KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2025 Çarşamba
°C

Unvan değişikliği sınavı 5 aralık'ta

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Nedim Hant: “Bu, sendikamızın önemli bir kazanımıdır” dedi...

Unvan değişikliği sınavı 5 aralık`ta
01 EKİM 2009 PERŞEMBE 08:36
1
1260
0
AA aa
Sağlık-Sen'in daha önce Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile yaptığı görüşmede gündeme getirdiği 'Unvan Değişikliği Sınavı'yla ilgili beklenen duyuru Sağlık Bakanlığı'ndan yapıldı. Sınavın, 5 Aralık 2009'da yapılacağı açıklandı.

9 Eylül tarihinde Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile görüşen Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Kaçar ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinin, personelin unvan değişikliği sınavını gündeme getirdiğini, Sağlık Bakanı Akdağ'ın ise Unvan Değişikliği Sınavı ile ilgili çalışmaların bitme aşamasında olduğunu bildirdiğini aktaran Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Nedim Hant, beklenen açıklamanın Bakanlıkça yapıldığını bildirdi.

Sağlık Bakanlığı'nın, sınavla ilgili hazırlıklarını bitirerek beklenen duyuruyu dün yaptığını açıklayan Hant, yapılan duyuruya göre, 'Unvan Değişikliği Sınavı'nın 5 Aralık 2009'da yapılacağı, sınav için  Bin 741 kadro ilan edildiğini belirtti.

Sağlık-Sen'in, sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Hant, unvan değişikliği sınavının sağlık çalışanları açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Hant: "Sayın Genel Başkanımız Mahmut Kaçar, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile yaptığı görüşmede Unvan Değişikliği Sınavı'nı gündeme getirmişti. Bakanlık çalışmalarını bitirip duyurusunu yaptı. Bu, sendikamızın önemli bir kazanımıdır. Ayrıca daha önce kadro sayılarını duyurduğumuz Görevde Yükselme Sınavı ile ilgili duyuru da yakın zamanda yapılacak" müjdesi verdi.


Bingol Kent Haber/Bingol MEdya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.05.2025
09:47
Genç`te ilk kez yapıldı!
Genç'te ilk kez yapıldı!
Genç Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen İnguinal Herni ameliyatını sağlık hizmetlerindeki kalite artışı olarak yorumlayan Bingöl İl Sağlık Müdürü Tatlı: 'Bu tür operasyonlar, vatandaşlarımızın daha önce sevk edildiği merkezlerde yapılabilen işlemlerin artık yerinde gerçekleştirilebildiğini göstermektedir' dedi.
14.05.2025
09:16
Bingöl`de ticari taksi düzensizliği! Denetlemeye güç mü yetmiyor?
Bingöl'de ticari taksi düzensizliği! Denetlemeye güç mü yetmiyor?
Daha fazla yolcu taşımak için aşırı hızlı kullanılan ticari taksilerin yol açtığı kazalar bir yana, hurdaya dönmüş araçlar bir türlü yenilenmiyor, birden fazla farklı yolcu alınarak taksi-dolmuş hizmeti veriliyor! Onlarca şikâyete rağmen ne denetleyen var ne de duruma el atan!
13.05.2025
21:59
12Bingölspor`dan 3. Lig hazırlığı!
12Bingölspor'dan 3. Lig hazırlığı!
BAL 2024-2025 sezon şampiyonu olup 3. Lig'e yükselen 12 Bingölspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda İstanbul ve Ankara'da çeşitli toplantılar ve görüşme yapacak olan kulüp yönetimi, birlik çağrısında bulundular.
13.05.2025
19:24
Bingöl Doğum Hastanesi eski binası yıkılıyor
Bingöl Doğum Hastanesi eski binası yıkılıyor
Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi eski binasının yıkım işi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca 10,5 milyon lira muhammen bedel üzerinden açık teklif usulüyle ihale edilecek. İhale tarihi ve diğer detaylar şöyle;
13.05.2025
19:11
Vali Usta`dan yeni müdürlere mesajlı tavsiye!
Vali Usta'dan yeni müdürlere mesajlı tavsiye!
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretinde kurum ve yöneticilerinden beklentilerini aktaran Vali Usta, önceki dönem il müdürü Mustafa Loğoğlu'nun tutumlarına atıfta bulunarak uyarı mesajlarını net ifadelerle paylaştı!
13.05.2025
16:11
Bingöl`de üç ilçede FTR poliklinikleri açıldı
Bingöl'de üç ilçede FTR poliklinikleri açıldı
Yeni açılan poliklinikler; kas-iskelet sistemi hastalıkları, bel ve boyun fıtıkları, romatizmal rahatsızlıklar, felç sonrası hareket kayıpları, ortopedik ameliyatlar sonrası rehabilitasyon süreçleri ve spor yaralanmaları gibi çok sayıda fiziksel sorunun tanı ve tedavisinde önemli bir rol üstlenecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın