KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mart 2026 Perşembe
°C

Umre için biriktirdiği parayı depremzedelere bağışladı

Bingöl'de yaşayan Veysi Karınçu ailesiyle birlikte gitmeyi planladığı umre ziyareti için biriktirdiği parayı depremzedelere ulaştırılmak üzere Bingöl Umut Kervanı Derneği'ne teslim etti.

Umre için biriktirdiği parayı depremzedelere bağışladı
10 ŞUBAT 2023 CUMA 17:16
8
1975
6
AA aa

Bingöl'de yaşayan Veysi Karınçu ailesiyle birlikte gitmeyi planladığı umre ziyareti için biriktirdiği parayı depremzedelere ulaştırılmak üzere Bingöl Umut Kervanı Derneği'ne teslim etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 yıkıcı depremden sonra tüm Türkiye seferber olmuş, kimi maaşını kimi harçlığını kimisi de cebindeki son parayı depremzedeler için bağışlamıştı.

Bingöl'de umreye gitmek için para toplayan Veysi Karınçu, biriktirdiği parayı Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği)'ne başvurarak depremzedelere bağışladığını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, Bingöllü vatandaşlarımızın yaptığı yardımlarla ve duyarlılıkları ile örneklik teşkil ettiğini ifade ederek, “Gönüllülerimizden Veysi Karınçu kardeşimiz, ailece gitmek istedikleri Umre ziyareti için biriktirdiği parayı depremzedeler için başlatmış olduğumuz yardım kampanyamıza bağışladı. Umre ziyaretinden feragat edip depremzedelere ulaştırılmak üzere umre parasını bizlere teslim etti. Kendisine teşekkür ediyoruz, Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98172)
13 Şubat 2023 Pazartesi 10:34
Ben çok cömertim demeye mi getiriyorsun lafı. Umrede ziyaret edeceğin o peygamberin hiç Hayır yaptığınızda hayrı gizleyin diye bir hadisini okumadın mı. Allah belki de senin bu hareketin sonrası sana umreyi nasip etmemiştir. bunu da düşün
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98152)
12 Şubat 2023 Pazar 17:57
Bana göre örnek değil ördek bir hareket. Cümle alemin bilmesini gerekiyor. Verdin Allah kabul etsin. illa ki medyaya mı yansıması mı gerekiyor. Çok yanlış bir davranış olmuş sen hala savunuyorsun. Biz babadan böyle gördük
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98121)
12 Şubat 2023 Pazar 01:32
Ne mal satın alması kardeşim! Örnek olmak ayıplanır bir hareket midir ki
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98095)
11 Şubat 2023 Cumartesi 19:37
Mal mı satın alıyorsun. Allah akıl fikir versin sana
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98089)
11 Şubat 2023 Cumartesi 17:34
Medyatiklik nereye kadar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98081)
11 Şubat 2023 Cumartesi 13:20
Hayırlı bir başlangıç Allah razı olsun Karınçu ailesinden
05.03.2026
02:42
Bingöl`de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
Bingöl'de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
6 Şubat 2023'te meydana gelen 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası Bingöl'de riskli olduğu belirlenerek yıkılan 4 okulun yeniden yapımı için ihale ilanları yayımlandı. İhaleler mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.
05.03.2026
02:02
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Yakın zamanda Devlet Su İşleri 94. Şube Müdürlüğü arsasını alan Bingöl Belediyesi, bu kez Bingöl-Muş yolu üzerindeki Et ve Süt Kurumu bahçesindeki yaklaşık 40 dönümlük arsayı satın aldı.
05.03.2026
02:01
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte eşel mobil sistemine geçildi. Petrol fiyatları ve döviz kurlarına bağlı artışların yüzde 75'i ÖTV'den karşılanacak.
05.03.2026
02:00
Ramazan`da İstanbul`dan Bingöl`e Gönül Köprüsü
Ramazan'da İstanbul'dan Bingöl'e Gönül Köprüsü
İstanbul'da yaşayan Bingöllü iş insanı Umut Övün ve gönül dostları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda yardımı, Bingöl merkez ve Genç ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
05.03.2026
02:00
Bingöl`de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 39 ayrı dosyadan toplam 36 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
05.03.2026
01:58
Bingöl Umut Kervanı`ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Şubat ayında 1.036 aileye 1 milyon 185 bin 448 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye gönderilen destekle birlikte toplam yardım tutarı 2 milyon 450 bin 848 TL'ye ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın