KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Haziran 2026 Perşembe
°C

Ürünler dışarıda, hırsızlık yok!

Bingöl'de hırsızlık olaylarının yaşanmadığı Yedisu ilçesinde esnaflar, gece sattıkları ürünleri içeri almadan kepenk kapatıp evine gidiyor.

Ürünler dışarıda, hırsızlık yok!
21 TEMMUZ 2019 PAZAR 19:43
9
8991
5
AA aa

Bingöl'e 133 kilometre uzaklıktaki 2 bin 700 nüfuslu Yedisu ilçesinde bu yıl şuana kadar hiç hırsızlık yaşanmazken, geçmiş yıllarda ise yok denecek kadar az yaşandı. Sakinliğiyle bilinen ilçede manavından market sahibine, nalburundan fırıncısına tüm esnaf, iş yerlerinin önünde sergiledikleri ürünlerini kepenk kapatırken de içeri almıyor. Bugüne kadar yok denecek kadar az hırsızlık olayıyla karşılaştıklarını söyleyen esnaf, bunu duyan herkesin şaşkınlıkla karşıladığını aktardı. İlçe Emniyet Müdürlüğü olmayan Yedisu'nun genel güvenliğini ise jandarma sağlıyor.

25 yıldır ilçede esnaflık yapan Murat Çavkın, “İlçemizde neredeyse hırsızlık olmuyor, çok temiz bir ilçemiz var. Sebze, meyve, ekmeğimiz hep dışarıda. Kesinlikle hiçbir sıkıntımız yok” dedi.

Esnaflardan Tamer Ceman ise, “Yedisu ilçemizde malzemelerimiz hep dışarıda, hırsızlık olayları kesinlikle yaşanmıyor. Milletimiz rahat, esnafımız rahat. Güzel bir ilçemiz var” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Zaza Bey (@zazacan1221)
23 Temmuz 2019 Salı 20:11
Sayenizde olacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47458)
22 Temmuz 2019 Pazartesi 14:48
Genç'de olsa uçururlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47443)
22 Temmuz 2019 Pazartesi 10:08
Yedisuda zaten toplasan 200 kişi yaşamıyorki hırsızlık olsun. ayrıca halkı da iyi ama yinede nüfusun azlığından kaynaklanan bir şey bu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47417)
21 Temmuz 2019 Pazar 23:37
Cok guzel bisey hani keske hic bir yerde olmasa simdi boyle bi haber yaptinda ne kadar hirsiz varsa oraya gider artik insanlara acik acik yer soyluyorsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47408)
21 Temmuz 2019 Pazar 21:08
Bu kadim İslami geleneğin Yedisu'da tezahür etmesi ben ziyadesiyle memnun etti. Umarım Bingöl esnafı da Yedisu esnafından ders alır.
03.06.2026
18:42
Bingöl Aşağıçarşı Yolu İhaleye Çıkıyor
Bingöl Aşağıçarşı Yolu İhaleye Çıkıyor
Bingöl Belediyesi, Aşağı Çarşı Yol Yapım Projesi için ihaleye çıkıyor. 4 kilometrelik güzergâhta yürütülecek çalışmalar kapsamında yol genişliği 18 metreye çıkarılacak, imar planına uygun acele kamulaştırma kararı doğrultusunda 10 mesken ve 28 ahır kaldırılacak. Projede ayrıca Hacı Rıza Camii bölgesine yaya merdivenleri ve yürüyüş yolu yapılacak.
03.06.2026
18:22
Tosun:
Tosun: 'Bingöl'ün Altındaki Güç, Bölgenin Geleceğini Değiştirebilir'
Bingöl ve çevresindeki jeotermal yatırımlara karşı başlayan direniş üzerine değerlendirmelerde bulunan Jeotermal Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun, Bingöl'ün fay hatları üzerindeki konumunun yalnızca deprem riskiyle değil, aynı zamanda jeotermal potansiyeliyle de bilimsel olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
03.06.2026
18:12
A Milli Takım`a Dünya Kupası`nda Bingöl Balı Teklifi
A Milli Takım'a Dünya Kupası'nda Bingöl Balı Teklifi
Bingöl Balı Üreticileri Birliği, Dünya Kupası sürecinde A Milli Futbol Takımı'nın günlük enerji ihtiyacının karşılanmasına katkı sunmak amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na Bingöl Balı desteği teklifinde bulundu.
03.06.2026
17:41
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde İmplant Tedavisi Başladı
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde İmplant Tedavisi Başladı
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde implant tedavi hizmeti uygulanmaya başlandı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Samet Tatlı, yeni hizmetle vatandaşlara daha kapsamlı ve nitelikli sağlık hizmeti sunulacağını söyledi.
03.06.2026
03:36
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıl sonra profesyonel liglerde yeniden umut olan, şampiyonluklarla 2. Lig kapısını aralayan 12 Bingölspor'da tarihi bir kırılma yaşanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ın görevi bırakma kararı, sadece bir yönetim değişikliği değil; Bingöl futbolunun geleceğine ilişkin ciddi soru işaretlerini de beraberinde getirdi.
03.06.2026
00:20
Kiğı`da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Kiğı'da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Bingöl'ün kuzey ilçelerinde yıllardır çözülemeyen ulaşım sorunları yeniden gündemde. Kiğı-Bingöl yolu başta olmak üzere Yedisu ve Yayladere bağlantılarındaki yol problemleri, bölge halkının tepkisini her geçen gün artırırken vatandaşlar seslerini duyurmak için Karayolları Elâzığ 8. Bölge Müdürlüğü'ne kadar yürüyüş düzenlemeye hazırlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın