KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2025 Cuma
°C

'Ulaşmadık üreticimiz kalmayacak!'

Bingöl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır: 'İnşallah bu yıl 325 köyümüzde, ulaşılmadık üreticimiz kalmayacak. Bu ilkeyle çalışmalarımıza mesai mevhumu göstermeden devam edeceğiz.'

`Ulaşmadık üreticimiz kalmayacak!`
17 OCAK 2020 CUMA 16:01
7
1399
0
AA aa

Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün Eğitim ve Yayım Seferberliği kapsamında 2018 yılı sonunda başlamış olduğu eğitim ve buluşmalar tüm hızıyla devam ediyor.

2020 yılına hızlı bir giriş yaparak Merkez İlçesi Çavuşlar ve Ağaçeli köylerinde üreticilerin talep ve sorunlarını dinleyen İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır, şimdiye kadar 8 binin üreticiyle bir araya geldiklerini aktardı.

Bahadır; “Eğitimleri, kursları ve sizlerle bir araya gelerek bu konuda farkındalık oluşturmayı çok önemsiyoruz. İlimiz genelinde bugüne kadar İl ve İlçe merkezlerine bağlı köylerimizde bu tür toplantı ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdik. Bugüne kadar 325 köyümüzün 301 inde toplamda 8.799 üreticimizle düzenlemiş olduğumuz toplantılar, kurslar vb. faaliyetlerle bir araya gelme imkânı bulduk. Bununla birlikte açtığımız 11 adet sertifikalı, 7 adet sertifikasız olmak üzere 18 Kurs programı ile de 278 üreticimize ulaştık. Ayrıca diğer sektörlerde faaliyet gösteren pek çok işletme sahibi ve çalışanları ile öğrencilerimize toplamda 12 adet ve 612 kişi olmak üzere eğitim düzenledik. Her daim siz kıymetli üreticilerimizin destekçisi olmak adına Birlik ve Oda Başkanlarımızla beraber tüm imkânlarımızla çalışıyoruz” dedi.

“MESAİ MEVHUMU GÖSTERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Mesai gözetmeksizin toplantılara devam edeceklerini aktaran Bahadır; “Yapmış olduğumuz eğitim ve buluşmalarımızda günümüz modern tarım ve hayvancılığının nasıl yapılması gerektiği, hayvan refahı, süt ve ahır hijyen koşullarının sağlanması, yem bitkilerinin önemi ve birim alandan daha fazla verim alınması için yapılması gerekenler vb. konularda bilgilendirmeler gerçekleştirdik. Ayrıca tarım ve hayvancılık için önem arz eden tarım sigortaları uygulamaları hakkında üreticilerimizi bilgilendirerek farkındalık oluşturduk. İnşallah bu yıl 325 köyümüzde ulaşılmadık üreticimiz kalmayacak, ilkesi ile çalışmalarımıza mesai mevhumu göstermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2025
18:41
Bingöl`de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 'Mehmetçik AFAD Destek Üssü Geçici Barınma Alanı' kurulması için protokol imzalandı. Kurulacak alanda yaklaşık 400 konteynerin yer alacağı bilgisini paylaşan Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Belediyesinin altyapı, elektrik ve içme suyu gibi tüm ihtiyaçları karşılayacağını belirtti.
10.07.2025
15:19
Bingöl`de engellilerin tepkisi!
Bingöl'de engellilerin tepkisi! 'Öncelik hakkımız ihlal ediliyor!'
Bingöl Devlet Hastanesi personel ve yönetimine defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen herhangi bir düzelme olmadığı gibi bir muhatap da bulamadıklarını savunan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Belgin, çözüm çağrısında bulundu ve Vali Ahmet Hamdi Usta'dan destek talep etti.
10.07.2025
14:54
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile Hekimliği Yönetmeliği'nde yapılan yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenlemeye göre, muayeneye gitmeyen hasta nedeniyle kesilen maaşlarda süre kriteri 6 aydan 1 yıla çıkarıldı. İşte tüm detaylar...
10.07.2025
14:39
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
Sahipsiz ve trafikten men edilen araçlarla ilgili satış süreci yeniden şekillendi. Milli Emlak Genel Tebliği'nde yapılan değişiklikle, 6 ay içinde teslim alınmayan araçlar doğrudan satışa çıkacak.
10.07.2025
13:12
Bingöl`de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Bingöl'de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), trafik güvenliğini sağlamak amacıyla ortalama hız denetimlerini genişletiyor. Bugünden itibaren Bingöl dahil 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarıyla ortalama hız kontrolleri başlatıldı.
10.07.2025
00:48
Bingöl`de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Bingöl'de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Söz konusu bölge, Bingöl Üniversitesi'nin koordinasyonunda faaliyet gösterecek ve kentte Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın