KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Nisan 2026 Pazartesi
°C

Umut Kervanı bayram öncesi çocukların sevincine ortak oldu

Umut Kervanı Genç ilçe Temsilciliği ve Yetimler Vakfı Genç ilçe Temsilciliği muhtaç ailelere giyim yardımında bulundu.

Umut Kervanı bayram öncesi çocukların sevincine ortak oldu
19 NİSAN 2023 ÇARŞAMBA 18:31
0
1047
1
AA aa

Bingöl'ün Genç ilçesinde yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı Genç ilçe Temsilciliği Ramazan Bayramı öncesi yetim ve muhtaç ailelere giyim yardımında bulundu. Hayırsever iş insanı Fehmi Gönül'ün katkısı ile çocuklara bayramlık elbiseler alındı. Umut Kervanı Genç ve Yetimler Vakfı Genç Temsilciliklerinin koordineli faaliyetleri kapsamında hayırsever iş insanını katkılarıyla ilçede bulunan yetim ve muhtaç abilere giyim yardımında bulunuldu. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar bayramlık elbiselerle renkli kareler oluşturdu.

“Gündemimizde çocukların bayramda giyindirilmesi var”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Genç ilçe Temsilcisi Mücahit Arıboğa, “Öncelikle Rabbim bizleri içinde bulunduğumuz Ramazan ayının son günlerinin en güzle bir şekilde istifade edenlerden eylesin. Malumunuz bayram yaklaşmakta, bizler Umut kervanı olarak yılın 12 ayında zengin ile fakirin arasında bir köprü vazifesi görüp yetim ve muhtaç ailelere yardım faaliyetlerini sürdürmekteyiz. İlçede Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin desteğiyle muhtaç alilere kumanya dağıtımı geçekleştirdik. Bugün de hayırseverin katkılarıyla ilçedeki 100 (yüz) çocuğa bayramlık giyim ihtiyaçları karşılandı. Gündemimizde çocukların giydirilmesi var. Allah hayır sahiplerinden razı olsun. Bayramlık elbise zengini ve fakiri ile her çocuğun hayalidir. Her ne olursa olsun çocukların yüzüz gülmesi lazım. Buradan hayırsever halkımıza sesleniyoruz, önümüz bayram ve daha çok çocuğa ulaşmamız için daha çok desteğe ihtiyaç vardır. İhtiyaç sahipleri için yardımlarınızı bekliyoruz. Umutla bekleyen yüreklere dokunmak için bir umut da siz olmak isterseniz sizleri de Umut Kervanına bekleriz.” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101651)
20 Nisan 2023 Perşembe 11:33
Rabbim, kabul ve bereketli eylesin!
05.04.2026
16:59
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig`e yükseldi
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig'e yükseldi
1995-1996 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak tarihinde ilk kez 2. Lig'e yükselen Bingölspor, 30 yıllık hasreti bitirdi ve 2025-2026 sezonunda 3. Lig 2. Grup'ta rakiplerine 12 puan fark atarak bugün 4-0 kazandığı Hacettepe maçıyla şampiyonluğunu ilan etti ve 2. Lig'e yükseldi.
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl`de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl`den seslendi;
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR`dan İmar Talebine Ret: `Emsal Oluşturur`
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise Yeniden Refah Partisi oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın