KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Mart 2026 Pazartesi
°C

Üniversite'den van'a 13 bin tl'lik yardım

Bingöl Üniversitesi, Vanlı depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında 13 bin 345 TL para yardımı toplandı.

Üniversite`den van`a 13 bin tl`lik yardım
03 KASIM 2011 PERŞEMBE 23:20
0
1864
0
AA aa

Bingöl Üniversitesi, Van'daki depremzedelerin çığlığına sessiz kalmadı ve üniversite içerisinde yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyası çerçevesinde Van'daki depremzedeler için toplam 13 bin 345 TL para yardımı toplandı.

23 Ekim 2011 tarihinde Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki deprem, adeta bütün Türkiye'yi yasa boğdu. Depremin hemen ardından yapılan yardım kampanyaları ile bütün Türkiye tek yürek oldu. Yurdun dört bir tarafından düzenlenen yardım kampanyaları ile depremzedelerin ihtiyaçları hızlı bir şekilde giderilmeye çalışıldı.

Bingöl Üniversitesi de Van'daki depremzedelere yardım elini uzatmak için harekete geçti ve yardım kampanyası düzenledi. Üniversite içindeki personelin katılımıyla gerçekleştirilen yardım kampanyası sonrasında, toplam 13 bin345 TL para yardımı yapıldı. Toplanan yardımlar Bingöl Valiliği'nin Van'daki depremzedeler için açmış olduğu hesaba yatırıldı ve depremzedelere ulaştırıldı.

Konu ile ilgili Bingöl Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadeler kullandı:

“Aynı zamanda depremzedeler için toplanılan ilaç, gıda, eşya vb. yardımlar da Bingöl Üniversitesi'ne ait bir depoda bir araya getirildi ve bunlar da Van'daki depremzedelere gönderildi. Bingöl Üniversitesi'nin Van'daki depremzedeler için yaptığı yardımlar bununla sınırlı değil. Bingöl Üniversitesi, depremin hemen ardından Van'dan Bingöl Devlet Hastanesi'ne nakledilen böbrek hastalarının Bingöl'e getirilmesi için otobüs tahsis etmişti. Bingöl Üniversitesi, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da doğal afetler ve felaketler sonrasında, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına yardım elini uzatmaya devam edecektir.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.03.2026
00:32
Bingöl`de Motorin Fiyatı Rekor Kırıyor
Bingöl'de Motorin Fiyatı Rekor Kırıyor
Motorin fiyatlarındaki artış durdurulamıyor! Bingöl'de tabelalar rekor seviyeleri gösterirken, zamlar sürücüleri ve özellikle taşımacılık sektörünü olumsuz etkiliyor.
22.03.2026
23:50
Bingöl`de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bingöl'de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bayram süresince Bingöl'de meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı. Kazalar farklı noktalarda yaşansa da sebepler yağışlı zeminde aşırı hız ile sürücü hataları olarak öne çıktı!
22.03.2026
23:49
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı`nda 14 ay uçuş yok!
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı'nda 14 ay uçuş yok!
Bingöl Havalimanı, pist ve apron yenileme çalışmaları nedeniyle Pazar günü yapılan son seferlerin ardından 14 ay süreyle kapatıldı. Yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenlendi.
22.03.2026
23:48
Bingöl`de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
Bingöl'de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
İhale, 3 Nisan 2026 tarihinde EKAP üzerinden gerçekleştirilecek. İşin süresi, yer tesliminden itibaren 240 takvim günü olarak belirlendi.
22.03.2026
23:47
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi, şehir içi ulaşımda kullanılacak 4 adet M plakalı minibüs/midibüs hattını 10 yıllığına ihale ile kiraya vereceğini duyurdu. İhale 23 Mart 2026 tarihinde Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.
22.03.2026
23:46
Bingöl`de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'ün Çapakçur Mikro Havzası Yelesen, Şaban Ortaköy ve Aşağıköy bölgelerinde kuru duvar eşik ve galvanizli kafes tel yapımı işi için ihale düzenlenecek. İhale, 30 Mart 2026 tarihinde elektronik ortamda EKAP üzerinden gerçekleştirilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın