KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Aralık 2025 Cuma
°C

Umre için biriktirdiği parayı depremzedelere bağışladı

Bingöl'de yaşayan Veysi Karınçu ailesiyle birlikte gitmeyi planladığı umre ziyareti için biriktirdiği parayı depremzedelere ulaştırılmak üzere Bingöl Umut Kervanı Derneği'ne teslim etti.

Umre için biriktirdiği parayı depremzedelere bağışladı
10 ŞUBAT 2023 CUMA 17:16
8
1861
6
AA aa

Bingöl'de yaşayan Veysi Karınçu ailesiyle birlikte gitmeyi planladığı umre ziyareti için biriktirdiği parayı depremzedelere ulaştırılmak üzere Bingöl Umut Kervanı Derneği'ne teslim etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 yıkıcı depremden sonra tüm Türkiye seferber olmuş, kimi maaşını kimi harçlığını kimisi de cebindeki son parayı depremzedeler için bağışlamıştı.

Bingöl'de umreye gitmek için para toplayan Veysi Karınçu, biriktirdiği parayı Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği)'ne başvurarak depremzedelere bağışladığını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, Bingöllü vatandaşlarımızın yaptığı yardımlarla ve duyarlılıkları ile örneklik teşkil ettiğini ifade ederek, “Gönüllülerimizden Veysi Karınçu kardeşimiz, ailece gitmek istedikleri Umre ziyareti için biriktirdiği parayı depremzedeler için başlatmış olduğumuz yardım kampanyamıza bağışladı. Umre ziyaretinden feragat edip depremzedelere ulaştırılmak üzere umre parasını bizlere teslim etti. Kendisine teşekkür ediyoruz, Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98172)
13 Şubat 2023 Pazartesi 10:34
Ben çok cömertim demeye mi getiriyorsun lafı. Umrede ziyaret edeceğin o peygamberin hiç Hayır yaptığınızda hayrı gizleyin diye bir hadisini okumadın mı. Allah belki de senin bu hareketin sonrası sana umreyi nasip etmemiştir. bunu da düşün
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98152)
12 Şubat 2023 Pazar 17:57
Bana göre örnek değil ördek bir hareket. Cümle alemin bilmesini gerekiyor. Verdin Allah kabul etsin. illa ki medyaya mı yansıması mı gerekiyor. Çok yanlış bir davranış olmuş sen hala savunuyorsun. Biz babadan böyle gördük
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98121)
12 Şubat 2023 Pazar 01:32
Ne mal satın alması kardeşim! Örnek olmak ayıplanır bir hareket midir ki
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98095)
11 Şubat 2023 Cumartesi 19:37
Mal mı satın alıyorsun. Allah akıl fikir versin sana
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98089)
11 Şubat 2023 Cumartesi 17:34
Medyatiklik nereye kadar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98081)
11 Şubat 2023 Cumartesi 13:20
Hayırlı bir başlangıç Allah razı olsun Karınçu ailesinden
05.12.2025
10:35
Bingöl Arıcılar Birliği`ne
Bingöl Arıcılar Birliği'ne 'Birinci Derece Tarımsal Örgüt' Belgesi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2025 yılı derecelendirme sonuçlarına göre Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Türkiye'de bu belgeyi alan 7 birlikten biri oldu. Birliğin bu başarısı arıcılara kovan başına 28 TL ek destek sağlayacak.
05.12.2025
09:58
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen ve kamuda yönetici-uzman pozisyonundaki personelin maaşına 30 bin TL seyyanen zam yapılmasını öngören düzenleme tepkilerin ardından geri çekildi.
04.12.2025
23:59
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis`te Kabul Edildi
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis'te Kabul Edildi
TBMM'de kabul edilen düzenlemelerle tapu işlemlerinde ceza artırılıyor, noter ve ruhsat harçları genişletiliyor; kuyum, araç ve taşınmaz ticareti gibi alanlarda yıllık harç dönemi başlıyor. Teklifin kabul edilen maddeleri, milyonlarca vatandaş ve binlerce işletmeyi doğrudan etkileyecek.
04.12.2025
18:53
Başkan Adayı Alpay`dan Destek Çağrısı
Başkan Adayı Alpay'dan Destek Çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Zülküf Alpay, Solhan, Kiğı ve Adaklı ilçelerinde esnafla bir araya gelerek sorunları dinledi, değişim ve yenilik çağrısında bulundu. Alpay, seçim bildirgesinde 'yenilikçi vizyon' ve 'şeffaf yönetim' vadettiklerini belirterek tüm esnaflardan destek ve dua istedi.
04.12.2025
17:56
Bingöl`de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Anlamlı Buluşma
Bingöl'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Anlamlı Buluşma
Bingöl Kent Konseyi ve Belediye iş birliğiyle düzenlenen 'Birlik ve Dayanışma Gecesi', 9 engelli derneğini bir araya getirerek farkındalık dolu bir buluşmaya sahne oldu.
04.12.2025
16:58
Müjdeyi Vali Usta verdi! Genç`e 750 kişilik spor salonu!
Müjdeyi Vali Usta verdi! Genç'e 750 kişilik spor salonu!
Bingöl'ün Genç İlçesi'nin yıllardır beklediği müjdeyi Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta verdi. 750 kişilik kapalı spor salonu için Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın