KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ekim 2025 Cuma
°C

Uludere olayı bizleri derinden üzdü

Bingöl Girişimci işadamları Derneği (BİNGİAD) Başkanı Medeni Arifoğlu, “Uludere’de Askeri Harekat sonucu 35 sivil vatandaşımızın hayatını hunharca kaybetmesi, Türküyle, Kürdüyle tüm halkımızı derinden üzmüştür” dedi.

Uludere olayı bizleri derinden üzdü
03 OCAK 2012 SALI 20:43
0
1723
1
AA aa

BİNGİAD Başkanı Arifoğlu, Şırnak'ın Uludere ilçesinde 35 sivil vatandaşın hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Uludere'de askeri harekat sonucu 35 sivil vatandaşın hayatını hunharca kaybetmesi, Türküyle, Kürdüyle tüm halkı derinden üzdüğünü ifade eden Arifoğlu, “Bölgenin askeri harekat içerisinde yer aldığı, Askeri harekatın yanlış bir istihbarat sonucu gerçekleştiği anlaşılmaktadır. Olayın yeni olması sonucu sıcağı sıcağına fazla yorum yapmakta doğru değildir. Konu ile ilgili Sayın Başbakanımızın, Taziye sahiplerini arayıp acılarını paylaşması, başsağlığı dilemesi, İdari ve Adli incelemenin devam etmekte olduğunu belirtmesi, bu yanlış istihbaratın nasıl, kim ve kimler tarafından yapıldığının ortaya çıkarılmasına olan inancımızı bir kat daha artırmaktadır. Taziyelere önem veren bölge halkı olarak taziyeye giden, Uludere Kaymakamına yapılan saldırının, hunharca hayatını kaybeden 35 vatandaşımızın acısı kadar vicdanlarda yerini almıştır. Ülke olarak kahrolduğumuz böylesi elim bir facianın yaşanması nedeni ile hiçbir siyasi parti, kurum ve grubun bu acı tabloyu kendi emellerine alet etmemeleri ve Devlete başkaldırma ve kışkırtma hareketleri içinde yer almamaları, herkesin akli selim eli hareket etmesi temennimizdir. Başta taziye sahipleri olmak üzere, tüm halkımızın başı sağ olsun” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
fuad ismailoğlu (@Misafir_7715)
05 Ocak 2012 Perşembe 13:28
sivil vatandaşın hayatını 'hunharca kaybetmesi' ne demek? maşallah ABD güvenlik basın danışmanı açıklaması olmuş. hiç ruh yok!..
16.10.2025
14:16
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Bağlama Töreni'nde açıklamalarda bulundu. '2026 yıl sonu enflasyon hedefimiz yüzde 16' diyen Yılmaz, yüzde 3.3 büyümeyi öngördüklerini söyledi.
16.10.2025
14:08
Sigaraya zam mı geldi? En ucuz sigara kaç TL oldu?
Sigaraya zam mı geldi? En ucuz sigara kaç TL oldu?
Tütün ürünlerine bir zam daha geldi. 16 Ekim 2025 itibarıyla sigara fiyatlarına ortalama 5 TL zam yapıldı. Ayrıca Resmi Gazete'de yayımlanan son düzenleme tütün bağımlılığıyla ilgili oldu. Yeni yayınlanan yönetmelikle birlikte Aile Sağlığı Merkezlerinde 'Sigara Bırakma Polikliniği' açılabilecek.
15.10.2025
20:11
Bakanlık, hız sınırı aşımında yüzde 10 toleransının kalkacağını yalanladı!
Bakanlık, hız sınırı aşımında yüzde 10 toleransının kalkacağını yalanladı!
Yeni karayolları trafik kanunuyla hız sınırı aşımında uygulanan yüzde 10 toleransın kaldırılacağı söyleniyordu. İçişleri Bakanlığı gündem yaratan iddiaya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasına göre yüzde 10 tolerans kalkmayacak.
15.10.2025
19:47
Bingöl`de ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi
Bingöl'de ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi. Toplam 3 şahıs hakkında ise adli işlemelere başlandığı aktarıldı.
15.10.2025
19:20
Arıkan:
Arıkan: 'Depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız'
Deprem Master Planı Çalıştayı'nda konuşan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'İlk Deprem Master Planı'nı hazırlayan illerden biri olacağız ve bu plan kapsamında şehrimizi depreme hazırlayacağız. Hep birlikte depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız.'
15.10.2025
19:03
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin sözleşmeli öğretmen istihdamı kapsamındaki tercih başvuruları, 17- 21 Kasım 2025 tarihleri arasında alınacak olup, atamalar 24 Kasım 2025 tarihinde yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın