KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2026 Salı
°C

Ürünler dışarıda, hırsızlık yok!

Bingöl'de hırsızlık olaylarının yaşanmadığı Yedisu ilçesinde esnaflar, gece sattıkları ürünleri içeri almadan kepenk kapatıp evine gidiyor.

Ürünler dışarıda, hırsızlık yok!
21 TEMMUZ 2019 PAZAR 19:43
9
9124
5
AA aa

Bingöl'e 133 kilometre uzaklıktaki 2 bin 700 nüfuslu Yedisu ilçesinde bu yıl şuana kadar hiç hırsızlık yaşanmazken, geçmiş yıllarda ise yok denecek kadar az yaşandı. Sakinliğiyle bilinen ilçede manavından market sahibine, nalburundan fırıncısına tüm esnaf, iş yerlerinin önünde sergiledikleri ürünlerini kepenk kapatırken de içeri almıyor. Bugüne kadar yok denecek kadar az hırsızlık olayıyla karşılaştıklarını söyleyen esnaf, bunu duyan herkesin şaşkınlıkla karşıladığını aktardı. İlçe Emniyet Müdürlüğü olmayan Yedisu'nun genel güvenliğini ise jandarma sağlıyor.

25 yıldır ilçede esnaflık yapan Murat Çavkın, “İlçemizde neredeyse hırsızlık olmuyor, çok temiz bir ilçemiz var. Sebze, meyve, ekmeğimiz hep dışarıda. Kesinlikle hiçbir sıkıntımız yok” dedi.

Esnaflardan Tamer Ceman ise, “Yedisu ilçemizde malzemelerimiz hep dışarıda, hırsızlık olayları kesinlikle yaşanmıyor. Milletimiz rahat, esnafımız rahat. Güzel bir ilçemiz var” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Zaza Bey (@zazacan1221)
23 Temmuz 2019 Salı 20:11
Sayenizde olacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47458)
22 Temmuz 2019 Pazartesi 14:48
Genç'de olsa uçururlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47443)
22 Temmuz 2019 Pazartesi 10:08
Yedisuda zaten toplasan 200 kişi yaşamıyorki hırsızlık olsun. ayrıca halkı da iyi ama yinede nüfusun azlığından kaynaklanan bir şey bu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47417)
21 Temmuz 2019 Pazar 23:37
Cok guzel bisey hani keske hic bir yerde olmasa simdi boyle bi haber yaptinda ne kadar hirsiz varsa oraya gider artik insanlara acik acik yer soyluyorsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47408)
21 Temmuz 2019 Pazar 21:08
Bu kadim İslami geleneğin Yedisu'da tezahür etmesi ben ziyadesiyle memnun etti. Umarım Bingöl esnafı da Yedisu esnafından ders alır.
18.08.2026
16:08
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram`a TMOK`ta Önemli Görev
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl`de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS`de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın