokopisi, savcılık sabıka kayıt belgesi, (yeni tarihli alınmış, e devletten alınabilir), diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi, varsa formasyon belgesinin fotokopisi, varsa sertifika (İngilizce, Almanca, özel eğitim sertifikası), erkek adaylar için başvuru tarihi itibariyle askerlik ile ilişiği olmadığına dair belge, fakülte veya açık öğretim fakültesi 2+2 İngilizce ve okul öncesi öğretmenliği lisans programı bölümünün 3.ve 4. sınıf öğrencisi olduğuna dair belge.”

Duyuruda, görevlendirildiği halde 3 gün içinde görevine başlamayan öğretmenin yerine yeni öğretmen görevlendirileceği belirtildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.08.2026
03:03
Genç`te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Genç'te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 600 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden ikisinin çocuk yaşta olduğu öğrenildi.
28.08.2026
03:00
Bingöl STK`ları tek çatı için harekete geçti
Bingöl STK'ları tek çatı için harekete geçti
İstanbul'da faaliyet gösteren yaklaşık 15 Bingöl STK'sının temsilcileri Genç'te bir araya geldi. Eylül sonunda yapılması planlanan geniş katılımlı toplantıda, federasyonların tek çatı altında birleştirilmesi masaya yatırılacak. Uzlaşı sağlanamaması halinde ise ortak hareketi sağlayacak alternatif bir yapılanma modeli değerlendirilecek.
28.08.2026
02:59
Bingöl`ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Bingöl'ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeni Asfalt Plenti'nin açılışında yaptığı açıklamada, saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip tesisle Bingöl'ün yol hizmetlerinde önemli bir kapasite artışı sağlanacağını söyledi. Yılmaz, 'Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge' vizyonunun da yatırım ikliminin önündeki engelleri kaldıracağını belirtti.
28.08.2026
02:58
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bingöl'e 222 yeni derslik kazandıracağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl genelinde eğitim yatırımlarının sürdüğünü belirterek, devam eden 18 yatırımın 16'sının okul olduğunu açıkladı. Yılmaz, tamamlanacak okullarla kente 222 yeni derslik kazandırılacağını söyledi.
28.08.2026
02:51
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Yeni düzenlemeyle vergi ve SGK prim borcu bulunan esnaf da belirli şartlarla Hazine destekli kredi kullanabilecek. Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, düzenlemeyi 'esnafımızın finansmana erişiminin önündeki önemli bir engelin kaldırılması' olarak değerlendirdi.
28.08.2026
02:49
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis`ten seçilebilir
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis'ten seçilebilir
AK Parti içinde hazırlanan bir raporda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tamamen değiştirilmeden yeniden düzenlenmesine yönelik dikkat çeken öneriler gündeme geldi. Taslakta bakanların milletvekilleri arasından seçilmesi, bazı yürütme yetkilerinin Bakanlar Kurulu'na aktarılması ve bakan yardımcılığı makamının yerine müsteşarlık sisteminin getirilmesi öneriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın