KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Haziran 2025 Pazar
°C

Ülkücünün yeri ve yuvası mhp'dir

Seçim sürecinde yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl İl Başkanı Kızılboğa: “Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş ülküdaşlarımızı kirli emelleri uğruna pazarlamaya çalışan bedbaht kişilerin camiamızla uzaktan yakından bir alakalarının olmadığı gibi, seçmenlerimizi karalama hakkına da sahip olmadığını ifade etmek istiyorum” dedi.

Ülkücünün yeri ve yuvası mhp`dir
07 ARALIK 2013 CUMARTESİ 08:33
0
4159
0
AA aa

Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, seçim sürecinde yaşananları değerlendirdi.

Parti olarak seçim çalışmalarına hız verdiklerini belirten Kızılboğa: “Bilindiği üzere tüm Türkiye'de olduğu gibi, Bingöl'ümüzde de bir seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak seçim çalışmalarına tam hızla devam etmekteyiz. İlimizde yaşanan son siyasi gelişmelerden dolayı camiamızın adını kullanarak, Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş Ülküdaşlarımızı kirli emelleri uğruna pazarlamaya çalışan bedbaht kişilerin camiamızla uzaktan yakından bir alakalarının olmadığı gibi, seçmenlerimizi karalama hakkına da sahip olmadığını ifade etmek istiyorum. Bugüne kadar farklı farklı siyasi partilerde siyaset yapan, hangi dönem olursa olsun o siyasi mecrayı besleyen dinamiklerin Milliyetçi Ülkücü Camianın olduğunu kimsenin unutmaması gerekir.Bu bir yarış ve neticesi ne olursa olsun buradan dönüş yoktur. Ülkücü Camianın sabrı kalmamıştır.1977 ve 1979 yıllarında o ruh nasıl kutlu ve diridiyse, bugünde aynı heyecan ve şevkle Bingöllü Ülkücü Camia O ruhu tekrar taşıdığını gösterecek azmi ve kararlılığını ortaya koyacaktır. Sürekli tek parti zihniyetiyle aynı duygu ve düşünceyi taşıyan zümreler bu defa ters köşe olacaklardır. Çünkü Ülkücüler bu oyunu bozacak kudrete ve donanıma sahiptirler. Ülkücülerin oyu Milliyetçi Hareket Partisine olacaktır” dedi.

Kızılboğa: “Milliyetçi Ülkücü Camia dün olduğu gibi bugün ve yarın da Bingöl'de varlığını sürdürecek, yeni Hikmet Tekin'ler, Ahmet Tekin'ler, Hadin Ari'ler, Muhittin Olcay'lar, Cemil Tanin'ler, Ahmet Baylaz'lar, Kazım Artıkaslan'lar, Muzaffer Akkuş ve daha nice Ülkücü Şehidimizin izinde yürüyen yiğit Ülkücüler yetiştirmeye devam edecektir. Mevlana Celaleddin-i Rumi Hazretlerinin de dediği gibi'' Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma. Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak, bir şey bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez. Herkesi kendine eş gör, her kim olursan ol bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmek de korkaklıktır. Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir.'' Bu itibarla; böyle bir durumdan kendisine vazife çıkarmaya çalışanları, Aziz Şehitlerimizin Hatırasına ihanet eden ve Ülkücü Camiayı satmaya kalkanları hiçbir Ülkücü asla unutmayacak ve tarih boyunca da asla affetmeyecektir. Ülkücünün yeri ve yuvası Milliyetçi Hareket Partisidir. Bunun ötesi yoktur” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2025
22:54
Turhan`dan Bingöl`e vefa! İki okul yaptıracak
Turhan'dan Bingöl'e vefa! İki okul yaptıracak
Bingöl'de birçok alanda destek sunan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, bu kez eğitime sunduğu büyük katkıyla adından söz ettirdi. Turhan, Bingöl'de anne ve babası adına iki okul yaptıracak. Protokol sonrası Turhan'a teşekkür eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Okullarımızın Bingöl'ümüze ve evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.
20.06.2025
21:35
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl`e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl'e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK Birinci Dairesi'nin hâkim ve cumhuriyet savcılarının talepleri doğrultusunda yaptığı değerlendirme sonucu hazırlanan kararname, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararname kapsamında Bingöl geneli 22 isimin yeri değişti. İşte Bingöl'e gelenler ile Bingöl'den gidecekler…
20.06.2025
18:17
Bingöl`de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Bingöl'de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Konuyu uzmanına sorduk ve fiyat yüksekliğinin sebepleri, diğer illerle fiyat farklığının sebepleri, kurumsal çerçevenin kamuoyunda yanlış yorumlanışı ve dahil edilmeyen konutların akıbetini tek tek açıkladı. Fiyatı yüksek bulan uzman isim, yapılacakları ise şöyle sıraladı;
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın