KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2024 Salı
°C

Üniversitelilerden başkan ariç'e plaket

Bingöl Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç’e makamında ziyaret ederek başarı plaketi verdi.

Üniversitelilerden başkan ariç`e plaket
21 MART 2013 PERŞEMBE 08:52
0
2808
2
AA aa

Bingöl Üniversitesi bünyesinde 2 yıl önce kurulan ve Bin 400 üyesi bulunan Toplum Gönüllüleri Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in başarılı çalışmalarını gerek basın yoluyla gerekse ilçe ziyaretlerinde takip etme şansı bulduklarını belirten kulüp yönetimi, çalışmaların takdire şayan olduğunu belirtip Başkan Ariç'e ‘başarı plaketi' takdim etti.

“Üniversite gençliğinden takdir görmek en güzel duygulardan biridir”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ariç, çalışmaların üniversite gençliği tarafından takdir görmesinin ise en güzel duygulardan biri olduğunu söyledi.

Memleket meseleleri ile ilgilenen gençleri gelecek adına çok önemli bulduğunu belirten Başkan Ariç: “Ellerinde tuttukları meşaleler ile yarınlarımızın aydın gençleri olacak olan üniversite gençliğinin bu ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Daha önce birçok ödül aldım. Ama üniversiteli gençlerimizin verdiği plaket beni çok duygulandırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gerek ilçemizin tanıtımını yapmak gerekse kulüp üyeleriyle tanışmak adına kendilerini kısa zamanda ilçemize davet etmek istiyoruz” dedi.

Toplum Gönüllüleri Kulübü & Genç Belediyesi Hatıra Ormanı

Gerçekleşen ziyaretin ardından kulüp öğrencilerine ilçe merkezini gezdiren Başkan Ariç, akabinde öğrenciler ile Genç Belediyesi Çay Bahçesine geçip kendileri ile bir süre burada sohbet etti.

Buradaki sohbette Genç Belediyesi ile birlikte bir hatıra ormanı oluşturmak istediklerini belirten kulüp yönetiminin bu önerisine olumlu yaklaşan Başkan Ariç, gerekli çalışmaların yapılabilmesi için hazırlık yapılması talimatını verdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
yenimahalle (@Misafir_12708)
21 Mart 2013 Perşembe 10:12
gençte tıpkı bingöl gibi su ihtiyacının büyük çoğunluğunu kürükten karşılıyorken anbdurrahim başkanın yapmış olduğu planlamalar sonucunda gençte su sıkıntısı yaşanmadığı gibi genç şu anda bingle bile tankerler ile su takviyesinde bulunmakta. kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyorum
seyithan b. (@Misafir_12707)
21 Mart 2013 Perşembe 10:10
özverili ve başarılı çalışmalarından ötürü abdurrahim beyi kutluyorum
13.05.2024
17:46
Bingöl`de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.
13.05.2024
17:27
Bingöl`de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Bingöl'de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Valilik: 'Güvenlik eksikliği tespit edilen kamu işyerlerine ve özel işletmelere, otuz günden az olmamak üzere eksikliklerini giderebilecek kadar makul bir süre tanınacak ve tanınan süre sonunda işyeri alması uygun değerlendirilen tedbirler yönünden tekrar kontrol edilecek ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletme sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar gereğince işlem yapılacaktır.'
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
12.05.2024
16:22
Bingöl`de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol levhasına çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin de ağır yaralandığı öğrenildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın