KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Ülküocakları başkanı'ndan abd'ye sert tepki

Dünya tarihinde ortaya koyduğu barış sever hoşgörülü ve adil yönetimle tüm mazlum milletler tarafından taktirle karşılanan milletimizi sanık sandalyesine oturtan ABD temsilciler meclisi dış ilişkiler komisyonu aldığa kararla  objektiflikten uzak olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Ülküocakları başkanı`ndan abd`ye sert tepki
05 MART 2010 CUMA 23:36
0
2749
0
AA aa
Alınan bu karar amerikayı dost ve müttefik olarak görenlerin yüzüne çarpılacak bir karardır. 

 Tamamen siyasi bir içeriğe bürünen bu asılsız ve iftira niteliğindeki iddiaların, Türk milletinin geçmişiyle hesaplaşmasına vasat oluşturmak için kullanıldığı gün gibi ortadadır. Son olarak ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nde, sözde soykırımla ilgili Ermeni iddialarını içeren ve destekleyen tasarı kabul edilmiştir.
 
Türk milleti, bu küstah kararı reddetmekte ve ABD'nin; soykırımla ilgili aradığı acı örnekleri bulması için kendi tarihine bakmasını önermektedir. Önümüzdeki günlerde, ABD'nin sözde soykırımı resmen tanıması halinde, doğrudan Türkiye'yi muhatap alacak hukuki bir tazminat sürecinin başlatılması riski karşımızda durmaktadır.
 

ABD'nin, Ermeni soykırım yasasını, Ermenistan'la ilişkileri normalleştirmesi ve kara sınırını açması için Türkiye üzerinde bir baskı aracı olarak kullanmaya devam edeceği anlaşılmaktadır. Türkiyenin amerikaya karşı yaptırımlar uygulayarak bu kararın yanlışlığını tüm dünyaya anlatması gerekmektedir.
 
ABD aldığı bu kararla dost ve müttefik olmadığını gözümüzün içine baka baka birkez daha göstermiştir. Alınan bu kararın trajik komik bir yönüde daha önce kızıl derelilere soykırım uygulamış yani soykırımcı bir ülkenin bu kararı almasıdır.

ABD aldığı bu kararla safını belirlemiştir şimdi türk milletininde ABD ye karşı saflarını netleştirmesinin zamanı gelmiştir.

Bingolonline Haber Servisi  
  Uğur Alimoğlu
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın